2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ugyanez éles meccsen nem sikerült... Tehetséges, jó játékos, de Larsson még többet tud. A rutin is utóbbi mellett szól. 1-2 év és ővé a pálya! Harcoljon meg a helyért!Enrique írta:Ezt talán mindenki tudja. De itt is lejön az, ha vki egy faja kis játékos.redlions írta:Azért ez egy tét nélküli meccs volt...![]()
Pláne, Maxi máskor nem tud bizonyítani. A gólja meg.. No comment. Mindent elárult.![]()
![]()
Ezt talán mindenki tudja. De itt is lejön az, ha vki egy faja kis játékos.redlions írta:Azért ez egy tét nélküli meccs volt...
Ha csak ezt nézném, én is bizakodnék, de a baj az, hogy Saviola sorsa rijkaard kezében van. Az pedig nyilvánvaló, hogy jólfésült holland barátunk nem igazán rajong érte...Los Banditos írta:Igen-igen.Legalább a kispadról csereként beállva játszon.De remélem kölcsönadjuk.
Saviola meg még nincs elkallodva mert évvégén visszahívhatjuk mert csak kölcsönben van a Sevillában.
Na igen, ezt el is felejtettem hozzátenni...redlions írta:Azzal a különbséggel, hogy Saviola messze többet tett le az asztalra, még se kell....antiimperialista írta:Maxi helyzete nagyon kezd a Savioláéra hasonlítani, és ez nem jó... A Nyúl esetében is leszarták a klubhűséget, szerintem Maxi esetében sem fog túl sokat segíteni az, hogy ennyire ragaszkodik a csapathoz...
Azzal a különbséggel, hogy Saviola messze többet tett le az asztalra, még se kell....antiimperialista írta:Maxi helyzete nagyon kezd a Savioláéra hasonlítani, és ez nem jó... A Nyúl esetében is leszarták a klubhűséget, szerintem Maxi esetében sem fog túl sokat segíteni az, hogy ennyire ragaszkodik a csapathoz...
Na azért nem akkora játékos, h kitomne minketBodi írta:Saviolát úgyse fogják visszahozni....Fernando írta:Nem kell ide Joaquín!!! Itt van Messi! Maxi meg max(i)csak kölcsönben mehet! Nehogy már eladjuk hamár ilyen fajin hajat vágatott a Nastic elleni örökrangadóra
A lényeg hogy nem kell Joaquín Giuly-től sem szívesen válnék meg viszont Larsson még idén nagyon sokat segíthet a klubnak de utána vagy adjuk el vagy engedjük el hogy levezethessen... és hívjuk vissza Saviolát![]()
Maxinak meg jó lesz a kölcsön,lesz bőven játéklehetősége,ráadásul egy egész jó csapatban!
Csak attól félek,hogy a Nou Campban ki fog minket tömni...
Saviolát úgyse fogják visszahozni....Fernando írta:Nem kell ide Joaquín!!! Itt van Messi! Maxi meg max(i)csak kölcsönben mehet! Nehogy már eladjuk hamár ilyen fajin hajat vágatott a Nastic elleni örökrangadóra
A lényeg hogy nem kell Joaquín Giuly-től sem szívesen válnék meg viszont Larsson még idén nagyon sokat segíthet a klubnak de utána vagy adjuk el vagy engedjük el hogy levezethessen... és hívjuk vissza Saviolát
Nem is azt mondtam, h Maxi jobb mint Joaquin, csak azt, h Giuly+Maxi Joaquinért sok lenne! Két remek csereembert ne adjunk oda egy jó játékosért, aki nem tudna sehol játszani a kezdőben, mert már Messi is van!Badi írta:b+, össze se lehet hasonlítani Joaquint és Maxit....kissé elvakultak vagyok vele szemben