Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg az esetleges egyenlítés előtt is lehet bármi.visca el barca írta:azt sejtettem h pinto vmilyen benyal egy golt, de sztem simán egyenlitunk a 2. félidoben, utana meg bármi lehet
Bezzeg amikor ezt megjegyeztük néhányan már nem is tudom ki ellen, akkor le voltunk hurrogva...Sanama írta:Mondjuk Messi megint sétált egy jó 45percet. Pulzusa nem ment 120 fölé, ez aerob edzés? vagy milyen?Replay írta:Potyával, semmit nem csinálva vezet a Margit.
Simán fordithattunk volna.
Jöttek le , meg se volt izzadva... Ilyenkor kinyílik bennem a bicska. Nem érdekel,hogy fogják, sétálgat már megint
Mondjuk Messi megint sétált egy jó 45percet. Pulzusa nem ment 120 fölé, ez aerob edzés? vagy milyen?Replay írta:Potyával, semmit nem csinálva vezet a Margit.
Simán fordithattunk volna.
sajnos igen, majd 2ik félidőben reméljükPriNcE27 írta:Messi ma is nagyon keveset mutat!
Ez így van, már jó lenne egy meccs ellenük, ahol figyelünk az elején. Nagyobb baj, h egyre pontatlanabbak vagyunk. Most a helyzetkihasználásra nem foghatják a retkek.Ilúvatar írta:de még mindig 1-0 ra vezetnek. ráadásul masszívan védekeznek, és ugyebár ez a stílus meg nem fekszik nekünk. csak körbe hátrafelé passzolgatjuk a labdát....recrea írta:Ez a Real még mindig nagyon gyenge hozzánk képest.