Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon nem is írnék neveket meg posztokat, mert tél van, itt a szezon második fele, de ahogy Te is írtad nálam Adriano távozása mindenképp javallott. A védekezése messze alulmarad Abitól és még Maxwelltől is, míg a támadójátéka nagyon gyönge. Én mindenképp megválnék tőle, de ez csak az én véleményem...messideco írta:Jövőre valszeg feljön Montoya a B csapatból, Alves pótlása meg lesz oldva. Bahátvéd kellene szerintem.
Illetve Keita és szerintem Adriano távozik.
Az angolok dobták be a nevét.Vmi olyasmit mondott, h szeretne újra Fabregassal együtt játszani.Nem hiszem am, h sok alapja van, de gondolom gyorsan összerakták, h akkor jönne vmelyik szélre.Capon írta:Hülyeség.Zibra16 írta:Ki mit szól hozzá, hogy elvileg a Barca vezetősége a nyáron megpróbálja majd leigazolni Robin van Persiet ?
vmint ki milyen posztra hozna majd játékost ?
Mégis honnan veszed egyáltalán hogy felmerült a neve?
Hülyeség.Zibra16 írta:Ki mit szól hozzá, hogy elvileg a Barca vezetősége a nyáron megpróbálja majd leigazolni Robin van Persiet ?
vmint ki milyen posztra hozna majd játékost ?
Na ha Oleguer és Adebayor is jön akkor én elégedett leszekkurdt írta:Ehhez mit szólsz:Capon írta:Srácok szerintem ideje befejezni ezeknek a videóknak a linkelgetését mielőtt még valaki talál egy Adebayorosat is!
http://www.skybet.com/cms/breaking-tran ... me=Oleguer
on, most egy ilyet olvastam:
Az Eurosport szerint 30 milliós ajánlatott tett a Málaga a Barcelonának a húszéves Thiago Alcantaráért. (origo)
tehát idén mi sem maradunk ki az utolsó napra mindig kijutó kacsaáradatból...30 millió amúgy is kevés
Ehhez mit szólsz:Capon írta:Srácok szerintem ideje befejezni ezeknek a videóknak a linkelgetését mielőtt még valaki talál egy Adebayorosat is!
Ugyanakkora kamu mint Neymaros és a Hulkos videó.Luci17 írta:http://www.skybet.com/cms/breaking-tran ... den+Hazard
ezt nem akarom elhinni
Akkor jóVaratrix írta:Szerintem igazi! Biztos Alexis linkelte ki a Cristiano is a Gay című videót.gyuri03 írta:a kép a videóból nyilván hamis, de nemtudom hogy ez az Alexis-es oldal hivatalos-e mert ha nem, akkor nyilvánvalóan csak kacsa.. én örülnék Neymarnak
Szerintem igazi! Biztos Alexis linkelte ki a Cristiano is a Gay című videót.gyuri03 írta:a kép a videóból nyilván hamis, de nemtudom hogy ez az Alexis-es oldal hivatalos-e mert ha nem, akkor nyilvánvalóan csak kacsa.. én örülnék Neymarnak
Mert szerinted mennyit lehet kérni egy olyan játékosért, akit 5 és fél hónap múlva ingyen vihetnek?sura írta:Sorianot olcsón adtuk el - de láthatólag nem tolongtak érte a vevők.
olyan rég nem lehet meg,mert 2 hónapja újította meg a szerződésétSenyera írta:Hol ilyen,hol olyan hírek terjengenek az újságokban.Szerintem Neymar nálunk fog kikötni a kérdés csak az hogy mikor.Lehet hogy már rég meg van a szerződés csak még nem akarnak semmit se nagydobra verni.Én személy szerint örülnék neki ha hozzánk igazolna.