Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rendben! Akkor holnap jelentkezem!balinteer írta:Tetszett az ajánlat,szívem szerint elfogadtam volna,de ezt a hetet végigviszem a kerettel,és utána visszatérhetünk rá.neobarca írta:balinteer! Mi lett az ajánlatommal? Ennyit dolgoztam vele és nem tetszett? :S
Mesilja,kit kérnél Josh Smithért?![]()
Tetszett az ajánlat,szívem szerint elfogadtam volna,de ezt a hetet végigviszem a kerettel,és utána visszatérhetünk rá.neobarca írta:balinteer! Mi lett az ajánlatommal? Ennyit dolgoztam vele és nem tetszett? :S
Jaja, eléggé szoros, szerintem ma fordítasz.Bob_Marley írta:Mi ez már, tegnap még vezettem 9-6ra, most lépek be, s vezet kanty 8-6ra
Rondo nagyon kellett volna(ahogy Rose is gondolom kantynak)
És Stephen Jackson mert lekéste a csapatbuszt, egy edzés előtt megbüntették, s nem játszott....Ilyet, legalább lenne sérült
Mindegy elég szoros pár kategória, jó lenne egyet nyerni![]()
Na de majd ma, nálam ma játszik sok ember, s aprítunk![]()
Game-nél látom bejött Young, én is remélem Marion alkot ma valamit!
Egyébként még Gooden is egy DD csinált tegnap Game, mit panaszkodsz rá![]()
Szerk: Stephen Jackson lehet cserélem, megharagudtam rá, hogy elkésett
Jah olvastam, hogy eléggé besült, de szerintem fel fogja venni a ritmust, azért nem rossz statjai vannak. Messze a legjobb ember, akit mostanában fel lehet/lehetett húzni FA-ról, szal szerintem jól jártál vele.Game90 írta:Dunleavy? Olvastam, hogy lesz a NY ellen, mondom behúzom őt a használhatatlan Warrick helyett, sokat úgysem veszíthetek. Az 1. meccse nem sikerült olyan jól, 0/4 tripla, 1 pont, 2 assist, 1 lepattanó, 1 steal. De remélem később egy 10/4/3-ra képes lesz.Cumbee írta: szerk: Game az nagy pick volt grat! Már a játék eleje óta szemezgetek vele én is, de 1-2 napja még sokkal későbbre írták a felépülését, szal kivártam. Ezek szerint viszont gyorsabban sikerült meggyógyulnia a szemétnek.
Nick Young 1. félidő: 7/11, 17 pont.
Nick Young 2. félidő: 3/11, 8 pont.
De nem játszott rosszul, volt még 4 assist-ja és 4 steal-je is.
Eric Gordon meg hamarosan visszatérhet.
Dunleavy? Olvastam, hogy lesz a NY ellen, mondom behúzom őt a használhatatlan Warrick helyett, sokat úgysem veszíthetek. Az 1. meccse nem sikerült olyan jól, 0/4 tripla, 1 pont, 2 assist, 1 lepattanó, 1 steal. De remélem később egy 10/4/3-ra képes lesz.Cumbee írta: szerk: Game az nagy pick volt grat! Már a játék eleje óta szemezgetek vele én is, de 1-2 napja még sokkal későbbre írták a felépülését, szal kivártam. Ezek szerint viszont gyorsabban sikerült meggyógyulnia a szemétnek.
Előző héten még én csaptam össze vele. Akkor még aktív volt, bál a cserékre nem reagált. Görgess vissza és kiderül, hogy kihez tartozik. Asszem itt ai KovTeam a neve...Cumbee írta:Tudja valaki, hogy KovTeam kihez tartozik? Mert ahogy nézem, nem csak a tradekre nem reagál, hanem csapatot sem állít, ergo nem játszik. Így a 2. héten ez igen becsülendő...
Calderonra gondoltam, h bukta.Eazzy írta: Hát figy, nekem a legjobb pattanózóm, 11.4-es Varejao, ráadásul Durant hiányánál Deng képes hozni statokat nekem SF-en, és ő is jól pattanózik. Rengeteget buknék pattanózásban ha kapok egy Cartert az amúgy is csak 7.5-t átlagoló Amare mellé. Tehát ami neked elvileg akkora bukta pl Okforral (magyarázd meg pls miért amúgy), az meg nekem jóval nagyobb koki ha valami hulladékot kapok Stat mellé.
Hát figy, nekem a legjobb pattanózóm, 11.4-es Varejao, ráadásul Durant hiányánál Deng képes hozni statokat nekem SF-en, és ő is jól pattanózik. Rengeteget buknék pattanózásban ha kapok egy Cartert az amúgy is csak 7.5-t átlagoló Amare mellé. Tehát ami neked elvileg akkora bukta pl Okforral (magyarázd meg pls miért amúgy), az meg nekem jóval nagyobb koki ha valami hulladékot kapok Stat mellé.kanty írta:Carter. Másképp totál bukta nekem.Eazzy írta:Calderon vagy Okafor?kanty írta:Helyette?
Carter. Másképp totál bukta nekem.Eazzy írta:Calderon vagy Okafor?kanty írta:Helyette?
Calderon vagy Okafor?kanty írta:Helyette?
Igen, én is erre gondoltam most zuhi közben, hogy Varejao + Deng lenne az ajánlatom, és Amare+valaki tőleg, és körbe akartam nézni még nálad. Ezért a kettősért viszont Parker a plusznak nagyon vékony.kanty írta:Küldtem egyet, nézd meg. Finomíthatunk még rajta. Amaret és Parker az biztos, mármint, h őket adnám, azon még csiszolhatunk, h kit kapok cserébe.Eazzy írta: Engem Amare érdekelne, nézz szét nálam, Duranton kívül nagyjából mindenki mozdítható!
Küldtem egyet, nézd meg. Finomíthatunk még rajta. Amaret és Parker az biztos, mármint, h őket adnám, azon még csiszolhatunk, h kit kapok cserébe.Eazzy írta: Engem Amare érdekelne, nézz szét nálam, Duranton kívül nagyjából mindenki mozdítható!