Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem lett volna Fabregas reakciója, akkor reménykednék, így nem teszem :Slluisllach89 írta:Mundon egyelőre az élő közvetítésnél csak a sérülés van feltüntetve.
Adja a jó Isten hogy ne legyen olyan súlyos mint amilyennek tűnik!![]()
![]()
Aki megtud valamit egyből ossza meg.
lemaradtam... valami dúrva belépő volt?Ilúvatar írta:Először is KÉRLEK benneteket, hogy ne rakjátok be képeket ide a busi sérüléséről, mert ez nem bírnám ki. Nem vagyok orvos.
Másodszor, tipp? szerintetek hány hónapra dőlt ki? Az én tippem több mint fél év.
Szörnyen sajnálom Busit... Rohadtul nem kellett volna.![]()
![]()
Jobbulást kívánok.
hát ha nyílt törés és ráadásul rossz helyen van,akkor az eb-nek annyi. szerintem a nyári alapozás is veszélybenIlúvatar írta:Először is KÉRLEK benneteket, hogy ne rakjátok be képeket ide a busi sérüléséről, mert ez nem bírnám ki. Nem vagyok orvos.
Másodszor, tipp? szerintetek hány hónapra dőlt ki? Az én tippem több mint fél év.
Szörnyen sajnálom Busit... Rohadtul nem kellett volna.![]()
![]()
Jobbulást kívánok.
Főleg, hogy az utóbbi éveket is figyelembe véve nagyon jól látszik, hogy melyik középpályás milyen szerepkörben a legjobb.Mikaos írta:(Az meg egyszerűen nevetséges, hogy Yaya neve még mindig feltűnik valahogy)
Masche nagy kedvencem. Én féltem, hogy túl agreszív lesz a Spanyol fociba, de ez a félelmem nem igazolódott.westerngom írta:
Nem kívánom Busquetset vele szemben minősíteni, mert nem lenne korrekt leszólni a csapat egy játékosát, egy összehasonlításban!
Mascherano mire nem képes???Komiszka írta:Sergio jobban illik a csapatba mint Mascherano, legalábbis mint védekező középpályás, sokat szimulál, de amúgy amit csinál, az fergeteges. Zseniális testcselek, hajszálpontos passzok... Mascherano erre nem lenne képes, Keita meg aztán pláne.
- hááát elég nagy gáz, hogy egy Vkp.-t lazán letaposnak, kibillentenek mint egy balerinát!! talán éppen ezt ne feszegessük, hogy már elég ránézni és máris fetreng!!!, mert ha ez erény akkor itt tényleg gond van!barca99 írta:Azért az feltűnik valakinek, hogy őt tapossák a legtöbbet? Vagy két Yaya/Masche siránkozás közben nincs rá idő?
Kis túlzással ha valaki elfut mellette összeesik a futástól keletkezett széltől. Vagy ennyire nincs rajta izom és nincs állóképessége, vagy szimulál. Nem kell kielemezni melyik is az igazság. Yaya-t visszaN7 írta:ez a csávó kb. mindentől összeesik:DD A Madrid ellen olyan jókat szakadtam rajta:DDD(már csak azért mert imádtam a madridisták idegbeteg fejét,hogy ők nem csináltak semmit) Sztem ő soha nem lóg ki se le,se felfele a csapatból!
Mascherano-t és stabilabbak is lennénk! Ne feledkezzünk meg arról, Javier erőssége és eredeti posztja VKp., csak Pep csinált belőle "univerzitásából" kifolyólag klasszis szintű védőt! Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor játszott eredeti posztján nálunk.....Rinku írta:Na vele pont nem volt semmi baj, jól kiemelted... Amúgy érdekelne, hogy mégis kit raknál a helyére?Ronal.10 írta:Pihentetném 2-3 meccsre amíg összerázkódik a csapat.....
Akkor vagy én vagyok a vak, vagy nem egy meccset néztünk. Jól játszott ma, elégedett vagyok vele! Vele is.Ronal.10 írta:Lehet mert nem csipázom szinészkedései, eladott szr labdái miatt és most is ezt vettem észre. Nagyon idegesített ma....Na de hagyjuk is
Hát pl Xavit és támadááás! Mascherano meg pont helyé illene. Tökmindegy csak ne játszon!
Lehet mert nem csipázom szinészkedései, eladott szr labdái miatt és most is ezt vettem észre. Nagyon idegesített ma....Rinku írta:Na vele pont nem volt semmi baj, jól kiemelted... Amúgy érdekelne, hogy mégis kit raknál a helyére?Ronal.10 írta:Pihentetném 2-3 meccsre amíg összerázkódik a csapat.....
Na vele pont nem volt semmi baj, jól kiemelted... Amúgy érdekelne, hogy mégis kit raknál a helyére?Ronal.10 írta:Pihentetném 2-3 meccsre amíg összerázkódik a csapat.....