2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szívemből szóltál.Mikaos írta:Évek óta várom a Classico-t.
Hogy megjelenjen végre a madridi csapat is.
Mint focicsapat, és nem hentesbrigád.
73-27.
a kis betist úgy lebecsültétek,mint annak a rendje. nem gondolod,hogy ha a barca odateszi magát rendesen,akkor megismétlődik az eredmény?!Gali írta: Ezért becsülöm a Betist. "Kis" csapat létére játszott egy élvezetes meccset a Barcával és nem utolsó sorban bevert 2 gólt. A "nagy" Real meg hazai pályán előadta a futball paródiáját, fűszerezve a favágással.
jelwaz írta:Srácok!
Mit lehet kezdeni azzal, aki azt állítja, hogy mi öljük meg a futballt a tiki-takával? .
Ezért becsülöm a Betist. "Kis" csapat létére játszott egy élvezetes meccset a Barcával és nem utolsó sorban bevert 2 gólt. A "nagy" Real meg hazai pályán előadta a futball paródiáját, fűszerezve a favágással.Mikaos írta:Évek óta várom a Classico-t.
Hogy megjelenjen végre a madridi csapat is.
Mint focicsapat, és nem hentesbrigád.
73-27.
Fecooo írta:és xabi alonso is "felnőtt" a szintjükre...Initom írta:engem az bánt a pepe dologban,valamint a coentraoban![]()
,hogy SEMMI szankció nem lesz
![]()
erre mondjuk... LIKEsalas9 írta:Wayne Rooney üdvözletét küldi![]()
Wayne Roonye twitterén: "Pepe. Mekkora idióta. Néha az emberek fel tudnak idegesíteni."
![]()
![]()
csak eddig jól titkoltaszilamer írta:Mi bajod Cével, nanival? Cé van olyan jó mint Messi...gergo9 írta:Sorozatgyártásban termelik a hulladékokat Cé, Nani, Pepe, Carvalho a mostani generációból köpedelem mind a négy. De rühelltem Deco-t is az aljas faultjaival együtt , Figo stb stb. Phej.
szilamer írta:Mondtam, hogy Pepe pacsizása nekem sem tetszet... Nem figyelsz...Atomot Nekik! írta:Szilamer: OK. Ennyire ragaszkodsz a szabályokhoz? Akkor Pepe szerinted mi a retkesért nem kapott azonnal pirosat a "pacsizásáért"???
Mert tróger az edző, tróger agybeteg filozófiával és maffiózó elnökkel a bírói karral együtt. Phűűű!!!
Del Bosque, Capello gyertek vissza!!!
és xabi alonso is "felnőtt" a szintjükre...Initom írta:engem az bánt a pepe dologban,valamint a coentraoban![]()
,hogy SEMMI szankció nem lesz
![]()
Most szerintem a portás bácsi fog nyilatkozni tőlük.bence-barca írta:Kíváncsi leszek a nyilatkozátara Mounak.
Mert most még a szerencsét sem róhatja fel.
Nem rosszindulatból írom ezt, téll kiváncsi vagyok.
Akkor jelent meg, miközben írtam.szilamer írta:Mondtam, hogy Pepe pacsizása nekem sem tetszet... Nem figyelsz...Atomot Nekik! írta:Szilamer: OK. Ennyire ragaszkodsz a szabályokhoz? Akkor Pepe szerinted mi a retkesért nem kapott azonnal pirosat a "pacsizásáért"???
Mert tróger az edző, tróger agybeteg filozófiával és maffiózó elnökkel a bírói karral együtt. Phűűű!!!
Mondtam, hogy Pepe pacsizása nekem sem tetszet... Nem figyelsz...Atomot Nekik! írta:Szilamer: OK. Ennyire ragaszkodsz a szabályokhoz? Akkor Pepe szerinted mi a retkesért nem kapott azonnal pirosat a "pacsizásáért"???
Értem én, de mindig ez megy. Hol durvábban, hol kevésbé... Hol nagyon látványosan, hol csak sunyin...szilamer írta: Persze Én erről beszéltem amiről te... A kéztaposás az tényleg [auto_cenzúra]ég volt. És nem arról beszéltem, hogy rugják agyon, hanem mikor idegesek nem figyelnek annyira meg minden.
Mindegy nem érted.
Mi bajod Cével, nanival? Cé van olyan jó mint Messi...gergo9 írta:Sorozatgyártásban termelik a hulladékokat Cé, Nani, Pepe, Carvalho a mostani generációból köpedelem mind a négy. De rühelltem Deco-t is az aljas faultjaival együtt , Figo stb stb. Phej.
Persze Én erről beszéltem amiről te... A kéztaposás az tényleg [auto_cenzúra] volt. És nem arról beszéltem, hogy rugják agyon, hanem mikor idegesek nem figyelnek annyira meg minden.Sándor_is írta:szilamer írta:Ha te a legnagyobb ellenfeleddel játszanál és vesztésre álnál... kicsit nem lennél ideges? Szerintem te is durván játszanál. Amúgy is mért sírsz? Megkapta a sárgáját? Meg. Akkor?Sándor_is írta:Carvalho is... hogy ez a csapat mennyire nem tud tisztességgel veszíteni?!!! Iszonyú.
Valóban, meg sem próbálnám betartani a foci legalapvetőbb szabályait...
De egyébként még talán örülhetünk is, mert akár közénk lövethetett volna Mourinho... Így csak sz..rrá rúgatta az ellenfelet, de becsempészhetett volna egy kalasnyikovot, aztán nincs többé Barca...
Milyen igazad van, vazz...