Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
krampusz
Jugador d'estrella

2012.02.11. 20:47:49

Felvan adva lecke Pepnek. Ha nem tud változtatni nagyon hamar, akkor az elért nagyszerű sikerek ellenére megkell köszönni a munkáját. Sajnos a múltból nem lehet megélni, főleg nem egy Barcelonánál, hamar előkerülnek azok a bizonyos kendők...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.11. 20:39:25

Ezzel egyet értek, hogy a 3 kp kiesése egyszerre nagy gond lehet, de ha megnézzük Xavi elég gyenge volt mostanában, Iniesta nem rég épült fel, Cesc kezdése viszont indokolt lenne!Ettől függetlenül a fő gond az, hogy védekezés címszó gyanánt futkorászunk össze-vissza!
Nincs kp-s segítés se (de jó lenne most egy Keita :roll: ), s eladott labdák folyamatosan, már hátul is!Így fent lehet 11 Iniesta is a pályán!
Csapatként eddig nagyon nem működünk jól (igen lehet mert a kp-nk nem a megszokott), védekezés meg kritikán aluli!
Kép
Kép
Kép
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2012.02.11. 20:34:50

Sanama írta:
Bob_Marley írta:Tényleg kérdezem tavayl Pep nem rotált az volt a baj, most pl próbáljuk Pedrot is felrázni meg pihentetni is kellene :arrow: most rotál az a baj!

Persze egyszerű történet ez ha megy a csapatnak mindegy mi csinál az edző ha meg nem megy, ő a főkolompos aki miatt nem megy, csak ez nem ilyen egyszerű!
Alapvetően az a bajom, hogy Xavi-Cesc-Ini hármasból senki sem játszik. Ez pedig még akkor is luxus,ha Messi csúcsformában van Alexissel együtt.

Pihentetni lehet de nem egyszerre az egész kp.-t.
Egyetértek, az nem rotálás, ha egyszerre pihenteti a három támadásban legfontosabb középpályást. Főleg azért nem tetszik ez a lépés, mert idegenben amúgy is gyengébben megy a csapatnak.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.11. 20:31:13

Bob_Marley írta:Tényleg kérdezem tavayl Pep nem rotált az volt a baj, most pl próbáljuk Pedrot is felrázni meg pihentetni is kellene :arrow: most rotál az a baj!

Persze egyszerű történet ez ha megy a csapatnak mindegy mi csinál az edző ha meg nem megy, ő a főkolompos aki miatt nem megy, csak ez nem ilyen egyszerű!
Alapvetően az a bajom, hogy Xavi-Cesc-Ini hármasból senki sem játszik. Ez pedig még akkor is luxus,ha Messi csúcsformában van Alexissel együtt.

Pihentetni lehet de nem egyszerre az egész kp.-t.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.11. 20:28:54

Tényleg kérdezem tavayl Pep nem rotált az volt a baj, most pl próbáljuk Pedrot is felrázni meg pihentetni is kellene :arrow: most rotál az a baj!

Kép
Kép
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2012.02.11. 20:27:08

Sanama írta:Le kell becsülni az ellenfelet igen... Xavi és Cesc is pihenjen,Iniesta is, Sergio Roberto meg formán kívüli Pedro játszon :)
Teljesen igazad van. Ja, meg Alexis sem teljes.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.11. 20:24:32

Le kell becsülni az ellenfelet igen... Xavi és Cesc is pihenjen,Iniesta is, Sergio Roberto meg formán kívüli Pedro játszon :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.02.06. 17:39:40

http://barcanoticias.blog.hu/2012/02/06 ... f_nyomaban

Félelmetes statisztikai mutatókkal rendelkezik! :shock: Már csak Cruyff csúcsa van hátra, több szempontból is jó lenne ha megdöntené! Egyrészt maradna, másrészt ez újabb trófeákat jelentene! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
gergo9
Director del Fútbol

2012.02.04. 01:14:32

Messi 4. éve abszolút csúcson van. Különösebb formaingadozás nélkül ugyanazon edzővel ugyanabban a klubban. Úgyhogy folyamatosan megnyer mindent mind csapatban mind egyénileg. Abszolút példátlan.
Számomra is érthetetlen a kritika ezek után, hogy meg akarják mondani hogy mégis mi lenne a helyes a Messi-ügyben :shock:
miihii
KHAL

2012.02.04. 00:54:50

Sanama írta:Messiről megint ódákat zengett, Alexist pedig fájdalmakkal játszatja...

