Josep Guardiola
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A bekapott gólunk miatt nagyon bosszús voltam. Nagyon ragaszkodik ehhez a 3-4-3-hoz, de közben a védekezést teszi ezzel ingatagabbá. Egy széls? hátvéd szükséges lett volna, de Pep ezúttal is a középpályán játszatta Alvést. CR az els? félid?ben többször is üresen kapta meg a labdát, ebb?l egy gólt l?tt, de még legalább további 3 alkalommal vihette lendületb?l a labdát a védelmünkre. Mindannyiszor csak a hátát figyelte Alvés. Szerencsére több veszélyes helyzetet nem sikerült kidolgozniuk, de a jöv?ben azért jobban össze kell passzítani a védelmet ezzel az új formációval!
A gy?zelemért gratuláció jár.
A gy?zelemért gratuláció jár.

Pep zseni.
Egyetlen véletlen Inter, és egyetlen véletlen Madrid meccset leszámítva uraljuk az egész világot, amióta itt van.
Nem is tudom, mikor volt utoljára (ha egyáltalán volt?!) ennyire domináns egy futballcsapat egy adott id?szakban. Óriási köszönet f?leg neki.
Azért is óriási köszönet neki, hogy minden évben mer egy nagyot húzni, amivel esetleg ellenszenvet válthat ki a szurkolók egy-egy részében...de ilyen egy igazi hadvezér, nem adja fel az eszméit. És milyen nemesek ezek az eszmék: a nagybet?s Focit támogató eszmék!
Egyetlen véletlen Inter, és egyetlen véletlen Madrid meccset leszámítva uraljuk az egész világot, amióta itt van.
Nem is tudom, mikor volt utoljára (ha egyáltalán volt?!) ennyire domináns egy futballcsapat egy adott id?szakban. Óriási köszönet f?leg neki.
Azért is óriási köszönet neki, hogy minden évben mer egy nagyot húzni, amivel esetleg ellenszenvet válthat ki a szurkolók egy-egy részében...de ilyen egy igazi hadvezér, nem adja fel az eszméit. És milyen nemesek ezek az eszmék: a nagybet?s Focit támogató eszmék!
A tavalyi évre meg a 6kupásra csorgatom is. Épp ezért írtam bele, hogy idén. Idén még nem nyert semmit, az meg, hogy 1-2re verjük kevésbé számít, mint egy kupa . De ezért is mondtam, hogy értékelni csak év végén!Ha nem leszünk bajnokok,vagy nem esik le a Bl, akkor arra csorgasd a nyálad,hogy a Barca történelmében senki sem nyert ennyiszer, így oktatva, idegenben a Madridot. Meg arra,hogy 4évb?l 3 olyan eredményekkel zárult, amilyenekkel. És most EDDIG!!! (még nem biztos,h nem húzunk be 1-2 trófeát) egyel?re nem vagyunk ebben az évben topon, na bumm, el?bb-utóbb meg fog esni. Ett?l függetlenül óriási rekordokat állít fel jelenleg is! Erre lehet picit csorgatni ha másra nem akarod. Ozsi
Boldog születésnapot, Pep bácsi, köszi hogy ismét a sárba tiportuk azokat a nyomorult favágókat, akik közül kb. 7-8-an érdemlik meg a Real Madrid mezét... Remélem ez a sorozat még egy jó ideig így is fog folytatódni!
Amíg ilyen Madriddal állunk szemben, addig kapják csak ezt... De jó érzés volt elaludni egy újabb siker után! 
Amúgy csak én látom, hogy az öreg meg?szült jelent?sen, mióta nálunk az edz??
Az meg, hogy állja is a szavát Pintoval szemben, az egy nemes gesztus, Pinto védje végig a kupát, ahogy az már évek óta megszokott, függetlenül attól, hogy ki az ellenfél. Vannak visszatér? hibái, igen, de szerintem jó kapus. Cserekapusnak mindenképpen és jó csapatjátékos. Védjen csak ?, megérdemli! 

Amúgy csak én látom, hogy az öreg meg?szült jelent?sen, mióta nálunk az edz??

