Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kis egoista
Firefox írta:Egyébként ha érdekel valakit, most kaptam egy labradorkölyköt
jé ténylegEazzy írta:Nem ez ő.
nem tudok rólaIlúvatar írta:Firefox írta:
Na neeee srácok![]()
Ezt a képet egyik legjobb barátom csinálta
![]()
(a sötét oldalnak szurkol)
és akkor a képen lévő srác a másik legjobb barátod?![]()
Nem ez ő.Ilúvatar írta:Firefox írta:
Na neeee srácok![]()
Ezt a képet egyik legjobb barátom csinálta
![]()
(a sötét oldalnak szurkol)
és akkor a képen lévő srác a másik legjobb barátod?![]()
Na neeee srácoksjd írta:
Sztem inkább a meze miatt tűnt normálisnakCali írta: Olyan normális gyereknek tűnt, nem kis buzinak(talán a haja tévesztett meg)
De azért így besértődni sem kéne rajta sztem. Nekem is küldte régebben egy ismerősöm fb-n, aki nem szereti a Barcát, de vettem a poént, nem kezdtem el hepciáskodni.Rinku írta:Olvastam és leszabályozott agyilag... Lehet, hogy velem van a gond, hogy nem találom viccesnek, hogy egy gyereket megpakolt egy kutya, pedig én a legócskább faviccen is tudok röhögni, de ezen inkább elszörnyülködök... Amúgy meg ha vicces, ha nem, gratulálok a képhez, nem nagyon tudok nevetni azon, hogy egy labrador csomagot rak a címerünkre... HA HA HAS.Agüero írta: gondolom nem olvastad a nutellás sztorit.![]()
csakis azért vicces a kép, nem másért.![]()
ezért nem találtad viccesnek.
Ez csoda, szerencsés voltál egészen eddig a pillanatig.Cali írta: Lehet nagy gyökérséget kérdezek... de ez ki?
Valami leszbi csaj fiúnak öltözve.Cali írta:Lehet nagy gyökérséget kérdezek... de ez ki?ibra írta:
Ő a csodálatos hangú Dzsásztin Bíber!Cali írta:Lehet nagy gyökérséget kérdezek... de ez ki?
Lehet nagy gyökérséget kérdezek... de ez ki?ibra írta:
Óhogy cseszné meg ez a Dzsásztin Bíbör.ibra írta:
Nem, szó se essék róla, nem lenne ezzel baj, ha mosolyognál egyet rajta, de hogy még reklámozod is a dolgot, na az a keményS.Agüero írta:miért mit csináljak?Eazzy írta:Az egyedüli vicces dolog ebben a labradoros nutellás cuccban, hogy úgy szivatnak téged orrba szájba, ahogy akarnak, te meg nevetsz rajta
sírjak?![]()