Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
regelve van vagy 3 néven, kicsit összeakadtak a dolgai.Hi merx vok. Lehetséges lenne h töröltök az oldaltól mivel nem tok írni a fórumban kritikus hibát ír ki...
Yah és azért kéne törölni hogy tudjak ismét regisztrálni mert csak egy ímél címem van előre is thx ha lehetséges
Ez nem teljesen igaz... Csak részben. De jó ötlet.rhynn írta:...+ azokat is, akik jönnének vissza.
Szólok Cininek, hogy ezek után az újaknak kell írniuk egy bemutatkozást, egy e-mailre csak 1 névvel reggelhetnek, s akkor az adminok majd aktiválják az accountot. Valahol láttam, lehet ez működik majd.Enrique írta:Há bazzzzzzzz ez beteg!!!![]()
Most mi a tökömet csináljak??
nem, mintha nem értenék egyet az általa idézett hsz. minden sorával, de az is korrekt, amit ő írt. nem tudom, eljutott-e hozzátok ez a dolog, ha esetleg még nem, akkor a megállapodás értelmében kezelni kéne ezt a szitut.Üdv!
Ha számít nektek valamit a madridista.hu és az eurobarca.hu közötti egyezség, akkor kirakjátok a "barcabuli" nevű júzert. Van ilyen nevű nálatok, ez tuti. Ilyenekből szórt vagy 5-6-ot a fórumba:
"csicska real!!!
hahaha
hullák vagytok
idén is [auto_cenzúra]
ugyanugy mint már 2 éve folyamatosan!!!
Visca el Barca!!!"
Ne feledd, mi is kiraktuk retmen-t!! És nem engedtük vissza azóta sem.
Egyenlőre meghagyom másoknak! Próba idő és nem szeretnék beleugatni a dolgokba.Charlie írta:Írj neki egy levelet,nekem is volt ehhez hasonló képem,és Rhynnek nem tetszett,kivetette.redlions írta:Már bocsi! De Petixy avatarja nem túl merész? Végülis ezt az oldalt 16 éven aluliak is olvassák....![]()
C.
Írj neki egy levelet,nekem is volt ehhez hasonló képem,és Rhynnek nem tetszett,kivetette.redlions írta:Már bocsi! De Petixy avatarja nem túl merész? Végülis ezt az oldalt 16 éven aluliak is olvassák....