Football, bloody hell. /SAF/
Szerencsétlen Pintonak nincs külön topicja, úgyhogy ide írnám:
A tegnapi nagy potyája ellenére is maximálisan kiállok amellett, hogy a kupában Pinto védjen! Megérdemli és ez is egy olyan hagyomány, amit nem szabad olyan könnyedén eldobni, ahogy a Real Madrid tette. Bár nem kedvelem Pintot, de ez így van rendjén.
A tegnapi nagy potyája ellenére is maximálisan kiállok amellett, hogy a kupában Pinto védjen! Megérdemli és ez is egy olyan hagyomány, amit nem szabad olyan könnyedén eldobni, ahogy a Real Madrid tette. Bár nem kedvelem Pintot, de ez így van rendjén.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Boldog szülinapot a Misternek, annyira jól összekap mindenkit a fontos meccsekre, hogy hihetetlen!januári hullámvölgyben
ilyen tökéletes játék megint a csapattól!

-
- Director del Fútbol
Az volt a meglepetés, hogy két védő szerezte a gólokat, köztük élete másodikat találatát elérő Abidalsjd írta:Pl. nagy meglepetésre elvesztik a meccset?Pavel írta:Isten éltesse sokáig a Mestert!
A fiúk remélem készítettek neki valami meglepetést estére.

Ez szép és jó,de ha az idegenbeli meccseken bukunk majd mindent, akkor csorogjon a nyálam a Real ellen elért eredményekre?!ozsimiki írta:Boldog Szülinapot Mester!
Óriási amit produkál itt. Az ősi rivális ellen lejátszott meccseink 90%ban óriási fölényben játszva, sorra hozzuk a győzelmeket, vagy a számunkra kedvező eredményeket. Nincs ellenszere a nagy mágus () Mou-nak sem ellene.
5.sikere Madridban? köszöntemelképesztő!
Lehetne hibáztatni,h az idegenbeli bajnokikon már nem tudja maximálisan feltüzelni a játékosokat,de ennyi siker,és óriási rekordok, eredmények után, sajnos ez bekövetkezhet.
FORCA PEP!

Nem kell rá válaszolni, ez egy gondolat inkább. Értékelni én csak év végén fogom, egyelőre sok értelmét nem látom annak hogy szidjam, vagy hogy egekbe magasztaljam idén.
De boldog születésnapot neki, gondolom szép ajándék volt neki a meccs!
Ha nem leszünk bajnokok,vagy nem esik le a Bl, akkor arra csorgasd a nyálad,hogy a Barca történelmében senki sem nyert ennyiszer, így oktatva, idegenben a Madridot. Meg arra,hogy 4évből 3 olyan eredményekkel zárult, amilyenekkel. És most EDDIG!!! (még nem biztos,h nem húzunk be 1-2 trófeát) egyelőre nem vagyunk ebben az évben topon, na bumm, előbb-utóbb meg fog esni. Ettől függetlenül óriási rekordokat állít fel jelenleg is! Erre lehet picit csorgatni

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Boldog Szülinapot Mester!
Óriási amit produkál itt. Az ősi rivális ellen lejátszott meccseink 90%ban óriási fölényben játszva, sorra hozzuk a győzelmeket, vagy a számunkra kedvező eredményeket. Nincs ellenszere a nagy mágus (
) Mou-nak sem ellene.
5.sikere Madridban? köszöntem
elképesztő!
Lehetne hibáztatni,h az idegenbeli bajnokikon már nem tudja maximálisan feltüzelni a játékosokat,de ennyi siker,és óriási rekordok, eredmények után, sajnos ez bekövetkezhet.
FORCA PEP!
Óriási amit produkál itt. Az ősi rivális ellen lejátszott meccseink 90%ban óriási fölényben játszva, sorra hozzuk a győzelmeket, vagy a számunkra kedvező eredményeket. Nincs ellenszere a nagy mágus (

5.sikere Madridban? köszöntem

FORCA PEP!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Pl. nagy meglepetésre elvesztik a meccset?Pavel írta:Isten éltesse sokáig a Mestert!
A fiúk remélem készítettek neki valami meglepetést estére.

- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Isten Életesse Guardiolát!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Remélem jó eredményt kap születésnapjára! Visca Pep!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
http://www.youtube.com/watch?v=1Bl8DjK4ybQ
Boldogat!!!!
Boldogat!!!!
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Isten éltesse Guardiolát!
Remélem a játékosok meglepik ma este egy győzelemmel
Remélem a játékosok meglepik ma este egy győzelemmel