Nincs ebben semmi furcsa.streho87 írta:én eskü nem értem ezt a hattrickot már...a középpályám ugyanazon 5 emberrel egyszer megfelelő (átlagos) előrejelzést ad, köv. héten meg középszerű (éppen)...aminek úgy néz ki a feljutás itta meg a levét, mert kikaptam a 2.tól és így ő lett a bajnok...

@csaboooo:
Ne add el a középpályást! Edzed őket szépen minél magasabbra (najó, termfeletti-titáni felé nem kell azért, mert nem bírnádmár a fizut:) ). A másik pedig, hogy hatodban semmi szükség értelmes kapusra szerintem. Egy jó védésű vén 32-35 évessel tudtam le a hatodot pár szezon alatt. Ötödben kell majd világklasszis kapus is akár, de az odébb van még. Most csak edzegess szépen, a kp-edzés az egyik legjobb erősödési opció kiscsapatoknak, akiknek még csak a htodban való megragadás a cél.kpt edzek és azt is akarok, mert vannak igéretes tehetségek, amiket ki akarok edzeni, na de most jön a 10 pontos kérdés: a legjobb kpom, (278972916) érte kaphatnék annyi pénzt, hogy abból vehessek egy jó kapust( 5 csillagost minimum), viszont attól félek, hogy ha el adom, akkor nem tudom megfelelően pótólni. Vannak olyan játékosok akik 19 évesek és most hozzák már a 4 csillagot átlagba meccsenként szóval azért nem reménytelen, de még is a tapasztaltabbak tanácsára azért szükségem van, ti mit szóltok ehhez ?
@Szabolcs: Másold be a meccs azonosítót, mondd meg melyik a csapatod és megnézem, hogy mik az esélyeid/lehetőségeid.
Első ránézésre nem lehet gondod, ha ekkora fölényed van középpályán. MOTS gondolom természetes.