2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De nem csak ez a nagyon bosszantó. A Szuperkupán Madridban 1 helyzetünk volt egész meccsen és 2-őt lőttünk. Most 5 ziccer kell 1 gól hoz (jó esetben). A másik a már általatok is említett nyert klasszikusok fényében olyan messze vagyunk tőlünk a tabellán, de főként a konstans teljesítményeben, mint Makó Jeruzsálemtől. Ráadásul emellett ugye a Milant is ütöttük idegenben nem is akármilyen játékkal, de mondhatnám ugyanezt a BATE, vagy Plzen ellen. De a Santost, meg a Portot is simán vertük. Teljesen érthetetlen ez az egész számomra. Azért az tényleg durva, hogy a Realt 2x, meg a Milant 1x verjük idegenben, de ilyen meccseket nem tudunk behúzni. Kár érte, de én már a 7 pontot is nagyon soknak tartottam. Mostantól össze kell szedni magunkat (különösen 1-2 embernek), aztán újult erővel nekimenni a következő meccseknek, aztán lesz ami lesz, de inkább kapjunk ki olyan játékkal, mint ami a 2. félidőben volt, minthogy olyan játékkal nyerjünk ami az elsőben.Barcaman14 írta:Hát igen...ezért lesz különösen fájó ha a Real fogja nyerni a bajnokságot.csababarca írta:Zavar,hogy bebizonyítottuk,hogy jobb csapatunk van a realnal, erre 10 ponttal fogják vezetni a ligát holnap.Mert jobb csapatunk van, jobbak vagyunk, viszont sokkal motiváltabbak és kiegyensúlyozottabbak! És ez lesz a döntő.
Visca el Barca
Hát igen...ezért lesz különösen fájó ha a Real fogja nyerni a bajnokságot.csababarca írta:Zavar,hogy bebizonyítottuk,hogy jobb csapatunk van a realnal, erre 10 ponttal fogják vezetni a ligát holnap.
Teljesen egyet kell hogy értsek veled, nekem is ez a véleményem az egészről, tudtam hogy nehéz meccsünk lesz Pamplónában, és erre még meglátom azt is, hogy a Fabre-Xavi-Iniesta hármas a padon ül!csababarca írta:ez a vereség már szót sem nagyon érdemel. nevetséges az egész.
főleg az amit Pep csinál az utóbbi fél évben a csapattal. adott a világ legjobb középpályás sora,amit csak akkor játszat együtt,ha nagyon muszáj.
Össze vissza variálja az év felénél, pihentetésre hivatkozva a kezdőt.
Kérdem én: a többi csapat nem fáradt? ők ki tudnak állni mindig a legerősebb kezdővel,mi miért nem? ekkora luxust nem lehet megengedni,hogy a Cesc,Iniesta,Xavi hármas egyszerre pihen...Miért? Ha már pihentetés, Messire miért nem vonatkozik? rajta látszik a fáradtság,bár még így is minden meccsen ő az egyedüli aki próbál kapura törően játszani,nem pedig alibizni.
Nagy bajok vannak,mert ki lehet kapni,de a decemberi klasszikus óta botrányosan játszunk sorozatosan, már hazai pályán is, az meg,hogy a real ellen fel-fel pörgünk, az szép,és jó, de van mellette a bajnokságban 36 másik meccsünk,amikért ugyanúgy 3 pontot adnak. Zavar,hogy bebizonyítottuk,hogy jobb csapatunk van a realnal, erre 10 ponttal fogják vezetni a ligát holnap.
És ez nagyban függ Peptől,aki próbál "varázsolni", ahelyett,hogy feltenné az aktuálisan kiállítható legjobb 11et a pályára.
Léfe írta:Nem akarok vitát gerjeszteni, de év elején is voltak jelek,hogy ez a csapat nem a régi. Ez sajnos az élet rendje. Sokan a BL.-ben biznak, de azt tapasztalom, ha egy csapat leenged az álltalános és nehéz lesz a BL. is. Ráadásul a sikerek össze a kudarcok szét viszik a csapatokat. Abban biztos vagyok -nem tegnap este óta- hogy ez a keret, vagy csapat tul van a zeniten, és alapos mozgások nélkül nem lesz olyan magasságokban mint az elmult három évben. Hiába ez volt a nyerő gárda, meg "csak nem felejtettek el focizni" ennek a csapatnak extra szinten vége. Mint a szinházban uj müsorhoz uj redező és szinészek kellenek. De én is bizakodó vagyok - a szurkoló ilyen.
