Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem csak a szokatlan hideg miatt nincsenek annyianszajko írta:nem megy a szekér és egyből kevesebben vannak a stadionban...
Arra várhatsz, neki nem az a stílusa, ha ilyet akarsz látni ajánlom az angol bajnokikatrecrea írta:Évek óta várom azt a meccset, amikor Messi ziccerben nem pöcköl, nem belsőz, nem elhelyez, nem elgurít, nem alábök, hanem becsukja a szemét és felszabja a kapus szeme közé!!!
Még nézem tovább...
szajko írta:nem megy a szekér és egyből kevesebben vannak a stadionban...
Én is láttam, de a döntéssel semmi gond nincs, ezt el kell lőni onnan. Csak ugye a kapuba.Sanama írta:Fabre csont üresen jött a hosszúnlluisllach89 írta:Messi... Érthetetlen.
Fabre csont üresen jött a hosszúnlluisllach89 írta:Messi... Érthetetlen.
Jó lenne még1 lassítás, de mindegy is igazából.Stalkyard írta:Szerintem egyértelműen a védő mögül indult. Még féltem is, hogy nem tudja megelőzni a bekket. De lehet, hogy rosszul emlékszem, ezen nem veszünk most össze. .)zsírosdeszka írta:Lesgyanús. Bár lehet csak a Madridista szemüveg teszi...de szép volt.
Szerintem egyértelműen a védő mögül indult. Még féltem is, hogy nem tudja megelőzni a bekket. De lehet, hogy rosszul emlékszem, ezen nem veszünk most össze. .)zsírosdeszka írta:Lesgyanús. Bár lehet csak a Madridista szemüveg teszi...de szép volt.
Nem volt les.zsírosdeszka írta:Lesgyanús. Bár lehet csak a Madridista szemüveg teszi...de szép volt.