Remek.

Az elmagyaráznád nekem,h miért böki ennyire a szemed Pep?
Mert amikor róla írsz,mindig cs a negatívum,elégedetlenkedés,szájhúzás.Egy dolog észrevenni és megemlíteni,ha vki hibázik,meg egy másik a kákán is csomót keresés.És nekem az az érzésem,h nálad ez már az utóbbiba hajlik.Nem támadni akarlak,cs felfigyeltem erre és tényleg érdekel,h miért ilyen negatívan közelítesz meg mindent vele kapcsolatban?

Mikaos!

=D>
Adom,amit mondasz.Pep mondatainak "lélektanáról" is és a Messis dolgokról is.Ilyen kimagasló klasszissal másként kell bánni,mégha az öltözőben van még néhány penge rajta kívül.De egy bombaformában lévő Messi nem véletlenül van a világ legjobbjaként elkönyvelve.És igenis vmilyen szinten szükségszerű lehet a ""kivételezés"". Úgy,mint a kapusokról szokták mondani,h más kávéház...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mikaos
Director del Fútbol

2012.02.04. 00:21:12

Sanama írta:Nem értem ebben mi volt a legjobb Valenciai teljesítmény. Nem értem miért kell már megint félrebeszélni. Igen, nyerhetett volna a csapat, ugyanúgy kaphatott is volna még 1et. De,hogy ez volt a legjobb valenciai teljesítmény az enyhe túlzás szerintem
ÉS
Sanama írta:Messiről megint ódákat zengett, Alexist pedig fájdalmakkal játszatja...
Remek.
Pont a lényegét nem látod ezeknek az interjúknak, mindig csak a felszínt.

Ezek ugyanis elsősorban nem neked, nem nekünk szólnak, hanem a csapatnak - akár tetszik, akár nem. Aztán az újságíróknak. És csak végül nekünk.

A sajtótájékoztató egy lehetőség az edzőknek, hogy amit az öltözőben elmondanak, azt megerősítsék így a külvilág felé is, de azt is csak azért, hogy a csapattagok fejébe még erősebben belevéssenek egy gondolatot, vagy hogy megvédjenek/támogassanak valakit.
Ez a csapat jó részt Guardiola motiváló, szónoki és pszichológiai képességei miatt tart ott, ahol tart évek óta ("megsúgom": CSÚCSON).

Az interjú Messi-s részét épp ezekért a dolgokért egész egyszerűen tökéletesnek tartom.
Messi egy zseni, nem kezelheted úgy, mint egy hétköznapi játékost.
Kicsit távoli hasonlat, de például a hagyományos iskolai oktatás évtizedek/talán évszázadok óta tartó rákfenéje, hogy a kivételes képességű emberek ugyanolyan bánásmódban részesülnek, mint a sokaság.
Visszatérve Messi-hez, Guardiola nagyon jól teszi a dolgát, mert látjuk, hogy Argentínában hogyan viszonyulnak Messi-hez, ami meg is látszik Messi teljesítményén - és sok ember tényleg azt hiszi emiatt, hogy a világ legjobb focistája nem tud focizni tulajdonképpen.
Hasonlóképp sajnálatos, hogy sok ember számára nem világos, hogy Messi-vel nem lehet úgy bánni, mint egy hétköznapi sráccal. És ezt a Barca öltözőjénél jobban senki sem tudhatja (avagy: nincs ebből semmi probléma, el kell fogadnod, hogyha valakinek veleszületett tehetsége van). Egyedül egy embernek volt ez ellen kifogása: a beképzelt, egoista svéd-bosnyák toronynak.
ziipp
Capitá del Barça

2012.02.04. 00:16:49

Szerintem ezek a nyilatkozatok egy kicsit a csapatnak is szólnak: ha nyernek, szerénységre int; ha vesztenek, bátorít és dicsér.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.03. 23:46:16

Messiről megint ódákat zengett, Alexist pedig fájdalmakkal játszatja...

