Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így van, veszélyes játékért le kellett volna fújni kifelé. A lassításokból már teljesen egyértelmű volt.Rumig írta:Bár még nem néztem vissza, a közvetítésben látottak alapján ha Abidal jobban bele kezel, akkor sztem mi jövünk kifelé veszélyes játék miatt. Egyszerűen nem lehet szabályosan ollózni úgy, h fél méteren belül van az ellenfél feje. Amit ilyen esetben reflexből véd mindenki.lluisllach89 írta: ...Viszont Ramos ollózása után egyértelmű tizi maradt el, Abidal teljesen egyértelműen f.s szituban ért bele az ujjával.
Bár még nem néztem vissza, a közvetítésben látottak alapján ha Abidal jobban bele kezel, akkor sztem mi jövünk kifelé veszélyes játék miatt. Egyszerűen nem lehet szabályosan ollózni úgy, h fél méteren belül van az ellenfél feje. Amit ilyen esetben reflexből véd mindenki.lluisllach89 írta: ...Viszont Ramos ollózása után egyértelmű tizi maradt el, Abidal teljesen egyértelműen f.s szituban ért bele az ujjával.
Remélem most világossá vált a Barcának, hogy ha nagyon akar valamit (BL, PD) akkor változtatni kell ezen a hozzáálláson, amit mostanában láttunk idegenben és ezen a meccsen is. Nem szabad lazulni, oda kell tenni magukat mint az eddigi években.Ilúvatar írta:ez már lassan fél éve ez van.... rohadtul nem akarják javítani a hibájukon... ez az ami felszab rendesen.Cali írta:Nekünk a lényeg: csak magunkkal kell foglalkozni és javítani a hibákon!
Semmivel sem volt több helyzetetek összességében.madridronie írta:Speciel ez ma egyáltalán nem rajtatok múlott, sokkal inkább a Real helyzetkihasználásán!Nem voltunk 90perc alatt egy percig sem eredménykényszerben,
Jól is kijöhetünk belőle, mert így elhiszik, hogy a bajnokság megvan és akkor ők is fognak egy-két döntetlent hozni.Ilúvatar írta:az a baj, hogy innentől most nagyon felszívták magukat a Bajnoki meccsekre... Majdnem megfogtak minket.
Ha lealáztunk volna őket, akkor másképpen nézne ki a helyzet sztem...
Grat a Real -nak, veszélyesek voltak nagyon
Az éremnek itt is két oldala van... Lehet az van, amit írtál, de lehet fordítva is!Ilúvatar írta:az a baj, hogy innentől most nagyon felszívták magukat a Bajnoki meccsekre... Majdnem megfogtak minket.
Ilúvatar írta:az a baj, hogy innentől most nagyon felszívták magukat a Bajnoki meccsekre... Majdnem megfogtak minket.
Speciel ez ma egyáltalán nem rajtatok múlott, sokkal inkább a Real helyzetkihasználásán!Nem voltunk 90perc alatt egy percig sem eredménykényszerben,
gergo9 írta:Majd beforr az a repedés ha kihasználjuk a szántóföldnyi területeket. Nem voltunk 90perc alatt egy percig sem eredménykényszerben, sajnos ez látszott is a játékunkon. Nagyon sok csapat ellen veszélybe lett volna a továbbjutásunk.Balinho írta: Jogosan teszik, mert nagy repedés keletkezett a Barca Madrid elleni verhetetlenségi mítoszán úgy, hogy közben kapaszkodót nyújthat a bírózás, meg a szerencse emlegetése.
Tartom ha győznünk kellet volna fél óra alatt eldöntöttük volna , mélységi passzokkal sorra jöttek volna a 100% ziccerek.
Anno Pellegrini féle Madrid is játszott itt egy jó meccset hasonló mennyiségű Madrid helyzettel akkor is elhitték , most is elfogják. Tegyék, és adja isten hogy ilyen Madrid jöjjön a bajnokságot eldöntő klasszikóra.
Újat és extrát sem nyújtott a Madrid, de sajnos amikor ilyen önsorsrontó játékot nyújtunk, akkor erre nincs is szükség.ALEXDP írta:Úgy tűnik egyedül leszek/vagyok a véleményemmel, de én semmi olyat nem láttam játékban a Madridtól ami új, extrát sem, és véleményem szerint egyetlen másodpercig sem volt esélyük!
