A Madrid ellen nincs is baj a motivációval...daffy írta: állítólag egy patkány madrid van a másik oldalon,aki ellen nem is kéne motiválni(ezt rendszeresen olvasom itt a forumon). akkor most mégis mi van?
Másrészről én sem fognám erre, a motiváció is egy olyan dolog, amiben egyik csapat jobb lehet a másiknál, egyszerűen csak a többiekkel együtt én is többet érzek a Barcában ennél, furcsa lesz, ha egy olyan szezont zár bajnoki győzelemmel a Real, ahol 6ből legalább 5ször nem tudták legyőzni a másodikat
Azt azért áruld már el, hogy hogyan lett abból, hogy "36 meccs alapján érdemli meg a Madrid" az, hogy a maradék 2 meccs miatt nem? Valóban lehet, hogy 2 meccsen nem bizonyul a legjobbnak, de ettől még nem fogja a Barca jobban megérdemelni...madridronie írta:No comment! 2007-ben, mikor az egymás elleni eredmények 2-0, 3-3 a Real mellett szóltak, akkor a 38 meccs alapján nem érdemelte meg a Madrid a bajnokságot; most 2012-ben meg a még le sem játszott 2 Barca meccs miatt nem!Pont azt akartam írni, hogy bár többen is említették, hogy a Real 38 meccs alapján lesz megérdemelten bajnok, én inkább 36 meccset mondanék, mert 1 meccs biztos volt (és lesz még 1 jó eséllyel), ahol kiderült, nem ők a La Liga legjobbjai!Ez már tényleg az alja!
Arról ne is beszéljünk, hogy idén volt már 5 Clasico, ahol született 3 Barca-győzelem és 2 döntetlen, de én nyilvánvalóan 2 (ez egyébként sem tudom, hogy jött ki, mert tudtommal csak egy bajnoki meccsünk maradt hátra) le nem játszott meccs alapján vizionálom ezt