Remek.
miihii
KHAL

2012.02.03. 03:10:06

Lionel85 írta:
Mikaos írta: Az nem feltétlenül futós pozíció. Az Dani Alves miatt futós pozíció :)
Sima jobbhátvéd poszton játszott tegnap Puyol, és ez azért volt jobb ötlet Alves helyett, mert Puyol sokkal fegyelmezettebben védekezik, s nem fut annyit előre, mint Dani.
Lehet, hogy Puyol gyorsasága nem a régi, de ezen hiányosságát rutinjával és helyezkedésével az esetek nagy részében megoldja.

A gólt leszámítva talán 1 helyzet volt még azon az oldalon, de ez konkrétan azért volt, mert a Valencia (ha jól emlékszem) egyetlen darab támadást nem vezetett a saját jobb szélükön (az első félidőben), csak a mi jobb oldalunkon erőltették a támadást.

Hovatovább, a gólhelyzetet az okozta, hogy a menteni igyekvő Puyol becsúszása előtt a labda megpattant egy ócska göröngyön.
Igen, és ezek a ziccerek tökéletesek arra, hogy eldöntsenek egy meccset az ellenfél javára. Elég akár egyetlen egy ilyen is, ha mi nem találunk be, győz a Valencia. Pont erre világítottam rá. Lehet, hogy Alvés kevésbé defenzív típusú játékos, mint Puyol, de nyakamat rá, hogy mellette Alba vagy Mathieu nem kapott volna annyi teret. Az ellenfélen múlt, hogy nem okoztak több veszélyes helyzetet, Puyolt lefutni szerintem nem olyan nagy szó. Az viszont nagy dolog, hogy szívvel játszik és még egy gól is kisült a dologból. Hatalmas tisztelet Puyol felé, de nem nézem jó szívvel, hogy 35 akárhány évesen jobbekket játszik. Tíz évvel ezelőtt még azt mondom oké, de manapság már nem ő az az ember, akit egy ilyen pozícióba kéne állítani.
Ziccerek előfordulhatnak középen is,mint ahogy elő is fordulnak.Akkor oda se rakjuk,mert egy ilyen tökéletes arra,h eldöntsön egy meccset,ha mi nem találunk be!? :wink:
Valóban nem egy villámléptű a Kapitány,ezt le lehet mérni számokban.De a rutinja mérhetetlen.És nem kell sok évre visszatekinteni ahhoz,h a szélvészgyors jelzőjű,jóval fiatalabb CR sem tudott elmenni mellette,pedig nem kétszer találkoztak.Uh azért nem érzem úgy,h öngyilkosság lenne,mert egyszer elmentek mellette.Pláne úgy,h ha mondjuk Dani van ott,akkor esetleg még elmenni sem kell mellette,mert épp fentragadt :wink:

Bár egy kicsit kezd OFF irányba menni a dolog,uh kicsit visszakanyarodok :P

sjd írta:
Sanama írta:Nem értem ebben mi volt a legjobb Valenciai teljesítmény. Nem értem miért kell már megint félrebeszélni. Igen, nyerhetett volna a csapat, ugyanúgy kaphatott is volna még 1et. De,hogy ez volt a legjobb valenciai teljesítmény az enyhe túlzás szerintem
Abból a szempontból igaza van, hogy már régen villogtunk a Mestallában, az utóbbi időből nem is emlékszem olyanra, hogy akár le tudtuk volna győzni a Valenciát. De ettől függetlenül én sem vagyok elszállva a tegnap látottaktól, ettől azért jóval többre futja a csapattól
Ezt adom.Most így hirtelen ami beugrik,az egy 0:0,ami olyan rossz meccs volt,h ha mindmáig játsszák,akkor is ennyi marad.Meg egy 2:2,ami ránk nézve volt hízelgő x. Tavaly nyertük bajnokin 1:0-ra,de az sem úgy rémlik,h olyan meggyőző lett volna.Uh ez a mostani nagyon könnyen előfordulhat,h valóban a Pep-Team legjobb Mestallás teljesítménye volt.Még akkor is,ha ennél nagyságrendekkel több van a csapatban...
sjd
Llegenda del Barça

