Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a szegény embert akarod lehúzni???Minden fontosabb mutatóban jobb idén a Wallace-Dalembert kettős, ráadásul mindkettő stabil kezdő!socio66 írta:na küldtem egyet,Bob.
emésztgesd.
Én csak örülnék neki, mert faxom kivan, hogy mindent Anthony-tól várnak... Aztán meg ráhúzzák a vizes lepedőt...Bob_Marley írta:Injured point guard Baron Davis—who signed with the Knicks last month after being waived by Cleveland—made his practice debut with the team on Monday at their training facility in Westchester.
Főleg látva, hogy 6os zakó sorozatban a Knicks, jövő hétre már biztos bedobják![]()
Ahogy érzed, majd akkor írj egy counter offer-t ha nem tetszikCumbee írta: Szerk: Bob néztem a cserédet, még emésztgetem, de egyelőre inkább nem, mint igen a dolog.
Most nem azért, de ebben a tradéban sok mindenben erősödsz a mostani állapotodhoz! De majd az idő igazolja. Főleg ha Paul felépül... Nálam sajnos csak 1 meccset játszott: 33pont, 4 pattanó 6 asziszt 3 labdaszerzés... És ennél tud ő jobb is lenni... Shump meg abszolút nem túlértékelt. Stabilan hozza a pontokat. Baron Davis meg nem most lesz amíg felépül... Legjobb esetben febr vége...balinteer írta:Senki nem hajlandó elfogadni egy olyan trade-t amiben végre Én járnék jól,így úgy döntöttem,hogy más úton próbálok meg haladni,sok ember meg még az ajánlatra sem reagál. Vagy küldenek vissza irreális ajánlatokat.
Különben a CP3-Blake páros mellé le fogom addolni Ginobilit,márha addig el nem viszik. És simán jól jöttem ki.
abszolút nem,de a csere amit küldtél nem igazán mozgatott meg.Bob_Marley írta:mert socio66 tudom, hogy foggal körömmel ragaszkodik Butler-hez
Nem vitázunk veled, csak lázadunk és téged idézünk be.Bob_Marley írta:Ne velem vitázzatok
Slither gondolom ráment, s engedélyezte a cserét, ezért ment át a Smit-Bosh csere, a másiknál ki van írva This trade will be reflected on the lineup for Thursday, Jan 26. If you've set your lineup in advance for future dates, please note those changes will be reset to match your lineup for the day players are added.
Ez 3 nap, még ha ma holnapig van vétózási lehetőség, akkor is szerdánál hamarabb nem jöhet létre!
Szerintem mióta ismét vissza lett téve ez a vétós cucc, azóta egy nap volt. Nemtom nektek mikor volt a cserétek, de volt 1-2 csere 1 nappal. Azért lennék mérges, ha most várni kéne 25.-ig, mert megvolt már csütörtökön, vagy pénteken a csere, csak azért nem lett elfogadva, mert egymás ellen toltuk és ne kavarjon be. Azért időzítettük tegnapra, mert így tiszta, hogy az új hetet már mindenki az új játékosával kezdi. Ha 3 a 3 napról tudunk, akkor szerintem már pénteken leboltoljuk.Bob_Marley írta:25-re volt kiírva, ha belemész a cserébe ott van, mikor lép életbe, hogy berakhasd a kezdőbe!
Mi is vártunk 3 napot Game-elDe az 1 napot támogatom, elvileg annyi a vétózási idő (viszont lehet a rendszer csak minimum 3 nap után tudja életbe léptetni)!
Game erősíts meg, hogy 3 nap voltMert lehet nem jól emlékszem, s az elég nagy kapufa lenne
Biztos, hogy 1nap volt... És a Bosh csere is életbe lépett!Bob_Marley írta:25-re volt kiírva, ha belemész a cserébe ott van, mikor lép életbe, hogy berakhasd a kezdőbe!
Mi is vártunk 3 napot Game-elDe az 1 napot támogatom, elvileg annyi a vétózási idő (viszont lehet a rendszer csak minimum 3 nap után tudja életbe léptetni)!
Game erősíts meg, hogy 3 nap voltMert lehet nem jól emlékszem, s az elég nagy kapufa lenne
Támogatom az 1 napot! Főleg mert Smiht-re fáj a fogam. Valamint a 3 nap túl sok. Bob! A ti esetetekben is 1 napra emléxem...Cumbee írta:Most nézem csak. Miért is akkor? Eddig 1 napos átfutási időről volt szó, most akkor megint 3?? Slither fogadd el pls kézileg, mert direkt úgy időzítettük a cserét, hogy a hétfőt már az új játékossal kezdje mindkettőnk.
Miért csak 25.-én? Nem 1 napról volt szó?Bob_Marley írta:Jan 25-én lép életbe a Smith-Bosh csere
Bob_Marley írta:Jan 25-én lép életbe a Smith-Bosh csere
CP3 tradehez Shumpert túlértékelt játékos, jön Davis sehol sem lesz, Thompson, Mahinmi is kérdőjel nálam!
De spec azt mondom ez menjen, feleslges vitázni, bár balinteer-t én sem értem tőlem Wallace-t akarja és küldött egy 2-1et (amivel nem tudok mit kezdeni), közben meg Mahinmire fáj foga
valaki már leírta, ha csak a statokat nézzük, akkor balinteer nem nyer sokat, de ha neki ez kell.....nem is tudom.neobarca írta:Hát szerintem ez most abszolút nem olyan inkorrekt
Mellesleg Slithert kérdezném, hogy mikor lép életbe a Bosh-Smith csere mert már be is jelentkeznék Smith-ért!
Csak szerintem buktál sokat ezzel a cserével? Százalékos statokat most hagyjuk, a maradék 12 statból 6-ban buksz, 3 egál és csak 3-ban nyersz.balinteer írta:de ez egy korrekt csere. Jól járunk mindketten.
balinteer írta:Én főleg Gallinarit sajnálom,utolsó meccsén már 37 pontot szórt,vele a 3-as posztod nagyon megerősödik és Jrue is enyhíti CP3 hiányát. Ez egy jó trade volt úgy érzem. 2 hét alatt csak megállapodtunk.
Az biztos... CP3 nagy játékos de vicces mert Shumpertet jobban sajnálom... Nem csak azért mert Knicks rajongó vagyok, hanem egy szimpatikus srác aki mindig stabilan hozza az adatokat...balinteer írta:Viszont kevés Clippers meccs lesz. Mondjuk ha egy héten lesz b2b2b akkor a CP3-Blake páros tarolni fog.