Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vissza. Nem reagáltál és úgy döntöttem, hogy másfél napnál tovább nem hagyok bent olyan ajánlatokat, amikre nem reagál az adott ember, mert csak idegesít, hogy nem tudom hogy érdekli-e, vagy nézelődhetek más felé. De látom azóta Bynum el is ment már másfelé. Az új embereiddel ha gondolod összedobhatunk valamit.Game90 írta: @Cumbee: végül visszavontad az ajánlatodat?
Jaja, Brand az kéne, de így hogy nem maradt cserélhető irányítod, Chalmerst nem tudom belevonni (hacsak Collison nem adod érte). Mindegy dobok egy új ajánlatot, aztán majd nem teszik akkor jöhet a counter.Game90 írta: @Slither: Chalmers + valaki for Harris + valaki már nem fog összejönni. De még mindig érdekel Gooden/Brand? Mondjuk egyiket sem akarom feltétlenül elcserélni, csak megfelelő ajánlat esetén![]()
Viszont jövőhéten várom az alázást Slither-től...![]()
Bob_Marley írta:Amúgy meg amit írtam az igaz, azt írod nincs guardod, ha meg elengeded Holidayt marad még 6![]()
Fura ember vagy te
Módosítottam magam, mert úgy emlékeztem, hogy anno Bosht gyakorlatilag 1 az egyben adtam volna érte, de nem találtam meg azt az e-mail-t, szal lehet csak az odő megszépíti a dolgokat. Amúgy múltkor már egy James-es cserét is küldtem, de arra sem reagáltál 2-3 nap alatt semmit. Most mielőtt írtál küldtem 1 cserét, de a kommented alapján akkor ez is durván kevés lesz, de ha a Smith-Anderson cserénél még nekem kell javítanom, akkor asszem végleg leteszek róla. Az a meccsenkénti 3 bedobott 3-as nem ér annyit, hogy azon kívül mindenben gyengüljek, méghozzá néhol nem is kicsit...MichaaBee írta: Nem győzött meg 100%-ban egyik ajánlatod sem.LeBron-t vittem volna ugye, de őt ugye csak Love-ért adnád, pedig Anderson mellé még adtam volna mást is.
Felőlem nyugodtan jöhetsz még offerrel, ha úgy érzed, hogy igazságtlanul dobtam vissza az előzőeket, de tartsd kérlek szem előtt, amit legfelelül írtam.
![]()
Egyébként Josh Smith érdekelne Tőled, úgyhogy vele viheted akár Andersont, de akkor FTA-ban javítanod kell valakivel.
Nem győzött meg 100%-ban egyik ajánlatod sem.Cumbee írta:Végül is, csak 3 hete kuncsorgok érte.MichaaBee írta:Ryan Anderson vihető. Olyan emberért, akivel nem bukok sokat FGA-n és FTA-n, valamint javulok jelentősen legalább 1-2 miscellaneous kategóriában.(REB, AST, ST, BLK)
Kíváncsi vagyok mennyivel kapsz majd jobb ajánlatokat annál, mint amit az elején küldözgettem.
Miután már 36785 ajánlatot küldtem Nelsonért, tudatalattiban automatikus rányomtam, majd continue, időm sem volt korrigálni, s törölni már rányomtál!Mondjuk elég egyértelmű vétó csere lett volna amúgy is, gyakorlatilag Wallace-ért kértem volna a sérült Nelsontneobarca írta:Bob_Marley írta:neobarca ne haragudj, félrenyomtam természetesen nem ezt a cserét akartam elküldeni :)Viccesen is nézne ki!Szóval Slither légy szíves töröld!![]()
![]()
![]()
![]()
Ez jó... Félrenyomtam... Hogy lehet félrenyomni amikor 2x is meg kell erősíteni?![]()
![]()
![]()
![]()
Mind1 felőlem töröljétek a cserét de am sztem ilyen nincs...![]()
![]()
Végül is, csak 3 hete kuncsorgok érte.MichaaBee írta:Ryan Anderson vihető. Olyan emberért, akivel nem bukok sokat FGA-n és FTA-n, valamint javulok jelentősen legalább 1-2 miscellaneous kategóriában.(REB, AST, ST, BLK)
Bob_Marley írta:neobarca ne haragudj, félrenyomtam természetesen nem ezt a cserét akartam elküldeni :)Viccesen is nézne ki!Szóval Slither légy szíves töröld!