2012.02.02. 20:46:54

Abból a szempontból igaza van, hogy már régen villogtunk a Mestallában, az utóbbi időből nem is emlékszem olyanra, hogy akár le tudtuk volna győzni a Valenciát. De ettől függetlenül én sem vagyok elszállva a tegnap látottaktól, ettől azért jóval többre futja a csapattól
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.02. 20:34:09

Nem értem ebben mi volt a legjobb Valenciai teljesítmény. Nem értem miért kell már megint félrebeszélni. Igen, nyerhetett volna a csapat, ugyanúgy kaphatott is volna még 1et. De,hogy ez volt a legjobb valenciai teljesítmény az enyhe túlzás szerintem
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.02. 20:03:00

Mikaos írta:
Lionel85 írta:Számomra Puyol (ha ő volt esetleg a 4 védős rendszerben a jobbek) nem szélsőként tűnt fel, inkább csak akkor ment ki, amikor a Valencia akciót vezetett azon az oldalon. Ha tényleg 4 védővel játszottunk, akkor Puyolt egy futós pozícióba állítani öngyilkosság.
Az nem feltétlenül futós pozíció. Az Dani Alves miatt futós pozíció :)
Sima jobbhátvéd poszton játszott tegnap Puyol, és ez azért volt jobb ötlet Alves helyett, mert Puyol sokkal fegyelmezettebben védekezik, s nem fut annyit előre, mint Dani.
Lehet, hogy Puyol gyorsasága nem a régi, de ezen hiányosságát rutinjával és helyezkedésével az esetek nagy részében megoldja.

A gólt leszámítva talán 1 helyzet volt még azon az oldalon, de ez konkrétan azért volt, mert a Valencia (ha jól emlékszem) egyetlen darab támadást nem vezetett a saját jobb szélükön (az első félidőben), csak a mi jobb oldalunkon erőltették a támadást.

Hovatovább, a gólhelyzetet az okozta, hogy a menteni igyekvő Puyol becsúszása előtt a labda megpattant egy ócska göröngyön.
Igen, és ezek a ziccerek tökéletesek arra, hogy eldöntsenek egy meccset az ellenfél javára. Elég akár egyetlen egy ilyen is, ha mi nem találunk be, győz a Valencia. Pont erre világítottam rá. Lehet, hogy Alvés kevésbé defenzív típusú játékos, mint Puyol, de nyakamat rá, hogy mellette Alba vagy Mathieu nem kapott volna annyi teret. Az ellenfélen múlt, hogy nem okoztak több veszélyes helyzetet, Puyolt lefutni szerintem nem olyan nagy szó. Az viszont nagy dolog, hogy szívvel játszik és még egy gól is kisült a dologból. Hatalmas tisztelet Puyol felé, de nem nézem jó szívvel, hogy 35 akárhány évesen jobbekket játszik. Tíz évvel ezelőtt még azt mondom oké, de manapság már nem ő az az ember, akit egy ilyen pozícióba kéne állítani.
Kép
Kép
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.02.02. 14:06:08

Lionel85 írta:Számomra Puyol (ha ő volt esetleg a 4 védős rendszerben a jobbek) nem szélsőként tűnt fel, inkább csak akkor ment ki, amikor a Valencia akciót vezetett azon az oldalon. Ha tényleg 4 védővel játszottunk, akkor Puyolt egy futós pozícióba állítani öngyilkosság.
Az nem feltétlenül futós pozíció. Az Dani Alves miatt futós pozíció :)

B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2012.02.02. 13:52:08

Lionel85, ne haragudj, nem néztem ki magamnak ezt a témát, de ez - csakúgy, mint a múltkor - tiszta 4-3-3 volt, ahogy Mikaos is írta :)

Puyol sebessége már megkopott, de úgy helyezkedik, hogy simán megjátssza ezt a posztot. És nem belső védőként játszott tegnap, nem is húzódott be, egyszerűen az történt, hogy a Valencia gyakorlatilag egyetlen értelmes akciója az egész meccsen az ő oldalán futott végig, amiből gólt is szereztek.

