Barça vs. Real - El Clásico
Valóban ott kezdte a pályafutását, bár tény, hogy még nem volt kész footballista, szóval elmegy saját nevelésnek. De nem ezért kötöttem beléd, hanem ilyen baromságot, hogy a Realosokat csak a pénz érdekli enyhén szólva bunkó dolog kijelenteni. Tény, vannak zsoldosok ott is, talán több, mint máshol, de pont Raúl az, akire ezt nem mondanám. Ő azért lépett le, mert játszani akart, Mourinho viszont csak kiegészítő emberként számolt vele. Nem a pénz miatt.
Na, Raúl az Atlético-ban kezdte meg pályafutását, majd később a Real Madridhoz ment/szerződött.Azért baromi nagy butaságokat se írjunk, ha nem vagy tisztában az ellenfélről (sem) minimális mértékben, akkor inkább hallgass.
Nem hülyeségnek szántam, már magában az a hülyeség, hogy valaki azt állitja, hogy a Barca eladja messit. Pályafutása végén szeretne visszatérni Argentinába, addig ne is beszélgessünk másik klubbokról, nem éri meg...
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD
Azért baromi nagy butaságokat se írjunk, ha nem vagy tisztában az ellenfélről (sem) minimális mértékben, akkor inkább hallgass.Dzsukela írta:Raúl Real nevelésű volt? egyébként, a Real-ról beszélünk, ők mindent megtesznek, csak hogy pénzt kapjanak.(persze, ez nem mindig igaz) de Raúl esetében igen.
hitted volna?
na látod...
Raúl Real nevelésű volt? egyébként, a Real-ról beszélünk, ők mindent megtesznek, csak hogy pénzt kapjanak.(persze, ez nem mindig igaz) de Raúl esetében igen.
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD
de lehet Messi lesz még más csapat mezébe
Elég gyatrán hiszem. Mivel Messi Barca nevelésű, nem hiszem, hogy a barca is eladná valah messit, mivel ők sem akarják a saját fegyverüket maguk ellen forditani.
- zsírosdeszka
- A Madridista
Azért én mocskolásnak nem nevezném, mert mindketten kivételes képességű játékosok, kivételes csapatokban, de lehet Messi lesz még más csapat mezébe (nem a Madridéra gondolok), mint ahogy Ronaldo is lesz még valószínű.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

- shutterisland
- Director del Fútbol
én úgy érzem, hogy azért 2 meccsen még mindig jobbak vagyunk, így ha nem a döntőben kerülünk össze, akkor magunkat tartom esélyesebbnek a továbbjutásra.Nem örülnék, ha a Real nyerné a Bajnokok Ligáját, nem szeretem azt a csapatot.
a döntő más tészta lenne, 1 meccsen bármi lehet, főleg ha az első percben szokás szerint ziccert adunk nekik ajándékba.
nem lenézésből, de szerintem a bayernen (akik ki tudja, mire lesznek képesek az egyenes kieséses szakaszban) illetőleg egy formában lévő chealsean kívül szinte senki ellen sem illene megizzadnia a barca-real kettősnek.
milan mind a két csapatnak sima két meccsen, arsenalban nem látok idén túl nagy átütőerőt, az inter fáradtolaj szerintem...max az apoel vagy basel

épp ezért is írtam, ha a 3 mikiegér kupánkhoz leesne egy cdr és egy bl, a bajnokság szerintem nem fájna annyira.
Persze van itt minden, régen azért tudod úgy játszani a csapat hogy megnyomta a meccs elejét aztán mentünk szünetre 4-0 eredménnyel, visszalehetet venni és még betenni egy-két gólt. Idén meg valami síralmas az idegenbeli mérleg. Pedig játékosokat nézve a mostani talán a legerősebb csapat ami valaha is volt Pep keze alatt.
Szóval hiányzik a lendület, akkora a különbség a Barca és a többi csapatok között, hogy még egy-egy kihagyott ziccer ami régen is volt, vagy meg nem adott tizi nélkül is simán lehetne hozni a meccseket. Jól meghajtani 20-30 percre a meccset és ennyi. Valami nagyon hiányzik, a végén nem lesz itt se kupa se BL, pedig simán lehetne, hiszen most valahogy nincs legyőzhetetlen ellenfél. Nem örülnék, ha a Real nyerné a Bajnokok Ligáját, nem szeretem azt a csapatot.
Szóval hiányzik a lendület, akkora a különbség a Barca és a többi csapatok között, hogy még egy-egy kihagyott ziccer ami régen is volt, vagy meg nem adott tizi nélkül is simán lehetne hozni a meccseket. Jól meghajtani 20-30 percre a meccset és ennyi. Valami nagyon hiányzik, a végén nem lesz itt se kupa se BL, pedig simán lehetne, hiszen most valahogy nincs legyőzhetetlen ellenfél. Nem örülnék, ha a Real nyerné a Bajnokok Ligáját, nem szeretem azt a csapatot.
- shutterisland
- Director del Fútbol
én nem tudom, hogy pep mit mond nekik az öltözőben, de bármi is van, volt elég sok dolog, ami nem rajta múlott.
a kihagyott tizi a sevilla ellen, a meg nem adott tizi az espanyol ellen a végén, vagy a meg nem adott gól a getafe ellen...még a mostani meccsen is, bármennyrie nem volt jó a felállás, volt a végén kapufa, meccslabda (és annak a kipattanója) szóval szerintem ez nem igazán rajta múlik.
bár ez az adrianot támadónak dolog most nem tetszett, meg mikor jómúltkor volt egy botlásunk (esküszöm nem emlékszek, melyik...) akkor elég gyengén cserélt.
a kihagyott tizi a sevilla ellen, a meg nem adott tizi az espanyol ellen a végén, vagy a meg nem adott gól a getafe ellen...még a mostani meccsen is, bármennyrie nem volt jó a felállás, volt a végén kapufa, meccslabda (és annak a kipattanója) szóval szerintem ez nem igazán rajta múlik.
bár ez az adrianot támadónak dolog most nem tetszett, meg mikor jómúltkor volt egy botlásunk (esküszöm nem emlékszek, melyik...) akkor elég gyengén cserélt.
- visca el barca
- Presidente del Barça
csak lehet h az égadta világon semmit nem érne el vele.Brian 20 írta:Pont most tudná megmutatni Pep, hogy mekkora edző, ha innen összeszedné a csapatot.
csatlakozom ahhoz a többséghez, aki egyebkent azt vallja, h biztosan fog még botlani a madrid, viszont mi is...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Fogadkozunk már megint. Nem ment el a liga? 8 pontot vesztett a Madrid eddig. 7 a hátrányunk, nézve a rúgott gólokat, hát nagyon esélytelen a helyzetünk. Pont most tudná megmutatni Pep, hogy mekkora edző, ha innen összeszedné a csapatot.
- miihii
- KHAL
Dávid!Dzsukela írta:shutterisland írta:ne szórakozz, majdnem szívrohamot kaptam
amúgy a vicces, hogy a másik oldalon ugyan úgy reagáltak rá, mint én
jut eszembe, bréking nyúz : hehe újraregelt odaátaki képben van, tudja ki ő
![]()
![]()
Küldenél nekem egy pü-t arről az "odaát"-ról?mivel már sokszor halottam, hogy erről beszélgettek, de még soha nem kérdeztem rá.
(küld el a weboldal(?) cimét is ha lehet, köszi
A sötét oldal dolgait hagyjuk odaát,okés?

