Josep Guardiola
-
- Jugador del Barça
Úgy hogy a 10 mezőnyjátékosból 7 védekező játékos volt!!!!!ggbuffon írta:arra lennék kíváncsi h Fabregast h hagyhatta pályán..elképesztően flegma
Most először mondom azt, hogy ez a meccs Pep miatt ment el!!!! Ha Tello, Cuenca, Thiago kezd nem ennyi védő akkor ez a meccs 0-4!!!
Tellot amikor beküldte felpezsdült a játékunk!!!!!!
Utólag könnyü okosnak lenni, de miért a hulla fáradt játékosokat kellett megint erőltetni, a két védővel a csatársorban?
arra lennék kíváncsi h Fabregast h hagyhatta pályán..elképesztően flegma
Ma is sikerült feltüzelni mindenkit, még a kispad is forrongott!
Ilú,
Az tökmind1. A végeredmény punnyadás volt. Az eredménye nem volt meg.
Ilú,
Az tökmind1. A végeredmény punnyadás volt. Az eredménye nem volt meg.
A dekoncenrált meccsekről, meccsrészletekről a klubvezetés is tehet. A felkészülési időszakokban túl gyakran küldik pénzszerző túrákra a csapatot. És nem foglalkoznak kellőképpen azzal, hogy melyik játékosnak lesznek feladatai saját országa válogatottjában. Továbbá nem segítenek a sportdiplomáciában: nem vesznek át több feladatot Peptől a ligánál való panaszkodásban, hogy az ellenfelek szándékosan veszélyeztetik klasszisaink fizikai épségét - megtorlatlanul.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha tényleg így volt, akkor is a játékosok a ludasak (igaz ez akkor is, ha Pep nem csinál semmit a szünetben), de így, hogy még szól is az edző, az már elég kínos. Komoly hiba. Ne felejtsük, a félidőben még 2-0 volt ide. Ehhez képest bármit mondott Pep, nem hatott a csapatra semmit. Na ezért mondtam én pár napja valamelyik topikban, hogy a Barcelona legnagyobb ellenfele saját maga, a dekoncentráltság.

- Deus
- Boixos Nois
Emlékszem hogy valamelyikőtök leoltotta Pep -et, amiért "szerinte" nem csinált semmit a szünetben, hát téved:
http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/27 ... n=blhshare
http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/27 ... n=blhshare