Nagyon nagy hsz.!Jogosan teszik, mert nagy repedés keletkezett a Barca Madrid elleni verhetetlenségi mítoszán úgy, hogy közben kapaszkodót nyújthat a bírózás, meg a szerencse emlegetése. Összességében szerintem mindkét téren mi voltunk hátrányosabb helyzetben, mégis a végkicsengése a párharcnak a mi oldalunkon izzadtságszagú és nyögvenyelős.
A Madrid nem várhatott többet ettől a meccstől, mint amit megkapott (illetve amit tálcán kínáltunk nekik) hitet, lelkesedést, önbizalmat. Mou is megkapta az utolsó utáni esélyét, hogy most lehessen közösen gyűlölni a bírót, Busuetset, Dani Alvest, megint homokba lehessen dugni a fejeket Pepe, Lassana, S.Ramos ámokfutásai láttán, sőt akár még igazat is lehessen adni nekik.
ezen a meccsen feloldoztuk bűneik alól ellenfeleinket. A Mou féle gyáva hozzáállás, a Pepe féle ámokfutás, a Madridon belüli belviszály könnyen lehet, hogy visszafordíthatatlan lett volna ha 2-0nál nem húzzuk be a kéziféket és lesimázzuk a maradék 30 percet. Így azonban mindenkit újra egységbe fog kovácsolni ellenünk ez a meccs. Elég lesz megnézni a Marca címlapját...
Majd beforr az a repedés ha kihasználjuk a szántóföldnyi területeket. Nem voltunk 90perc alatt egy percig sem eredménykényszerben, sajnos ez látszott is a játékunkon. Nagyon sok csapat ellen veszélybe lett volna a továbbjutásunk.Balinho írta: Jogosan teszik, mert nagy repedés keletkezett a Barca Madrid elleni verhetetlenségi mítoszán úgy, hogy közben kapaszkodót nyújthat a bírózás, meg a szerencse emlegetése.
lsd: Pique odavágós sárgája a Pepe elleni fejpárbajért.lluisllach89 írta: A Ramos 2. sárgája teljesen jogos, amúgy egyetértek.
Ezen ne csodálkozz. Szerintem 10 románból legalább 7-8 Barca drukker. Egyrészt talán a mezszín miatt, másrészt sokkal szimpatikusabb számukra annak a csapatnak drukkolni, akit 86-ban az ország kirakatcsapata megvert a BEK döntőben. Kicsit sajátjukénak érzik a legyőzött elenfeletPriNcE27 írta:Pavel írta:Ha már Egry.
Az okosok a Digin majdnem elájulnak a Madridtól. Komolyan mondom sajnálom, hogy ezen a csatornán vannak a meccsek. Vissza a Sportklub-ra.ez érdekes a román Digin pedig a Barcáért vannak oda!
A mostanin az első vagy a második félidő volt a tiétek?Messi-Ini írta:nektek a két meccsen volt összesen 45 jó percetek,szerintem erre nem lehet aztmondani hogy jobbak voltatok,de mind1...
Ja, hogy akkor saját bevallásod szerint egy szinten van a Barcelona a Madirddal? király! mert ha nem akkor nem írnád ezt...Rég nem láttam (ja bocs, de tavaly a Bl elödöntőben) bekkelni a Madridot hazai pályán, 2 kapura lövéssel, és 23%-os labdatartással.
A Ramos 2. sárgája teljesen jogos, amúgy egyetértek.ozsimiki írta:Grt a Madridnak a küzdésért, rendesen megizzasztottak.
Viszont ha a madridisták felemlegetik az olykor Barcásnak vélt kommentátorokat, akkor Egrire mit mondanak? Amikor Madrid falt= ezt kellett tennie, egyértelmű, + kb a 3.visszajátszás után veszi észre,h tényleg nem színészkedés volt,hanem szabálytalanság. Na meg Ramos vs Busquetsnél volt kontakt, fájhatott az Sergionak, az már nem az ő sara,h ezért a hülye bíró (mert az volt) adott egy 2.sárgát a 87.percben.
Szóval ezen a meccsen többet hajtott a Madrid, amit az Ő javukra írnék, az az,hogy míg mi megnyugtató előnyben kb letudottnak tekintjük a meccseket, nem pörgünk, addig ők bármely más csapat ellen is mennek előre. Persze ez annak a függvénye,h szénné nyertük magunkat az utóbbi években, és már befejezettnek tekintünk egy-egy meccset ha vezetünk, vagy ha előnyből érkezünk egy oda-vissza vágós meccsen.
Szóval e tekintetben le vagyunk maradva, illetve le lettünk maradva a sikerek hatására. Ha ezt ki tudnánk küszöbölni, nem lennének botlások a bajnokságban sem.