Az pedig, hogy Puyolt öngyilkosság oda állítani, egyszerűen nem igaz. Így nyert a Barça a Real ellen decemberben, ráadásul akkor három védővel, de az MU ellen 2009-ben a BL-döntőben is Puyol volt a szélső hátvéd Alves eltiltásánál.
.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.02. 13:41:48

Mikaos írta:De tegnap tisztán 4-3-3ban játszottunk az első félidőben, és a második félidőben Dani Alves becseréléséig.

szerk.: Bocsánat, visszavonom. Az egész meccsen 4-3-3ban játszottunk.
Számomra Puyol (ha ő volt esetleg a 4 védős rendszerben a jobbek) nem szélsőként tűnt fel, inkább csak akkor ment ki, amikor a Valencia akciót vezetett azon az oldalon. Ha tényleg 4 védővel játszottunk, akkor Puyolt egy futós pozícióba állítani öngyilkosság.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.02. 13:25:36

mihii teljesen eget értek még kiegészíteném azzal, hogy Pep átélt ezer meg ezer csatát, tudja, hogy egy idény baromi hosszú, s tényleg minden egyes meccsre kell készülni s nem számolgatni mi lesz jövő héten!Meg kell becsülni minden 3 pontot, s bizony a nyilatkozatai lehet sablonosak s "magasztal" minden ellenfelet, de láthatjuk belőlünk már tényleg mindenki készül, s ahogy lankad a figyelem döcög a szekér!Viszont minden meccs más (és ez nem demagóg szöveg) s "semmit" nem jelent, hogy ha az egyik héten nyersz 10:0-ra a másikon meg 0:0!S bizony ezzel földön lehet tartani a fiúkat, s fent tartani a motiváltságot mert a végén kell odaérni, s nem adott meccsen "megruházni" az ellenfelet!S azzal, hogy ugyanúgy azt mondja egy Real ellen is nehéz meccs jön, vagy egy Hospitalet ellen sugározza kifelé is, hogy gyerekek figyelni kell, mert kell a 3 pont!Főleg, hogy már a sajtó is úgy kezeli a meccseket, hogy sima Barca győzelem, s ha megtörténik mindenki legyint, ha jön egy iksz krízisről beszélnek, bizony minden meccsre úgy kell készülni, hogy kell a győzelem ha kell 1 kapuralövéssel!És mikor ég a ház akkor sem dől kardjába, s kongatja a vészharangokat, mert mint írtam az idény hosszú és nem januárban meg februárban avatnak bajnokot!És ezzel Pep maximálisan tisztában van!

szerk: arra akartam kilyukadni, hogy pl itt a fórumon is 1-1 nagy győzelem után már mindenki óriási győzelmekről beszél a jövőben, 1-1 vereség után meg teljes letargia!Miközben minden meccset a helyén kell kezelni, s ezt Pep is tökéletesen sugározza kifelé!
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.02.02. 13:13:16

Alexander Mahone írta:Pep nyilatkozatairól meg annyit, hogy szerintem mindannyian tudjuk hogy nem gondolja komolyan őket. Harmadosztályú csapatokat istenít a meccsek elött, és óvatosságra int mindenkit. Egy győztes meccs után negatívabban nyilatkozik, mint egy döntetlen vagy egy vereség után. Tényleg azthiszitek, hogy nem foglakozik a bíróval? Ugyanannyit reklamál az oldalvonalnál, mint bárki más, csak a sajtótájékoztatókra lenyugszik.