Hát,nemtudom hogy a Lombard u16-os csapata mennyire profi szint,de azért leirom hogy nekem mennyiben más egy idegenbeli meccs.Nekem nagyon,de nagyon fontos a családom,a 2 testvérem és a szüleim.A hazai meccseken mindig ott szorítanak nekem a pálya mellett,és ez nekem rengeteget számít,míg az idegenbeli meccsekre csak nagyon ritkán tudnak eljönni,ezért ott ez nekem hiányzik,de Messiéknek ez nem lehet a baj,abban biztos vagyok.A másik dolog az utazás,mert mikor hajnali 6-kor elindulunk Pestre hogy felérjünk a 10-kor kezdődő meccsre,akkor a 3 órás út sokat kivesz belőlem.Nekem ami még számít,az a pálya.Mert míg a hazain minden nap edzem,addig az idegenbeli pályákon csak a meccs elött,így azt is szoknom kell,legalábbis nekem.Kb. így ennyi,ami nekem zavaró tényező lehet,de Messiéknél maximum az utazás és esetleg a pálya esete áll fenn,de szerintem náluk máshonnan fúj a szél,mert a körülmények minden pályán tavaly is ugyanezek voltak,mégis sikerült nyerni,idén viszont nem...JanPieterzoon írta:Azon gondolkodom most ettől a meccstől függetlenül, inkább csak úgy általánosságban érdekel, hogy miért jelent ilyen sokat az, hogy idegenben vagy hazai pályán játszik a csapat. Van itt valaki aki profi szinten sportolt? Ha igen, akkor megmondaná, hogy miért számít ilyen mértékben az, hogy egy csapat otthon játszik-e vagy sem. Gondolom a szurkolók támogatása sokat számít, de szerintem ez Puyolékat annyira nem befolyásolja, főleg ilyen csapatok ellen, mint Osasuna vagy Real Sociedad. Az utazás fáradalmi jelentenének ilyen sokat, hogy ennyire szignifikáns a különbség a Nou Camban és az idegenben játszott meccsek között?
splinter írta:Véleményem szerint nem csak a lent említett középpálya, akinek szüksége van a pihire..Leo-ra is ráférne egy kis tea-time...
Gyurinho írta:Igazad van sok sérült volt de mégis erre kihegyezni a rossz teljesítményt megin csak hülyeség mert más csapatnál ugyanígy megvannak a sérültek ,és? Pep vállalta szezon elején ,hogy ezzel a viszonylag szűk kerettel csinálja végig a szezont, becsúsztak a sérülések amiről ugyan nem ő tehet - de akkor még mindig mondhatta volna ,hogy szeretne kiegészítő embereket a téli átigazolási időszakban - nem tette. Most meg a semmit is rotálja ami néha bejön ,néha nem, de szerintem ostobaság a sérültekre fogni meg mindig valamire..N7 írta:Azok közé tartozom,akik nem adták fel és még most sem akarják feladni a bajnokságot!!Igaza van annak is aki aztmondja,hogy elkényelmesedtünk,ahhoz vagyunk szokva,hogy minden meccset nyerjünk és már-már elvárás,hogy mindenből címvédők legyünk!Gyerekek az a legnagyobb helyzet,hogy továbbra is MI VAGYUNK A VILÁG LEGJOBB CSAPATA,kitűnő játékosokkal,csakhogy semelyik élcsapatnál nem történt meg az idén,ami nálunk,méghozzá,hogy ennyi sérülés van! Olyan alapemberek hiányoztak/nak hetekig/hónapokig mint, Iniesta,Villa,Pedro,Xavi,Pique,Alexis,Puyol,Fabregas...szeptember óta sérüléshullám és most csak az alapembereket soroltam fel,nem tudunk variálni,a játékosok fáradtak és dekoncentráltak.Messinek nincsenek hetek óta ott a jól megszokott csapattársai(Ini,Xavi és Cesc,sőt még ide sorolhatom Pedrot és Villat is)mindig más emberek játszanak nincs összeszokottság!