Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ezért gondolom, hogy az könnyebb lenne... nem lenne ez a bőség zavara!kurdt írta:na, én meg ott halnék meg teljesen...Emma Thompsonon kívül senkit nem tudnék írni...Zaen írta:Mondjuk az biztos, hogy kedvenc 5 színésznő összeállításánál könnyebb dolgom lenne!
na, én meg ott halnék meg teljesen...Emma Thompsonon kívül senkit nem tudnék írni...Zaen írta:Mondjuk az biztos, hogy kedvenc 5 színésznő összeállításánál könnyebb dolgom lenne!
Tőlem mehet mindkettő, de tíz mindkét esetben sok (vagy ugye kevés...)! Szerintem viszont ötöt mindenki össze tud dobni mindkettőből és a szórás is kisebb lenne (ami ugye neked is kevesebb munka), viszont a végeredmény valszeg ugyanannyira lenne reprezentatív, mint egy top10-nél...shutterisland írta:ebben az esetben a kedvenc színészeset fogom kiírnimajd még kitalálom, alakítom a szavazás szabályait
de tolem csinálhatsz, bár nekem van egy sejtesem h mik lennének a top 10-ben ugy cakkpakk.shutterisland írta:ja, akkor mindegy
kedvenc színészes volt már ?
kedvenc filmes szavazás már volt vagy 73-szorshutterisland írta:nem tudom, volt e már itt kedvenc filmes szavazás, annak idején megcsináltam a túloldalon, elég nagy sikere volt.
gondolkoztam rajta, hogy itt is bedobom az ötletet, excelt én megcsinálnám, nektek csak be kell írni az all-time kedvenceket.(bár ott top 5 volt, itt top 10-et nyomnék.)
a végén az összesítésnél pedig kijönne az eurobarca.hu top filmjeinek listája, na meg egy elég hosszú lista olyan filmekről, ahonnan később lehetne szemezgetni.
ha érdekelne titeket, akkor kiírnám a szavazást itt a topicon belül.
óó, ezeket köszi, mondjuk párat már sikerült megnézni közülük.visca el barca írta:memories of murder, the chaser, a bosszu trilogia, 3-iron, audition, spring summer fall winter and spring again, samaritan girl, time, zatoichi, ichi the killer, bittersweet life, secret sunshine ami hirtelen eszembe jut és nagyon jó