Utoljára írom le, aki nem akarja megérteni, azzal nem tudok mit csinálni.Akiknél meg Pep egy szent, nos hát, velük sem tudok mit csinálni.
Egy szót sem szólnék,ha a tegnapi eset lett volna az első. De 1éve ez megy, 10ből 7meccsen biztos ez a szitu. Kicist unalmas, és dühítő.
Egy szót sem szólnék,ha a tegnapi eset lett volna az első. De 1éve ez megy, 10ből 7meccsen biztos ez a szitu. Kicist unalmas, és dühítő.
-
- Entrenador del Barça
Miért szerinted ő nem azt akarja?Sanama írta: Persze, addig nyalni kell a ... hogy nehogy érje negatív kritikaMert talán észbe kapna
Értések már meg, mi nem azért írunk negatív kritikát, mert nem szretjük vagy mert nem akarjuk azt,hogy a csapa sikeres legyen. Mi is a csúcson szeretnénk látni a csapatot...
A negatív kritikákra is szükség van, de néhányan átestek a ló túloldalára.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Szerintem ezt túl reagálod nem is kicsit , más csapat ellen én nem igazán emlékszem ilyen esetekre maximum durva szabálytalanságoknál vagy egyértelmű bírói tévedéseknél a bajnokságban(mostanában volt pár), az elmúlt 100 meccsen kb 10 ilyen volt. Ez a színészkedés dolog is fel van fújva rendesen. A közelmúltban volt legalább annyi brutális durvaság madrid részről mint amennyi "színészkedés" (de inkább csak rájátszásnak nevezném mert szabálytalanság mindig van) tőlünk. De ez az én véleményem , persze értem hogy zavar.Mihu írta:Jaaaah 2 eset a tegnapi meccsről. És az a 200 az elmúlt 100 meccsről? Azzal mivan? Mert minden meccsen amint valaki felrúgja vmelyik játékosunkat, mindenki egyből megy sírni mint a fürdősk....Nekem ez egyáltalán nem jön be, és régen sem volt jellemző. Menjen oda a csk, max 1 ember, de az már nekem sok, hogy az ellenfél szögletzászlajánál történik egy durva fault, és Valdes 120 métert sprintel széttárt karokkal és eltorzult arccal...kilibarca írta:2 esetre van a fejemben amikor megrohanták, Lass amikor felrúgta Messit jönni is kellett volna 2.sárgának valamint Pepe amikor eltörölte Alvest(földön még bele is rúgott persze). Ennyi belefér elég nagy tétje volt. Valamint nem csak a játékosokon múlik ez a megrohanás hanem a bíró tekintélyén is.
Pep Második félidőben előbb behozhatta volna Mascheranot, talán ő tudott volna hozzá tenni a védekezésünkhöz más hibát én nem tudok neki felróni.Tovább jutottunk és más már nem fontos szerintem.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A pillanat hevében természetes, hogy a játékos védi az igazát, joga van a véleményét elmondani a bírónak. De nem mindegy, hogyan. A stílus sokat számít. Tévedhet a bíró, tévedhet a játékos (vagy netántán tudja a játékos is, hogy jogtalanul reklamál, de megteszi, mert elhiszi, hogy képes kidumálni pl. egy sárgát az ellenfél játékosának), mert emberekből vannak. Ezt mindig, mindenhol elmondom, mert ez mindig igaz. Pep a meccs után nyilatkozik, hidegebb fejjel teszi, mint a játékosok a pályán ott és akkor. Ez az egyik.Mihu írta:Egy dolgot kérdeznék:
Ha Pep mindig annyira odáig van meg vissza azzal, hogy nem foglalkozik a bírókkal, akkor mégis miért hagyja, hogy a 11 játékosából általában 9 vagy rosszabb esetben 10 (mert ugye egy addig a földön fekszik) egyből megrohamozza a bírót és reklamáljon minden kis sz.rért? Ez mi ha nem a bíróval való foglalkozás? Jobban elviselném, ha a nyilatkozatokban kommentálnák az eseteket, nem pedig gusztustalan módon a pályán vennék körbe 9-en, 10-en, hogy márpedig spori itt kéremszépen olyan szabálytalanság történt amiért eltiltást kell adni minimum...
A másik. Ugye említetted, hogy Pep miért hagyja, hogy a játékosai reklamáljanak a pályán? Erre írtam fentebb a véleményemet. De amit én kérdeznék: Pep miért hagyja, hogy a játékosai színészkedjenek? Miért csinálnak olyanokat a játékosok, amiket látunk tőlük, miért kell néha eljátszani a nagyhalált? Ez nem a csapat sajátja. Sosem fogadtam el ezt a dolgot és ezután sem fogom. Természetesen nem sűrűn adják elő a dolgot, de amikor előadják, nem nézem örömmel. És persze a mai világban, a 21. században ott tart a technika, hogy szuperlassításokkal visszajátsszák ezeket az eseteket, amik jó táptalajt ad azoknak az egyéneknek, akik színészkedéssel vádolják a csapatot. Nekem ez jóval súlyosabb dolog, mint a reklamálás a pályán.

