Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Baromi jó mind a 2. Én is mostanában néztem. Vincent Cassel nagyot játszik benne.messideco írta: Halálos közellenség 1-2
Hacsi
Kb. a Terminált leszámítva mindegyik jó (az Angol beteg túl hosszú meg egy kicsit nyálas, de egyszer mindenképp meg lehet nézni). A Hacsit nem láttam...messideco írta:Osztályozások: fos, kaki, középkaki, aranykaki![]()
A rövid vakációmra beterveztem pár filmet:
Két test egy lélek
A boldogság nyomában
Terminál
Halálos közellenség 1-2
Egy komoly ember
Ed Wood
Kill Bill
Acéllövedék
Hacsi, a leghűségesebb barát
Az angol beteg
Olyan filmek, amelyek nagyon ismertek, és még nem láttam. Esetleg egy-két vélemény róluk?
Ezt egyszer már megbeszéltük.ozsimiki írta: na ezt nem bocsájtom meg neked![]()
akció filmek terén ez a film top kategória.
az ilyenek miatt hiszem azt,hogy már már túl szakértő vagymár picit átlendültél az egészséges határvonalon, ami az értékeléseket illeti
nem kell mindenben belelátni művészetet,meg egyebeket, szóval ezek után kérdem, mint AKCIÓ FILM, mi a hiba ebben a filmben? középkaki....persze
![]()
Csatlakozom a többiekhez, az a film tényleg klasszikusnak számítkurdt írta:(például a lentebb említett Fegyvernepper nekem kimaradt, részben a rettenetesen ostoba magyar cím, de főkén Cage miatt)...
na ezt nem bocsájtom meg nekedkurdt írta:Középkaki.soadroli írta:Akkor az Ál/Arc is kaki film?
Középkaki.soadroli írta:Akkor az Ál/Arc is kaki film?
Bár én se kedvelem túlságosan NC-t, de a Fegyvernepper nagyon jó film, benne 1-2 brilliáns jelenettel (pl. "a töltény útja"). Ő és Jared Leto is jól játszik A filmben, bár utóbbitól ez már megszokott.kurdt írta:(például a lentebb említett Fegyvernepper nekem kimaradt, részben a rettenetesen ostoba magyar cím, de főkén Cage miatt)...geridoss írta: Nem tudom, mi bajotok van vele.![]()
Nekem bejönnek a filmjei, pl a Next - A holnap a múltét meg tudnám nézni ezerszer is
Én azt a filmet moziban láttam anno. Ez egy dolog, hogy moziba egy darabig nem mentem utána, de Philip K. Dicktől is elvette egy picit a kedvemet...geridoss írta: Nem tudom, mi bajotok van vele.![]()
Nekem bejönnek a filmjei, pl a Next - A holnap a múltét meg tudnám nézni ezerszer is
Nem tudom, mi bajotok van vele.visca el barca írta:detto.messideco írta:
Na ezt a színészt hogy nem tudom szeretni. Meg sem nézem azt a filmet amelyben szerepel...
Sürgősen pótold!barca99 írta:Egyiket sem ismerem, sőt, most hirtelen azt mondanám, nem is hallottam róluk.matador írta:Szerelmünk lapjai, Törés, Drive ... ezek eléggé ismert filmek az utóbbi évekből, és a közeljövőben egyre több filmben fog szerepelni. Szvsz kiváló színész.Na nem mintha igazából érdekelnének a filmek, moziban utóljára a Sötét lovagot láttam, bár azt háromszor is.
Egyiket sem ismerem, sőt, most hirtelen azt mondanám, nem is hallottam róluk.matador írta:Szerelmünk lapjai, Törés, Drive ... ezek eléggé ismert filmek az utóbbi évekből, és a közeljövőben egyre több filmben fog szerepelni. Szvsz kiváló színész.
detto.messideco írta:Na ezt a színészt hogy nem tudom szeretni. Meg sem nézem azt a filmet amelyben szerepel...geridoss írta:Nicolas Cage
Ez elég meglepő, ugyanis a jelenkor egyik legfelkapottabb színésze.barca99 írta: szerk.: Dan Goslinggal keverem, aki már a Newcastleben játszik. Ez a Ryan meg valószínűleg azért nem ismerős, mert átfutva a munkásságát rájöttem, hogy egyik filmjét sem láttam.
én ezt most nem értem. akkor neked a top ötben csak tom hanks van? akkor minek rangsoroltad? és ki a kiemelt?ozsimiki írta:1.Tom Hanks
2.Tom Hanks
3.Tom Hanks
4.Tom Hanks
5.Tom Hanks
Én miért hiszem azt mindig, hogy ő egy Evertonban játszó középpályás?sjay írta:Ryan Gosling