Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem lenne nehéz, ha nem kapnék irreális ajánlatokat...Bob_Marley írta:Nagy titok van, én bízok Nelsonban ennyi!Az meg hogy odaadjak egy játékost aki játszik nálam a héten egy olyanért aki nem játszik hol buli?Nyilván szeretnék én is valami "ellenszolgáltatást"!neobarca veled a legnehezebb üzletelni kicsit realisztikusan kellene gondolkozni, s nem csak azt nézni, hogy neked hol éri meg, hanem mondjuk az ellenoldalt is figyelni kellene
De tettem mégegy lehetőséget, meg majd még gondolkozok!
Nem-nem! Pedig már majdnem beugrottam a csőbe...Bob_Marley írta:rendben hajrá, nyomj acceptre és meg van egyezve!
rendben hajrá, nyomj acceptre és meg van egyezve!neobarca írta:Bob! Hajrá! Csak egyezzünk már meg mert szorít az idő...Bob_Marley írta:Elég erős túlzás, hogy beindult, de én bevállalom adok érte egy Robinsont!![]()
![]()
Bob! Hajrá! Csak egyezzünk már meg mert szorít az idő...Bob_Marley írta:Elég erős túlzás, hogy beindult, de én bevállalom adok érte egy Robinsont!
Értem és megértem. Továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy ha tök esélytelen lennék a hetet megnyerni nem cserélném el őket mert jövő héten segítségemre lesznek. Viszont pont e miatt (sérülések) nem akarom újabbat... Holiday még most is benne van több ajánlatba, csak gondoltam ha ez így neeked tetszene akkor visszavonom azokat.Bob_Marley írta:Cumbee, neobarca küldtem egy kis összegzést, illetve opicót!De ide is beírom röviden!
neobarca 2 sérültet nem fogok befogadni, Nelsont elvsizem azzal a lehetőséggel amit tegnap írtam, azt mondtad Holiday trade ötletben van benne, most már ezek szerint nincs
De a Hawes-Varejao berakás nagyon nem tetszik!
Cumbee: a te ötleted meg csak úgy megy át ha az én tegnapi "leugatott" ötletemkombinálódik!2 abszolút megbízható emberemért adsz 2 bizonytalant!Hol jó ez nekem?És mint írtam Varejao dupla-duplás folyamatosan olykor még meg is szalad 15+os pattanókkal!Duncan meg nem 2000res éveit éli!
Én is lemaradtam róla, néztem kitetted, gondoltam adok egy esélyt az új fiúknak, s s majd csak utána egy Hill-Gordon csere, hát nem jött összefcbarca0827 írta:Lett volna egy tippem, hogy ki fogja behúzni Ben Gordont gyorsban.![]()
Pedig direkt későn tettem ki és direkt korán keltem.
Na, mindegy, hiba volt.
Ismeritek a mondást: Szerencsétlen idiótát az utolsó helyen, még az ág is húzza.
Bár legalább Shelden Williams jól teljesített, úgyhogy végülis megérte. (Bár ugyanúgy maradt az állás 10:4 oda, úgy, hogy nálam mindenki, nála meg csak 7-en játszottak.) Áhh, teljesen esélytelen vagyok Bargnani nélkül...
Na küldtem egyet, Robinson stabilan hozza a mostani dolgait, Nelson lejtmenetben, úgyhogy Holiday-Hendersson is benne van, kiegeyenlítés céljából!Plusz Nelson nem játszikneobarca írta:Csak tudnám, hogy miért vágyik rá ennyire, ha nem nagy szám?kamaj írta:Bob vidd csak, úgy látom Te már elég régóta vágysz rá
Csak tudnám, hogy miért vágyik rá ennyire, ha nem nagy szám?kamaj írta:Bob vidd csak, úgy látom Te már elég régóta vágysz rá
Renden! Ha kamaj nem fogadja el akkor a tiéd...Bob_Marley írta:Elég erős túlzás, hogy beindult, de én bevállalom adok érte egy Robinsont!
Bocsi csak elég sok emberkével tárgyalok. Nézd. Csak asistban nyernél, a többi nagyon hasonló. Viszont Nelson csak jobb lehet mert az utóbbi heteket nézve nagyon beindult. Szal ennél csak jobbak lesznek a statjai. Csak jött ez a fránya sérülés... :Skamaj írta:A debreceni macik az enyém.
Melyik a te csapatod? Megnézem és leírom...kamaj írta:Neobarca, írd már le, hogy nekem ez a csere hol ad +. Mert nem látom, de még nem akarom elutasítani, hátha mégis jó lenne.
Egyikőjüktől sem akarok szabadulni, csak eléggé le vagyok maradva és össze kell kapnom a csapatot. Ahhoz meg egészséges játékosok kellenek. Egyiknek sem a lábuk tört szilánkosra, csak nekem már nincs időm megvárni a felépülésüket. Különben lemaradok...Bob_Marley írta:2 sérültet akarsz cserélnineobarca írta:Hawes-re és Nelsonra várok ajánlatokat... Valaki?
Na de Nelsonért csapó 345-iket benyújtom
szerk: mégsem, jövő héten fog csak játszani, addig nem akarom őt
2 sérültet akarsz cserélnineobarca írta:Hawes-re és Nelsonra várok ajánlatokat... Valaki?
Helló, gondolkodtam rajta,de szerintem rejectelni fogom. Nincs bajom Mike-al, de nem látok benne annyit, hogy növelni tudja a játékperceit és a többi. Delfino egy gyengébb csapatban jobban fog muzsikálni szerintem.kamaj írta:Verőce Celtics-nek küldtem egy cserét, majd jelezzen már vissza, hogy érdekli-e.
Game: Amit küldtél az biztos nem, az opcionálison meg még gondolkozom, de múlik a fenti csere kimenetelén is.