- Mihu
- Director del Fútbol
Jaaaah 2 eset a tegnapi meccsről. És az a 200 az elmúlt 100 meccsről? Azzal mivan? Mert minden meccsen amint valaki felrúgja vmelyik játékosunkat, mindenki egyből megy sírni mint a fürdősk....Nekem ez egyáltalán nem jön be, és régen sem volt jellemző. Menjen oda a csk, max 1 ember, de az már nekem sok, hogy az ellenfél szögletzászlajánál történik egy durva fault, és Valdes 120 métert sprintel széttárt karokkal és eltorzult arccal...kilibarca írta:2 esetre van a fejemben amikor megrohanták, Lass amikor felrúgta Messit jönni is kellett volna 2.sárgának valamint Pepe amikor eltörölte Alvest(földön még bele is rúgott persze). Ennyi belefér elég nagy tétje volt. Valamint nem csak a játékosokon múlik ez a megrohanás hanem a bíró tekintélyén is.
Pep Második félidőben előbb behozhatta volna Mascheranot, talán ő tudott volna hozzá tenni a védekezésünkhöz más hibát én nem tudok neki felróni.Tovább jutottunk és más már nem fontos szerintem.
- kilibarca
- Capitá del Barça
2 esetre van a fejemben amikor megrohanták, Lass amikor felrúgta Messit jönni is kellett volna 2.sárgának valamint Pepe amikor eltörölte Alvest(földön még bele is rúgott persze). Ennyi belefér elég nagy tétje volt. Valamint nem csak a játékosokon múlik ez a megrohanás hanem a bíró tekintélyén is.daffy írta:ez csak blabla, nem mentesít a barcát. attól hogy más csapat hülye,még nem jogosít fel senkit arra,hogy az legyen. ilyenekkel lehet megteremteni a különbséget és kiemelkedni a tucatbólab1daL írta: Nem mintha ez a bírónál való reklamálás más csapatnál nem lenne meg, ékes példája a Real Madrid, ahol a Clásicokon első sorban, sprintben támadja be Marcelo, Ramos és a többi a sporit.
-
- Director del Fútbol
A másik hsz-e sokkal fontosabb volt Sanama, arra nem reagáltál... Ebben tényleg van kivetnivaló,de ettől függetlenül tényleg biztosan ugyanúgy készítette fel őket és fogalmad sincs, hogy mit csinált. Egy meccs elmehet úgy is egy csapatnak ( nem is ment el...), hogy az edző mindent tökéletesen csinál. Nem tudom ebben mi a bonyolult... Azt meg nem tudjuk, hogy miként csinálná, így finoman szólva sem elegáns kritizálni ( általánosságban lehet, kell is,de nem egy meccs miatt).Sanama írta:Persze, addig nyalni kell a ... hogy nehogy érje negatív kritikaPavel írta:Samana, abban igazad van, hogy egy edző feladata felkészíteni a csapatát a meccsre.
Ahogy Pep szokta mondani minden meccs más és mindig más-más szitukat kell megoldani a mérkőzés folyamán.
A múlt héten 95%-ban megoldotta a feladatot a csapat. Tegnap csak 60%-ban oldották meg a feladatot.
Szerinted Pep nem ugyanúgy készítette fel a csapatot akkor és most. A játékosok nem fognak úgy hajtani 4-1-nél, mint 0-1-nél, ha meggebedik a kispadon, akkor sem.
Vannak hibák amiket mi innen látunk. Akkor szerintem ott is látják őket és akarnak is tenni ellene. Ez valamikor sikerül valamikor nem.
Pep-et, majd akkor kell bántani, ha legalább két évig nem nyer semmit és teljes nihil lesz a csapatban. Lásd Frankie utolsó két évét.Mert talán észbe kapna
Értések már meg, mi nem azért írunk negatív kritikát, mert nem szretjük vagy mert nem akarjuk azt,hogy a csapa sikeres legyen. Mi is a csúcson szeretnénk látni a csapatot...
Szerk: Bocsánat, azt nem ő írta, hanem barca2010, ettől még ott van.
"Jobb Guardiolával tévedni, mint ellenségeinek igazat adni."
(Cicero után szabadon)

(Cicero után szabadon)

Persze, addig nyalni kell a ... hogy nehogy érje negatív kritikaPavel írta:Samana, abban igazad van, hogy egy edző feladata felkészíteni a csapatát a meccsre.
Ahogy Pep szokta mondani minden meccs más és mindig más-más szitukat kell megoldani a mérkőzés folyamán.
A múlt héten 95%-ban megoldotta a feladatot a csapat. Tegnap csak 60%-ban oldották meg a feladatot.
Szerinted Pep nem ugyanúgy készítette fel a csapatot akkor és most. A játékosok nem fognak úgy hajtani 4-1-nél, mint 0-1-nél, ha meggebedik a kispadon, akkor sem.
Vannak hibák amiket mi innen látunk. Akkor szerintem ott is látják őket és akarnak is tenni ellene. Ez valamikor sikerül valamikor nem.
Pep-et, majd akkor kell bántani, ha legalább két évig nem nyer semmit és teljes nihil lesz a csapatban. Lásd Frankie utolsó két évét.

