davidvilla007 írta:Erre mennyi esély van szerinted?? Nem is tudom hol tudnék pontvesztést elképzelni, Espanyol rendre lefekszik nekik Sevilla is,még talán a Getafében bízni lehet....talán....
Mint írtam, ha a BL-ben hamarabb összekerülünk, mint a döntő, és ütjük őket (nem a legutóbbi módon, hanem ahogy illik), akkor az negatívan befolyásolhatja a bajnoki teljesítményüket is. Például.
De annyi más lehetőség is van, gondolok itt kulcsemberek kritikus időszakbeli hiányzására, belső viszályokra, vagy végre már: pechre. Vagy lehet, hogy először a szezonban kifognak egy normális bírót, aki kiállít tőlük (jogosan) 2 embert a 45.percben.
Nyilván, nem vagyok én sem boldog a pontvesztés miatt, de lássuk be, hogy még kb. 50 pontot lehet szerezni.
Nem is akarok túlságosan optimistának tűnni, de ez a valóság: amíg van esély, addig előre kell menni. És amíg van esély, addig a szurkolóknak is előre kell menniük a maguk módján. Ha van pillanat, amikor nem szabad feladni, akkor ez pontosan az a pillanat.
Ez az a csapat, amelyik egy egész meccset 10 emberrel végigjátszva a 90.percben gólt lőtt a Chelsea-nek, idegenben. Én bízom bennük.
Illetve abban is bízom, hogy a Madrid nem hoz le egy komplett szakaszt pontvesztés nélkül.