De úgy látszik sokan nem értik az ő politikáját.
Van ebben pedagógia vastagon.Lehet emiatt álszentnek nevezni,mint ahogy sokan meg is teszik (nem feltétlenül culék),de sztem ő cs igyekszik a földön tartani mindenkit.Azért magasztal egy harmadosztályú ellenfelet is,mert tiszteli az ellenfeleket (néhány edző tanulhatna tőle...) és tudja,h a labda gömbölyű és 11 ember van az ellenfélnél is és le kell játszani a meccset,be kell rúgni a helyzeteket akkor is,ha papíron 20 góllal kéne vernünk őket.És ugyan az esetek többségében túlzottnak tűnő az óvatossága,de idén hullattunk már pontokat papírforma meccseken is,ami jelzi,h neki van igaza,amikor nyugalomra int mindenkit.Aztán a másik véglet,amikor egy gyönyörű diadal után is óvatosan nyilatkozik.Ezzel meg szintén a földön akar tartani mindenkit,h nem mindig fog így kijönni a lépés és nem fogunk mindig 4-5-6 gólt rúgni és parádézni,ne ez legyen az alapelvárás.(Mégha az elmúlt évek során mindent megtettek érte,h ez lehessen :) ) Tehát egyfajta önvédelmi mechanizmus is ez,valamint a higgadtságot kéri,h ne szálljanak el a szurkolók sem.Mert akkor egy-egy botlás után a sok arcra hullott,türelmetlen,túlzott elvárásokkal operáló szurkoló hangosabban esik neki a csapatnak,ami senkinek sem jó.A nyugalmat akarja megteremteni a csapat körül,sulykolva,h nem lehet az a természetes,amit produkál(t)unk az ő vezetése alatt.Ahogy ő fogalmazott,abnormális dolog ez és nem fog mindig így kijönni a lépés,mégha szinte természetes egyszerűséggel lépkedtünk át mindenkin,aki szembe jött.

Szó mi szó,tényleg néha furán hat,amikor egy nagy győzelem után szinte lehúzza a csapatot és egy arcpirítóbb bukfenc után meg magasztalja a srácokat,de meg van rá az oka és ez is egyfajta pszichológia.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.02.02. 12:57:44

Lionel85 írta:Fáj, hogy nem tanult a hibából. Az őszi, 2-2-es bajnokin volt az elsők között a 3-4-3 használva. Mathieu révén simán elverték a jobboldalunkat, a tegnapi kupameccsen megint ott szedték szét a Barçát. A gólpasszt onnan adta be a francia, majd többször is lefutották Albával cserélgetve Puyolt és a védelmet. Annyira bízik ebben a taktikában, mintha mindig is ez lett volna a csapat alapfelállása és csak ezek hozhatnák meg a sikert. Pár meccsen jól is működött, de összességében nem lehet ezzel kupákat megnyerni. Gyors szélsőkkel a 3 védőnkre olyan könnyedén lehet rávinni a labdákat, hogy csak az hagyja ki a ziccert, aki nem koncentrál eléggé. Most is ott fogtak meg minket. Szerencsére ez az állapot nem volt tartós végig a 90 perc folyamán.
De tegnap tisztán 4-3-3ban játszottunk az első félidőben, és a második félidőben Dani Alves becseréléséig.

szerk.: Bocsánat, visszavonom. Az egész meccsen 4-3-3ban játszottunk.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.02. 12:48:09

Fáj, hogy nem tanult a hibából. Az őszi, 2-2-es bajnokin volt az elsők között a 3-4-3 használva. Mathieu révén simán elverték a jobboldalunkat, a tegnapi kupameccsen megint ott szedték szét a Barçát. A gólpasszt onnan adta be a francia, majd többször is lefutották Albával cserélgetve Puyolt és a védelmet. Annyira bízik ebben a taktikában, mintha mindig is ez lett volna a csapat alapfelállása és csak ezek hozhatnák meg a sikert. Pár meccsen jól is működött, de összességében nem lehet ezzel kupákat megnyerni. Gyors szélsőkkel a 3 védőnkre olyan könnyedén lehet rávinni a labdákat, hogy csak az hagyja ki a ziccert, aki nem koncentrál eléggé. Most is ott fogtak meg minket. Szerencsére ez az állapot nem volt tartós végig a 90 perc folyamán.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése