Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tdavid írta:Nemáár.![]()
Elhittétek hogy lehet valami keresnivalója a Zaragozának?
Ehhez képest Clasico-n meg mindig mi játsszuk el eztTdavid írta:Kezdem azt érezni hogy a Real hátrányból szeret nyerni...kicsit szívatják magukat aztán élveznek.![]()
PriNcE27 írta:Vezet a Zaragoza a Bernabeuban!Gyerünk!!!

Majd irjátok meg, hogy egyenlit-e a Real, vagy elhúz-e a zaragoza, mert fóbiám van a Stream-ek től, valahányszro ránézek, a Real mindig egyenlit, vagy fordit...Sanama írta:shutterisland írta:szerintem ezt direkt csinálják, komolyan mondom....felugrik az odds a H-ra, és valaki zsebeli be a pénzt.
nem tudom elhinni, hogy mindig vezet az ellenfelük, és mindig megfordítják...Erre gondoltam én is. Lehet meg kéne tennem nagy összeggel,tuti,hogy x lenne
shutterisland írta:szerintem ezt direkt csinálják, komolyan mondom....felugrik az odds a H-ra, és valaki zsebeli be a pénzt.
nem tudom elhinni, hogy mindig vezet az ellenfelük, és mindig megfordítják...
sajnos ebben igazad van, mázlink volt ilyen szempontból.Stalkyard írta:Ja, csak ebben a 20 percben el is dönthették volna a meccset ( és a továbbjutást ), ha szerencséjük van. Azt elfogadom, hogy ez az elv jelen van, mint taktikai elem, de ez könnyen átfordulhat balf.aszkodásba, ami a szerdai meccsen meg is történt. Rizikós.G.Gabe írta:
Egyébként nekem is az a véleményem, hogy előszőr hagyják az ellenfelet, hadd rohangálják ki magukat. Aztán jönnek ők.
Látszódott a Realon is, hogy kb 20 percig bírták ezt a rohangászást előre-hátra.
Ja, csak ebben a 20 percben el is dönthették volna a meccset ( és a továbbjutást ), ha szerencséjük van. Azt elfogadom, hogy ez az elv jelen van, mint taktikai elem, de ez könnyen átfordulhat balf.aszkodásba, ami a szerdai meccsen meg is történt. Rizikós.G.Gabe írta:
Egyébként nekem is az a véleményem, hogy előszőr hagyják az ellenfelet, hadd rohangálják ki magukat. Aztán jönnek ők.
Látszódott a Realon is, hogy kb 20 percig bírták ezt a rohangászást előre-hátra.
Ez inkább csak az erősebb ellenfelekre igaz.Mikaos írta:
A másik meg: a meccsek első perceit mindig megszenvedjük. És az az érzésem, hogy erre tudatosan rájátszanak nem először. Egyébként jól teszik, mert ez azt jelenti, hogy felkészülnek ellenünk rendesen. A mi passzolgatós játékunkat csak úgy tudjuk művelni, ha már elértünk egy bizonyos fordulatszámot - ami természetesen nem az első időszakban történik.
Nem tudom, van-e statisztika arról, hogy melyik időszakban lőttük a góljaink többségét, de nekem az a gyanúm, hogy az első 15 percben a legkevesebbet sikerült.