Okés.MessiFan írta: Cumbee. Elutasítottam ajánlatodat mert nincsen szükségem Mullensre se Allenre.
Hát először is csak 7 játékosom játszott, ráadásul nem is éppen a legjobbak, plusz pont abban nem pengék, amiben le vagyok maradva.Slither írta:Tegnap lett volna esélyed beelőzni, mert 8 játékosodnak volt meccse nekem meg csak 3. És még így is növeltem az előnyömet, pedig Lowry a szezon legrosszabb meccsét hozta (3-3-4, 16.7% mezőnyből).Eazzy írta: Slither elleni machup nagyon sima lett...de azért tartom a lépést még mindig, sok statban hajszállal vezet, kis szerencsével lehetnék én is előnyben. Bár mit sem számít, mert ma 8 vs 5 játszik, szal nem tudok előzni.
Azért örülök, hogy kicsit megszorongattalak úgy, hogy pedig nem volt magas emberem normálisan, mert Vucevic is sérült, illetve Deng is...tehát szerintem most előtted lennék egy hajszállal normál esetben. Na sebaj. Majd a PO-ban szíjjel alázlak![]()
Azért nálam is sérült volt Lawson (csak egy gyengébb meccse volt), és Brooks is (aki sztem a draft legnagyobb stealje volt a 205. helyen). Velük 14-1-re mennék.![]()
Messiboy: elküldtem a meghívót.
Tegnap lett volna esélyed beelőzni, mert 8 játékosodnak volt meccse nekem meg csak 3. És még így is növeltem az előnyömet, pedig Lowry a szezon legrosszabb meccsét hozta (3-3-4, 16.7% mezőnyből).Eazzy írta: Slither elleni machup nagyon sima lett...de azért tartom a lépést még mindig, sok statban hajszállal vezet, kis szerencsével lehetnék én is előnyben. Bár mit sem számít, mert ma 8 vs 5 játszik, szal nem tudok előzni.
Azért örülök, hogy kicsit megszorongattalak úgy, hogy pedig nem volt magas emberem normálisan, mert Vucevic is sérült, illetve Deng is...tehát szerintem most előtted lennék egy hajszállal normál esetben. Na sebaj. Majd a PO-ban szíjjel alázlak
Ó, nagyszerű, mindjárt jobb mindenMichaaBee írta:Megnyugtat valamelyest, hogy az eddigi heti statok lapján, Slither ellen 13-1-re vezetnék, ellened pedig csak 13-2-re?Eazzy írta:Slither elleni machup nagyon sima lett...D![]()
Persze lesz ez még így se, amikor tényleg egymás ellen játszunk majd.
Megnyugtat valamelyest, hogy az eddigi heti statok lapján, Slither ellen 13-1-re vezetnék, ellened pedig csak 13-2-re?Eazzy írta:Slither elleni machup nagyon sima lett...D
Azért még várjuk ki a végét,még bármi lehet. Dirk sérülésével tényleg sokat vesztettél,de azért jó kis csata ez így is.Kalap1988 írta:Egyébként grat a héthez Killerzone, tegnap feljöttem 8-7-re, de ma kb kétszer annyi játékosod lép pályára, így nem lesz esélyem. Csak a csodában bízhatok. Szoros volt, ha nincs Nowo sérülése és a sok gyenge teljesítmény, na meg kicsivel több játékosom lép pályára, akkor nyerhettem volna. Azért remélem max 2-vel, 3mal nyersz.
Ezeken mindig nagyot röhögök...Ellis és Howard kéne...nyilvánneobarca írta:Nem jopbbak, direkt úgy keresgéltem, hogy nagyjából hasonló legyen. Nézelődjél már nálam légyszíves. Ellis és Howard kellene csokorban...