Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én a Barca X-ben nem lennék olyan biztos.Rewolution5 írta:Juventus -Roma 1 1,95
Napoli -Inter 2 2,90
Liverpool -City 2 2,63
Barcelona-R.Madrid X 3,74
vélemények?mehet keddre-szerdára?
nagyon nagy igazságot mondtál, és nagyon szépen köszönöm! Nem meccs előtt raktam meg, hanem közben! Így elfogtam egy 20-as oddsot 2000 forinttalvisca el barca írta:valamalyik nap mondtam, hogy mekkorákat lehet fogni a kézi döntlenekkel...
ujabb példa... lengyelek -11ről kihozták a svédek ellen x-re... 9-szeres pénz...
Nem. Van rendes 3 esély is, vhol középtájon.socio66 írta:bet365-ön nem lehet az nba meccsek győztesére fogadni?
mert ahogy nézem van mindenféle hendikep,meg pontok száma,meg a tököm tudja mik,de sima háromesélyes fogadást nem találok rájuk.
lehetséges ez?
A min. kifizetés 2000 HUF. A banki átutalás össze min. 30000 HUF.nemtom99 írta:Egy ideje regelve vagyok bet365-ön.A kérdésem az lenne, hogy változott a min kifizetés??Mert eddig ugy emlékszek h 3 vagy 4 ezer volt most meg olyat látok h min 30000???!!Ezmiezmár?Vagy én vok láma...
Vki?
nekem nem kérte,csak a lejárati dátumot.daffy írta: a kiadási számot hogy találtad meg végül?
ez a 100%-os bónusz elég vonzó,és ahogy néztem itt kell a legkevesebbszer megforgatni,hogy kivehető legyen a pénz.visca el barca írta: látom mindenki a bet365-öt favorizálja... mivel jobb mint a bwin?
a kiadási számot hogy találtad meg végül?LM10 írta: Kiállítás dátuma
Kártya biztonsági száma
Kiadási szám
Ha VISA kártyád van (gondolom az van):LM10 írta:Kiállítás dátumaPrimitive írta:Mire gondolsz?LM10 írta:Ti bet365-ön hogy fizettétek be az összeget? Én bankkártyával próbálnám, de kérnek vagy 20 kódot, meg csomó adatot, amit nem is tudok a kártyának.
Kártya biztonsági száma
Kiadási szám
Kiállítás dátumaPrimitive írta:Mire gondolsz?LM10 írta:Ti bet365-ön hogy fizettétek be az összeget? Én bankkártyával próbálnám, de kérnek vagy 20 kódot, meg csomó adatot, amit nem is tudok a kártyának.
Mire gondolsz?LM10 írta:Ti bet365-ön hogy fizettétek be az összeget? Én bankkártyával próbálnám, de kérnek vagy 20 kódot, meg csomó adatot, amit nem is tudok a kártyának.
Igen, valamelyik oldalon olvastam, hogy minimum 1,60-as szorzóval kell megforgatni a lóvét.socio66 írta:+ a megjátszott oddsok is számítanak,nem?Primitive írta: Szóval, amennyit befizetsz a számládra annyi bónuszt kapsz, max. 15.000 ft-ig. A bónuszodat 3x kell megforgatni, kvázi, ha 15-t fizettél be, akkor 45 ezret kell visszajátszanod.
Szerintem megéri ezt kihasználni!
tehát az úgy nem okés,ha a 15 ezret felteszed háromszor 1,01-es oddszra.
Azt már sajnos nem tudom, de egyébként ezt részletesen leírják az oldalon. El kell olvasni, mielőtt belekezdesz, és világossá válik minden.socio66 írta:+ a megjátszott oddsok is számítanak,nem?Primitive írta: Szóval, amennyit befizetsz a számládra annyi bónuszt kapsz, max. 15.000 ft-ig. A bónuszodat 3x kell megforgatni, kvázi, ha 15-t fizettél be, akkor 45 ezret kell visszajátszanod.
tehát az úgy nem okés,ha a 15 ezret felteszed háromszor 1,01-es oddszra.
+ a megjátszott oddsok is számítanak,nem?Primitive írta: Szóval, amennyit befizetsz a számládra annyi bónuszt kapsz, max. 15.000 ft-ig. A bónuszodat 3x kell megforgatni, kvázi, ha 15-t fizettél be, akkor 45 ezret kell visszajátszanod.