Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor most ez jön! Igazából fordítva kellett volna, mert a Sharidan-Lewis kombóban ez jött előbb, de így is jó. Bár én az Apám nevébent én jobban szeretem, habár drámai életben Christy Brown mégiscsak veri a Conlon-családot (egy kicsivel)...messideco írta:Apám nevében
Nagyon felkavarta az érzelmeimet ez a film. Valahogy az volt az érzésem, hogy sokkal jobban ki lehetett volna emelni a drámai szálat az egészből. Emiatt nem lehet tökéletes a film, másképp az.
Bob_Marley írta:Ha ezt megnézted kíváncsi vagyok az értékelésre!Illetve ezzel a filmmel kapcsolatban csak nekem van olyan érzésem, hogy nagyon hajaz az Árva című filmre?Ilúvatar írta:jön le két film:
Case 39 (Renee Zellweger)
szerintem egy beteg film, és bár az árvát nem láttam, így nem tudom hasonlítani, annyit mondok előre, hogy hátborzongatóóóóóóóóBob_Marley írta:Ha ezt megnézted kíváncsi vagyok az értékelésre!Illetve ezzel a filmmel kapcsolatban csak nekem van olyan érzésem, hogy nagyon hajaz az Árva című filmre?Ilúvatar írta:jön le két film:
Ha ezt megnézted kíváncsi vagyok az értékelésre!Illetve ezzel a filmmel kapcsolatban csak nekem van olyan érzésem, hogy nagyon hajaz az Árva című filmre?Ilúvatar írta:jön le két film:
lost highwayt meg az inland empiret néztem, de egyik sem tetszett, sőt, nagyon nem tetszett, uhogy a többivel nem is próbálkozom.messideco írta:Kubrick tényleg elég véleményes szokott lenni a filmkedvelők körében.
David Lynch-filmeket néztél?
- forrest gump jó, de vhogy nem került fel a listára. most h mondod, lehet felteszem vmi helyére, bár nagyon nehéz bármitől is megválnom. amugy sok ilyen film van ami ott lehetne, de nincs ottmessideco írta:Kóser lista, igaz csak felét láttam ezeknek![]()
De miért nincs ott a Forrest Gump? Vagy Keresztapa...
Hitchcockkal nem vagy barát?
Kubrick neked sem jön be tulságosan?
Egy pár kérdés jutott eszembe
10-et nem, 50-et igen. ugy ahogy sorrendben vannak.messideco írta:nehéz lesz, de leírod a kedvenc 10 filmedet?![]()
Ami jó abból kell egy amerikai változat is.BNndr írta:Szerintem aki a Tetovált lányt akarja megnézni, az mindenképpen az eredeti, 2009-est nézze. Egyáltalán nem értem, hogy miért kellett remaket készíteni belőle, hiszen az eredeti nem régi, a kivitelezés sem gyenge, a színészi játék sincs a béka segge alatt. SŐT! Minden a toppon van.
Szóval aki egyiket sem látta, az maradjon a réginél.
Még nincs.Mihu írta:Nemtudom hogy ez tiltott tevékenységnek számít-e itt, ha igen, akkor vállalom a következményeit, de a Tetovált lányhoz van már felirat? Mert én 10 perce keresek hozzá magyar feliratot, de csak a 2009-es svéd változathoz találtam csak.