Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nekem a MU védelme se igazán jön be, de az Arsenal kezdője...pláne a pad...omg.Game90 írta:Végül nyert a ManCity egy Balotelli büntetővel!
Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Ramsey, Song, Rosicky, Walcott, Van Persie, Oxlade-Chamberlain.
Subs: Almunia, Park, Squillaci, Arshavin, Benayoun, Miquel, Yennaris.
United: Lindegaard; Jones, Smalling, Evans, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Nani; Rooney, Welbeck.
Subs: De Gea, Fabio, Rafael, Scholes, Park, Berbatov, Hernandez.
Chamberlain-nek nagyon örülök, Henry nincs, a padunk borzasztóan gyenge.
Streamek:
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/
Jó lesz ez, M1-en kézi, gépen Senal meccs, kézi-nek vége, aztán kapcsolok a Barca meccsre
#David Villa# írta:Na ezzel a döntetlennel a Manchester jól járt. Tottenham jobban akarta a sikert. Jól is játszottak. Bale meg egy sprinter.

szajko írta:a 2. félidő eddig kumma jó... Bale mekkora gólt akasztott
Óriási a 2.félidő eddig.miihii írta:Nah,jókor kapcsolódtam be a City-T'ham meccsbe.A 2. félidőben megérkeztek a gólok,jelenleg 2:1 a derbi és felpörögtek az események.GO SPURS!

Ráadásul a kapusuk se semmi, Vorm.Rinku írta:Amúgy nem gondoltam volna ezt a Swansea-ről, ügyes kis csapat!
Tavaly a Championshipben "Swanselona" volt a becenevük, akkor még inkább mosolyogtam ezen. Most viszont jár a virtuális kalapemelés, nem semmi, hogy egy kiscsapat a PL-ben ilyen egyedi stílust képviseljen, ráadásul brit játékosokkal.Rinku írta:Amúgy nem gondoltam volna ezt a Swansea-ről, ügyes kis csapat!
Rinku írta: A passzoknál lefőtt a számláló, azért nincs rajta a Barca a listán?
Amúgy nem gondoltam volna ezt a Swansea-ről, ügyes kis csapat!
Innen másoltam át a statokat, a Passes részbe valamiért csak az angol csapatokat vették bele. Barca passz-száma meg valami brutális lehet.miihii írta: A "Passes" részbe benne lehetne a BARCA is
Spanyolról nincsenek ilyen statok?
Game90 írta: Passing Accuracy %, Passes:
Britton 93,3 1127
Xavi 93,0 1830
Terry 91,6 1209
Busquets 91,3 1086
T. Silva 91,1 1068
Allen 90,3 1075
Arteta 90,3 1318
Yaya 90,0 1552
Parker 89,8 1035

A passzoknál lefőtt a számláló, azért nincs rajta a Barca a listán?Game90 írta:...
Jók ezek a statok,tényleg meglepőek az újonc számaiGame90 írta:A 10. helyen álló Swansea-ről azért ezt nem hittem volna...![]()
![]()
Chelsea vinni akarta őt nyáron 30+ millióért, de Redknapp nem engedte el. Meg asszem a ManUnited is érdeklődött iránta.visca el barca írta:ha a horvát akkora spiler lenne, már rég nem a spursben küzködne az uefa kupás helyekét. tipikusan tulértékelt játékkos. megnéztem h 30 miilio kötül van az ára, reálisan nagyjából a harmadát éri...