visca el barca írta:annyit beszéltek már rola, h meglesem én is ezt a sherlockot
a kérdésem az lenne, hogy összefűggőek az epizodok, vagy mindegyik egy külön történet, vagy egy évad egy történet, vagy hogy van ez most kéremszépen

annyit beszélünk róla , hogy este megnézem újra az utolsó részt
minden rész egy-egy klasszikus történet nagyszerű újragondolása , de valóban van egy dolog , ami átível mindkét évadon keresztül
ezenfelül egy-egy részben több kisebb esetként feltünnek más klasszikus SH sztorik...
de tényleg érdemes akár többször is megnézni a részeket , mert feszített a tempó és szinte minden egyes mondat valami utalás , poén stb...
a párbeszédek zseniálisak, színészek telitalálat mindegyik:
csababarca írta:Tetszik eddig, a Sherlockot játszó színész már már Downey Jr.-i magasságokban lubickol a szerepben. De azért az öreg Robert jobb....
A történet viszont az első részben üti a filmek sztorijait.
Szinkronosan nézem, nem rossz a szinkron.
imádom R Downey Jr-t (Sherlockként is) de szerintem a Földön nincs ember rajtad kívül , aki Sherlock szerepben Robertet hozná ki győztesen
ezt megbocsájtom , hisz szinkronosan nézed így nem is igazán van képed arról , hogy mit alakít Benedicht
tessék gyorsan váltani angolra mert ezt úgy kell nézni (megjegyzem én is megnéztem szinkronosan is és tényleg minőségi szinkront sikerült csinálni,de tényleg annyira sziporkáznak a mellékszereplők is ,hogy BŰN szinkronosan nézni) Ráadásul a későbbiekben bejön egy szereplő ,aki kb lejátssza még Sherlockot is...
MÁS:
Touch
Az Alcatraz csalódása után ez igencsak jó első részre sikeredett, nagyon érdekes is volt, jól összehozták a szálakat és rengeteg érzelem volt benne
(nem vagyok picsogós , de rendesen elérzékenyültem a pilot vége fele)...
remélem nem laposodik el a későbbiekben sem