2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
egyetértek... de azt nem szeretném látni,hogy sorfalat állunk a madridnak.Andris írta:Na, ez már 10 pont , itt nincsen kérdés, legalább mindenki megnyugodhat efelől, a játékosok is a csapatban.
Maradt a BL és a kupa.
Nem csak szerinted, ez tényCali írta:holnap szerintem már 10 pontos hátrányban leszünk...
Én is így gondolom. De ha feladta az eléggé szánalmas, tudva, hogy még lesz egy otthoni Clasico, plusz valószínűsíthető, hogy a Real is fog bukni pár pontot a hátralévő meccseken. 7 pont helyett, holnap szerintem már 10 pontos hátrányban leszünk...Replay írta:8-0 után ez azért nem semmi.
Most már végleg oda bajnokság, Pep nyilván lemondott már a meccs előtt bajnoki cimről.
Ha így haladunk, még hazai pályán állhatunk sorfalat a 35. fordulóban!!Mihu írta:Csak azért lehet hogy nem kellene hagyni, hogy rekord hátránnyal legyünk 2.-ak....mert azért az a világ legjobb csapatától, aki az elmúlt 3 szezonban 16 kupából 13-at megnyert, hát hogy is mondjam....elég ciki...Replay írta:8-0 után ez azért nem semmi.
Most már végleg oda bajnokság, Pep nyilván lemondott már a meccs előtt bajnoki cimről.
Csak azért lehet hogy nem kellene hagyni, hogy rekord hátránnyal legyünk 2.-ak....mert azért az a világ legjobb csapatától, aki az elmúlt 3 szezonban 16 kupából 13-at megnyert, hát hogy is mondjam....elég ciki...Replay írta:8-0 után ez azért nem semmi.
nincs. 4 meccs lesz még a klasszikus után.szóval még 2x kellene kikapnotok addigAlexander Mahone írta:Van arra esély, hogy sorfalat kelljen álljunk a Madridnak?
Teljesen egyetértek...Andris írta:...