herr.toth írta:
de mindenki az csak megjátszotta magát, nálatok meg mindenki szent

Gondolkodtam,h pirossal reagálok,de inkább egyelőre cs sima fórumerként írom amit.
Ezeket olyan csodálatos gyorsasággal befejezhetnéd,mint a mérgezett nyíl.Hangulatkeltésnek tökéletesen megfelelnek az ilyen egymondatos szépségeid,de az meg sajna tiltott errefele.
Mielőtt fellépsz ide,vegyél egy-két mély levegőt,mert elég sok dologgal fogsz találkozni,ami nem tetszik majd. Így például az a harsány közutálat,ami a csapatod ellen árad.A nagyon nagy többségnek az a szimpla véleménye,h "azok gyökerek" ,mint ahogy odaát gondolom az,h "a színészválogatott". Tehát indulj ki abból,h ezt fogod olvasni,mégha esetleg cizelláltabban is. Nos,itt jön a jóság: próbáld meg inkább azon kevesek véleményét értékelni,aki nem általánosítva lapátolja a fekáliát a királyiak minden tagjára,hanem vannak,akik észreveszik a pozitívabb dolgokat is eközben és nem röstellenek megemlíteni is.Ahogy Asys is tette. Nyilván volt benne piszkálódás,de egyrészt asszem nem tagadhatod az alapját,amíg elég elhíresült támadótechnikákat alkalmaznak rajtunk a fiaitok.Másrészt pedig ő legalább alapvetően dícsérő kritikát fogalmazott meg,legalábbis egy BARCA szurkoló mostani lélektanához mérten (madriddal kapcsolatban) .És ez igenis unicum,amit meg kéne becsülni. Ha átlesnék a ti oldalatokra,én sem csodálkoznék,ha egyöntetűen a szokásos köröket futnák (csítörsz,lájörsz,ektörsz,UNICEFFIFAmindenki...) ,de ha valaki hasonlóan vélekedne,mint Asys (pl. tegnap néztem egy videót és feltűnt,h Messinek 3szor rúgtak oda,jó volt látni,h mégis továbbvitte,nem színészkedett,mint a többi) ,ezt nagyra értékelném és eszembe nem jutna egy ilyen valóban óvodás benyögéshez folyamodni.
Márpedig nálad ez nem újkeletű és itt igenis bicskanyitogató tud lenni.Ahogy próbáltad Daffy-t is megtéríteni,meg a satöbbi,amiket nem is sorolok...
Tehát ezúton nagyon szépen (és vedd úgy,h utoljára) megkérlek rá,h az ilyen hangulatkeltő beböffenéseket mellőzd,mert említettem,h ezek nem épp javallottak errefelé.És könnyű kívül találni magad,ami vélhetően egyik félnek sem lesz ugyan nagy kár,de azért ha már idejársz,akkor gondolom szeretnél írogatni ezt-azt.Kérlek olyan stílusban tedd ezt,amely egy BARCA fórumon belefér.Köszönjük!