Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tévez szinte biztos nem jön most télen Milánó szebbik felébe, viszont állítólag hivatalosan is bejelentették Muntari kölcsönvételét...Léfe írta:Maxi Lopez ott meg fog bukni.salas9 írta:Montolivonak és Teveznek örülnékab1daL írta:Valamint szinte biztos, hogy Maxi López oda szerződik, plusz Tévez kijelentette, hogy csakis a Milanba akar igazolni. És úgy olvastam, hogy Allegrinek kell Montolivo, ezért ő érte is elkezdenek tárgyalni. Nem lennének gyenge erősítések az már biztos..De Maxi szerintem felesleges. Oké, hogy Pato és Cassano most nem játszhat de van Robinho, Ibrahimovic, Inzaghi és El Sharawy. Tevez még jó mert két sérült helyére befér de Maxi felesleges.
Ui.: Olasz lapértesülések szerint Tőzsér közel van a Genoához
Maxi Lopez ott meg fog bukni.salas9 írta:Montolivonak és Teveznek örülnékab1daL írta:Valamint szinte biztos, hogy Maxi López oda szerződik, plusz Tévez kijelentette, hogy csakis a Milanba akar igazolni. És úgy olvastam, hogy Allegrinek kell Montolivo, ezért ő érte is elkezdenek tárgyalni. Nem lennének gyenge erősítések az már biztos..De Maxi szerintem felesleges. Oké, hogy Pato és Cassano most nem játszhat de van Robinho, Ibrahimovic, Inzaghi és El Sharawy. Tevez még jó mert két sérült helyére befér de Maxi felesleges.
Ui.: Olasz lapértesülések szerint Tőzsér közel van a Genoához
Az mindenképp figyelemre méltó hogy a Juve még veretlen idén! Plusz helyenként egészen élvezhetően játsszák(!) a labdarúgást!L.Messi 10 írta:Juventus-Udinese 2-1! Gólok: Matri (2) és Floro.
Ezzel leszakítottuk magunkról az udinei zebrákat, és lépéselőnybe kerültünk a milannal szembe
Milan - Lazio 3-1!!L.Messi 10 írta:Olasz Kupa Negyeddöntők:
Juventus-Roma 3-0
Chievo-Siena 0-1![]()
Napoli-Inter 2-0![]()
![]()
Holnap 20:45-től AC Milan-Lazio a Digi Sporton.
Elődöntő párosításai:
Juventus-AC Milan/Lazio
Napoli-Siena
Chiellini meg egy görény.Egyébként siralmas volt a meccs.Lehet itt mellet döngetned,de a nagy Juve úgy hullana ki a BL csoportkörből mint a pinty.Nagyon gyenge ez az Olasz foci...sajnos.L.Messi 10 írta:Juventus-Roma 3-0.![]()
Nem volt egy nehéz meccs, azt nem tudom mondani, hogy sajnos, de Bojan nem mutatott semmit, Lamela pedig egy patkány. Szép volt Fiúk!!!
http://www.youtube.com/watch?v=6Hotc_j9jz0
Juventus per sempre!
Én még akkor szimpatizáltam a Lazioval mikor még a jó öreg chilei ott osztottamessideco írta:Ami reményeim szerint nem sikerül. A Juve a bajnokságot, és a Lazio a kupát nyerje meg
Maximum az elődöntőben, de ahhoz ki kell ejtenetek a Laziot.salas9 írta:GratulálokRemélem a döntőben összefutunk
![]()
Forza Rossoneri
Nagyon bevarrta az öregL.Messi 10 írta:Nézd meg, lődd ki:
http://www.youtube.com/watch?v=28KPVG1-QTs
Így csinálja egy Legenda.
Félidőben Juventus-Roma 2-0.
Montolivonak és Teveznek örülnékab1daL írta:Valamint szinte biztos, hogy Maxi López oda szerződik, plusz Tévez kijelentette, hogy csakis a Milanba akar igazolni. És úgy olvastam, hogy Allegrinek kell Montolivo, ezért ő érte is elkezdenek tárgyalni. Nem lennének gyenge erősítések az már biztos..
Valamint szinte biztos, hogy Maxi López oda szerződik, plusz Tévez kijelentette, hogy csakis a Milanba akar igazolni. És úgy olvastam, hogy Allegrinek kell Montolivo, ezért ő érte is elkezdenek tárgyalni. Nem lennének gyenge erősítések az már biztos..salas9 írta:A Milan hivatalosan is kölcsönadta a QPR-nek Taiwot. Kíváncsi vagyok mennyire fog feküdni neki az angol foci. Meg arra is, hogy Mesbah mire megy a Milannal![]()
Forza Rossoneri
Nem tudom, hogy lesz-e belőle valami, nagyon leült az ügy.ab1daL írta: Azért így sem rossz a középpálya a Juventusnál, de ha még érkezne Guarín is.![]()
Azért így sem rossz a középpálya a Juventusnál, de ha még érkezne Guarín is.L.Messi 10 írta:Én akarom, és el is hiszem.LG írta:És ezt aki akarja, el is hiszi.
Átigazolásokról egy-két dolog:
Guarín érkezhet kölcsönbe, majd nyáron véglegesen is.
Krasicot vinné a Tottenham.
Amauri a napokban aláírhat a Fiorentinához.
Toni fel?l érdekl?dik a Parma és egy amerikai csapat is.
Én akarom, és el is hiszem.LG írta:És ezt aki akarja, el is hiszi.
És ezt aki akarja, el is hiszi.L.Messi 10 írta:Azóta kiderült, hogy se Buffon, se Gattuso, se Cannavaro nem volt benne semmiben.Zsolti95 írta: Én csak érdekesnek találom h ha bundabotrány akkor általában egy digó csapat v játékos kerül el?, mint ahogy arról is lehetett olvasni h Buffon és Gattuso sem vetette meg a tippmixetam nem láttam a meccset