barca 1986 írta:off: A Porsche Design az Adidas márka része, persze az a luxus irányába megy el.
A Porsche és az Audi a VW-csoport(továbbá még: VW, Seat, Skoda) tagja, a két márka szerintem nem egy árkategória (cayenne vs q7; boxter, panamera, cayman, 911 vs tt), úgyh nem konkurenciája egymásnak.
on.
off: Egy árkategória. pl. q7 alapmotor 18-20m, q7 500LE 40-50m, Porsche-nál ugyanez a helyzet árban. A másik ágon pedig nem a tamagocsi TT-t kell az Auditól venni, hanem az R8-at. Máris egy árban van a Panamerával, ami 40-50m, míg a másik két Porsche ennek a töredéke, pontosabban a fele.

"Csak felvilágosítás"
Asys és herr.toth írta:
on: A vitátokat én nem értem. Nem mondott semmi rosszat, túlzol vagy egyszerűen hallucinálsz. Nekem is feltűnt Alonso viselkedése az eset után szimpatikus volt. Pepéről meg csak annyit, hogy, ha a spanyol kollégáknál elhangzik a grande jelző akkor valahogy mindig odajön automatikusan hogy paraszt
Amúgy vannak a Realnak értékelhető pontjai is, mint Casillas, Higuain, Benzema. A legtöbb csapatban pedig vannak gyenge pontok. A Reálnál ez Pepe egyértelműen.

Rengeteg ilyen esete volt már, és ha a csapata sem tesz ellene, ő sem fog változtatni, hiszen ha a kisgyereket még le sem szidják, ha rosszat csinált, akkor újra és újra megteszi.
Nekünk pedig szurkolónak nem ártana, mindig szem előtt tartani azt, hogy az ellenfél nem egy utolsó s..r, hanem egy profi klub, és pedig amíg nem ismerjük el a másik erényeit, addig nem érdemes vitába szállni, mert egyoldalú lesz, és nem vezet soha sem eredményre. Most gondoljatok bele mi lenne, ha a Barcelona sem ismerné el a Real Madrid képességeit, akkor hogyan győzné le? Nektek is az az egyetlen módja, ha egy vitában nyerni szeretnétek, hogy megtanuljátok elismerni, ha a másiknak valóban igaza van. Persze a racionális gondolkodást nem egyszerű dolog elsajátítani, ha olyan emberek vagyunk, akik indulatosak, temperamentumosak, vagy szimplán csak spanyolnak vagy éppen katalánnak képzelik magukat. Szóval ezennel térítő feladatom befejeztetik, áldjon meg Titeket a csatkai szűzanya!
Jó focit, jó szurkolást szerdára Mindenkinek!
Üdv,
BRFK!