Kötelező a győzelem!

Ezt ha nem gond ide átmásoltam, mert teljesen egyetértek vele, s leírja a ma meccset!Első félidőben is jól játszottunk, voltak helyzeteink, jóval jobban figyeltünk a kontrákra igaz egyszer csak elfutottak a baloldalt, Puyi nagyot hibázott ott!Kalap1988 írta:Srácok, persze, hogy dühítő, de nyugalom, ne kapjatok már szívrohamot és ne küldjetek el mindenkit a halál f.szába, csak mert kihagyja a helyzeteit. A játékkal semmi gond és ez a lényeg ( jelenleg továbbjutásra állunk, majd akkor lehet ellenérvekkel jönni, ha már nem). Könnyű elődöntő nem igazán van, emlékezzetek a megnyert kupánknál a Mallorca ellenire... Pinto tizenegyest fogott stb... Na ott aztán tényleg betliztünk. Ahhoz képest idén joga bonito van a kupameccseken.
És ezzel Alexisen kívül mindenkit pont eggyel meg is tud előzni.Balinho írta:Hát Tello játékában sincs túl sok dimenzió, de azt az egyet elég hatékonyan alkalmazza.
Ezt mondom én is. Ezért vagyok most kumma ideges, mert nem vagyunk jó formában, de sorra gyártjuk magunknak az újabb nehéz meccseket. Itt ma simán el kellett volna döntenünk a továbbjutást egy 3-1-el, erre tessék.szajko írta:jó lett volna,ha nyerünk 3-1-re és lazábban lehetett volna venni a visszavágót,így viszont teperni kell.
te kis NyaligátorIlúvatar írta:lluisllach89 írta:Valaki megkefélhetné már forunát komolyan mondom, legalább tűz az van bennünk, de jó látni!
Fortunára gondolsz? mert akkor bevállalom, csak áruld el hogy hol lakik és hogy jutok el odaÍgérem, olyat alkotok neki, hogy 10 évig mellettünk fog állni Fortuna istennő.
Igen, csak a düh miatt írni sem tudok márIlúvatar írta:lluisllach89 írta:Valaki megkefélhetné már forunát komolyan mondom, legalább tűz az van bennünk, de jó látni!
Fortunára gondolsz? mert akkor bevállalom, csak áruld el hogy hol lakik és hogy jutok el odaÍgérem, olyat alkotok neki, hogy 10 évig mellettünk fog állni Fortuna istennő.
lluisllach89 írta:Valaki megkefélhetné már forunát komolyan mondom, legalább tűz az van bennünk, de jó látni!