Dzsukela!
Te meg olvasd el a PÜ-t,amit küldtem,különben gyorsan életbe lép,amiket írtam!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- shutterisland
- Director del Fútbol
a nagy rivális több hazai weboldala közül az egyik, talán a legismertebb 
csak tilos onnan idézni, asszem.

csak tilos onnan idézni, asszem.

shutterisland írta:ne szórakozz, majdnem szívrohamot kaptam
jut eszembe, bréking nyúz : hehe újraregelt odaátaki képben van, tudja ki ő
![]()
![]()
Küldenél nekem egy pü-t arről az "odaát"-ról?

(küld el a weboldal(?) cimét is ha lehet, köszi

- shutterisland
- Director del Fútbol
amúgy elhiszem, hogy rohadtul elegetek van messiből, de ezzel a váltással ti járnátok jól amúgyzsírosdeszka írta:Eléggé félresikerült képek...

főleg, hogy a mi focinkba ronaldo szerintem nem illene bele

ja, még jó, hogy erre semmi esély nincs

- zsírosdeszka
- A Madridista
Eléggé félresikerült képek...
"A XX. század legjobb csapata"

- shutterisland
- Director del Fútbol
ne szórakozz, majdnem szívrohamot kaptam 
jut eszembe, bréking nyúz : hehe újraregelt odaát
aki képben van, tudja ki ő

jut eszembe, bréking nyúz : hehe újraregelt odaát

- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Valaki be tudná nekem linkelni azt a képet amin a Pep team trófeái vannak illetve a real összetört kupája???:)
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Ebben a szezonban mi már behúztunk három kupát:)egyet ráadásul 2edzéssel a realmadrid ellen:)ha csak a kupát hozzuk ha hozzuk akkor is elégedett leszek!!!törvényszerű egy kis vissza esés!!!Dzsukela írta:Nehogy az legyen, mint tavaly a Madriddal.
Ők megynerték a király kupát, viszont a bajnokságot, és a BL-t nem![]()
![]()
![]()
![]()
Ez mit jelent? hogy mi nyerjük meg a király kupát(elég nagy rá az esély) ők meg, mint mi tavaly, a Bl-t és a bajnokságot!?
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
minden jót kívánok neki. köszi a kupát és a ligát(?),de nem vagyok vevő a stílusára és lassan a szurkolók semzalazs88 írta:http://m.sporthirado.hu/cikk-labdarugas ... zik_-59555
boccs ha volt mar de szerintetek ez igaz?
wenger papa,itt a lehetőség egy utolsót alkotni,perez úgyis szeret
- ab1daL
- Director del Fútbol
Szerintem akkor lép, ha megnyeri mindkettőt, vagy ha egyiket se.S.Agüero írta:ha megnyeri a BL-t+Ligát...zalazs88 írta:http://m.sporthirado.hu/cikk-labdarugas ... zik_-59555
talán.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Deus
- Boixos Nois
simán kinézem Mouból, hogy ha megnyeri a ligát legalább, ami biztos, akkor lelécel.S.Agüero írta:ha megnyeri a BL-t+Ligát...zalazs88 írta:http://m.sporthirado.hu/cikk-labdarugas ... zik_-59555
talán.
a BL -t nem hiszem hogy megnyeri a Real....