ez csak blabla, nem mentesít a barcát. attól hogy más csapat hülye,még nem jogosít fel senkit arra,hogy az legyen. ilyenekkel lehet megteremteni a különbséget és kiemelkedni a tucatbólab1daL írta: Nem mintha ez a bírónál való reklamálás más csapatnál nem lenne meg, ékes példája a Real Madrid, ahol a Clásicokon első sorban, sprintben támadja be Marcelo, Ramos és a többi a sporit.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Pontosan azért, mert Ő nem foglalkozik velük, attól a játékosai, ha így érzik, tegyék. Nem mintha ez a bírónál való reklamálás más csapatnál nem lenne meg, ékes példája a Real Madrid, ahol a Clásicokon első sorban, sprintben támadja be Marcelo, Ramos és a többi a sporit.Mihu írta:Egy dolgot kérdeznék:
Ha Pep mindig annyira odáig van meg vissza azzal, hogy nem foglalkozik a bírókkal, akkor mégis miért hagyja, hogy a 11 játékosából általában 9 vagy rosszabb esetben 10 (mert ugye egy addig a földön fekszik) egyből megrohamozza a bírót és reklamáljon minden kis sz.rért? Ez mi ha nem a bíróval való foglalkozás? Jobban elviselném, ha a nyilatkozatokban kommentálnák az eseteket, nem pedig gusztustalan módon a pályán vennék körbe 9-en, 10-en, hogy márpedig spori itt kéremszépen olyan szabálytalanság történt amiért eltiltást kell adni minimum...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Mihu
- Director del Fútbol
Egy dolgot kérdeznék:
-
- Entrenador del Barça
Samana, abban igazad van, hogy egy edző feladata felkészíteni a csapatát a meccsre.
Pep-et, majd akkor kell bántani, ha legalább két évig nem nyer semmit és teljes nihil lesz a csapatban. Lásd Frankie utolsó két évét.
- barca2010
- Jugador d'estrella
Egyet szeretnék kérdezni?Sanama írta:Egy edzőnek a feladata,hogy felkészítse a csapatát mind fizikailag, mind mentálisan. Erre nem tudok mit mondani. Igenis az edző hibája lesz,ha a játékosok nem törődnek a meccsel.Kalap1988 írta:Akkor a Pep topikban: Sanama! Az a baj, hogy nem érted a lényeget, itt 11 felnőtt férfiember fut ki a gyepre, nem egy gyermek focicsapat ( bár őket sem mindig lehet motiválni), miből gondolod, hogy az edző a hibás azért ( úgy, hogy azt sem tudod, hogy mit mondott nekik az öltözőben), mert rossz szellemben futnak ki? Könyörgöm, mondhat egy edző bármit, ha egy adott esetben nem teljesítik, nem tudják, nem akarják, vagy akár felülbírálják ( persze nem kimondva). Ezzel nem srácokat a bántom, de ők biztosan követtek el hibát, mert láttuk, Pep hibáját nem láttuk. Mindenesetre ez a csapat, annak ellenére, hogy rosszul döntött tegnap, küzdött az első meccsen és tegnap is szakaszonként, megérdemli a tiszteletet. Vannak napok, amikor ez így jön ki, nem véletlen nem szeretik az edzők a 2-0-ás vezetést, hisz egy bekapott gól megzavarja a csapatot és tönkre is teheti azt, amiért előtte harcoltak. Felnőtt férfiak, hibáztak,de ezért emberek. Viszont az elmúlt 4 év után maximális a bizalmam és tudom, hogy javítani fognak. A Pep-es részt pedig tartom, fogalmad sincs arról, hogy mit csinált, mert nem lehet fogalmad, mégis őt bántod.
Bekapott gól okozhat zavart,arról 1 rossz szót nem mondtam,de még a meccs első fél órájáról sem,mert az nem mentális gyengeség jele volt. Viszont két gólós vezetésnél igen.
Biztos emlékszel amikor a kézis lányaink elvesztették az Olimpiát, meg 3 évre rá a Vb-t. Azt is tudjuk hogyan! Szerinted ott nem készítette fel Őket Mocsai tanár úr??? Szerintem ha döntőt játszottak, akkor igen! Vagy mégsem, mert 6 gólról kikaptunk a döntőben? Vannak olyan helyzetek, amikor az edző tehetetlen!!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
ha nyertek valamit,akkor pep isten leszBányász írta:...
ha nem vagy csak 1et,akkor majd a forum fele a távozását vetíti előre
ha semmit,akkor a 75% az új edző személyét találgatja
mindig,minden csapat szurkolóinál ez van,itt sem lesz másként
én meg az ilyeneknek majd, mint mindig, ezek után is megmondom a magamét

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bányász írta:Mi lesz itt egy vereség után?Mi lesz itt ha elveszítjük a tavaszi klasszikust?Mi lesz itt ha kupa nélkül maradunk idén?
Ez attól függ miképp következik be.
ha ilyen lélektelen játékkal bukjuk el a kulcsmeccseket,akkor jogos lesz a kritika.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."