2012.01.25. 17:33:03
Elolvastam sok elgondolkodtató van benne, de kérdezném, ki lenne megfelelő a RM kispadjára?
Mert láthatjuk mi mindenki ellen ezt játsszuk, "szégyennek" érzi a 2 kapuralövést 27%os labdabirtoklást, mint ha először látna ilyet, egy Manchester United 5 percig keresi a labdát, de sorolhatnám a többi csapatot is!
Jelenleg minket csakis fegyelmezett 90 percig tartó maximális koncentrációval kontrával felálló csapattal lehet megszorongatni!Erre nem képes a RM, legfőképpen a koncentrációval, s a hittel van már gondjuk!
Hiába írja le, hogy a legjobb támadó csapat, miközben mi sokkal komplettebben játszunk, s minden labda 20 mp után visszakerül!Erre nem képes a RM, kinyílhatnának megpróbálhatnának támadni annak lenne egy 5:0 az eredménye!
Nálunk látszódik, hogy a nagy meccsekre mindenki maximálisan odafigyel, s ezeken a meccseken 110%ot hozunk, s ez a RM-re különösen igaz!
És mindig elmondják, de hát a szuperkupa első meccs, ékes bizonyítéka volt annak, amikor nálunk sem fizikálisan sem fejben nincsenek felkészülve a játékosok!Hiába jönne ki pl ma a Rm egészpályán letámadni, megvan a rengeteg keresztbe mozgás nálunk, gyors passzok és lenne egy csomó indítási lehetőség, csak ha 10ből 1 összejön gól!
Úgyhogy tényleg kérdem ki lenne megfelelőbb ember a RM kispadjára, mert lehet kevesebb lenne a vita, dehogy még ennyire sem tudnának eredményben közel lenni hozzánk abban szinte biztos vagyok!
Játékban meg egy csapat sem tudja felvenni a versenyt!
Ezt csak azért írtam, mert sokszor itt a fórumon is azt olvasni, hogy ez taktika, hogy nem akarnak támadni?Nem, a taktika része a kapu előtt 20-30 méteres sávban megszerezni a labdát, s lehetőség szerint oldalra kidobva az 1-1 1-2es lehetőségeket kihasználni,, nincs más lehetőség, mert nincs náluk a labda, ez az egyetlen egy módszer!És ez a mi legnagyobb erényünk, hogy gyakorlatilag minden csapatot megfojtunk, legyen az RM, Manchester United, Milan vagy bárki!