2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
játékosinterjúk: felfogtam őket,de neked nem fura,hogy nem akarják másra fogni,de mindegyik felhozza?Kalap1988 írta:...
nézd,ezt a bajnoki címet nagyon nehéz elbukni,de ha tudnád,hogy engem mennyire foglalkoztat a labdarúgás jelenleg,akkor nevetnél. én nem vagyok normális,mert mindig mindent kritizálok,legyen az barca vagy real. a mostani real sem tetszik,hiába megy 10 ponttal. mindenbe belekötök,mert a tökéletesre törekszem általában. ez egy "hibám". eddig is odaszóltam mind2 csapatnak(és szurkolóknak),eztán is meg fogom tenni.ha innen elbukja a real a bajnokságot,az az évtized vicce és ezt azt hiszem,hogy nagyképűség nélkül ki lehet jelenteniEgyébként szívesen beszélgetnék Veled erről, mert jól látod a dolgokat! Amire írtam, hogy arcos vagy, az csak annyi, hogy kezded érezni a biztos bajnoki címet, és egy kicsit jobban odaszólogatsz ami tulajdonképpen rendbe is van!
A szurkolókkal kapcsolatosan nagyrészt sajnos igazad van, a többség mindenhol ilyen, épp ezért nem értem, hogy miért foglalkozol vele? Viszont a játékosokról azért el a kezekkel ( nem arra célzok, hogy nem lehet kritizálni őket)! Olvasd el még egyszer az interjúikat, ahol persze megemlítik a kemény gyepet, de arra fogják? Nem, csak magukra. Voltak hátráltató tényezők, de mégis csak mi vagyunk a hibásak. Ezt mondja mindenki, nyugodtan olvasd el még egyszer és annak értsd, ami le van írva. Nem bírózik senki közülük és nem fogják semmire. Csak megemlítenek egy-két tényezőt, ez nem kifogáskeresés, tényekről beszélnek. A kifogás az, amikor csak arra fogod és semmi másra. Itt pedig zárójeles megjegyzésekről van szó és 3-szor annyi önkritikáról. Ez nagyon nem ugyanaz.. Visszavágni nem akarok, mert az a mutogatás lenne megint, de nem érdemes összehasonlítani ezt a ti tavalyi kommunikációtokkal. Nem írok példát, mert ne vitázzunk erről, de gondold át. Teljesen korrekten nyilatkozott mindenki és még azt sem mondanám, hogy itt válság van és meg kell keresni az felelősöket. Szerintem nincs és nem kell. Egyszerűen nem megy, az akarattal én nem éreztem nagy problémát, de nem élesek a fiúk idén, főként idegenben, ti pedig igen. Ez valahol természetes és nem biztos, hogy felelősöket kell keresni és fejeket kell követelni. Azt látjuk, hogy tudunk ugyanúgy játszani mint eddig, de sajnos kevesebbszer sikerül.daffy írta:úgy kirúgnak,mint a huzat,ők pedig max nem játszanak.barca2010 írta: Igazad van! Egy kérdés! Ha te valamit nem úgy csinálsz a munkahelyeden, ahogy a főnököd kéri, akkor tőled is levonják a fizudat??? Ja, te mindig tökéletesen csinálsz mindent!
Daffyt csíptem eddig, de mostanság kezd egy kicsit átmenni arcosba, nehogy a szezon vége megint nagy csönd legyen!
én vagyok arcos? ember,mi megy a forumon? pep a tökéletes edző,meg motivátor,holott a csapat nincs motiválva. messi az isten,de nem lehet elvenni tőle a tizenegyest,mert megsértődik. a sorfal témát feszegetik,aztán meg alázás lesz a klasszikuson. undorítónak titulálják a bírózást,most meg nincs 2 olyan hsz,amelyben ne lenne megemlítve. a játékosok mindenféle kifogásokat említenek,pálya nagyság,meg fagyott talaj. nem lehet kritizálni a csapatot,mert a múltban nyert 3 évig mindent. a real is a barca ellen,mégsem írja senki kifogásnak. egyszóval kétszínűség,nagyzolás,ellentmondások tömkelege ami itt megy és én vagyok a nagyképű? ez a forum akkor színvonalas,ha fut a szekér. kritikát elfogadni itt kevesen tudnak,de osztani annál inkább. most pl veled az élen.
Milyen kritikát?daffy írta:úgy kirúgnak,mint a huzat,ők pedig max nem játszanak.barca2010 írta: Igazad van! Egy kérdés! Ha te valamit nem úgy csinálsz a munkahelyeden, ahogy a főnököd kéri, akkor tőled is levonják a fizudat??? Ja, te mindig tökéletesen csinálsz mindent!
Daffyt csíptem eddig, de mostanság kezd egy kicsit átmenni arcosba, nehogy a szezon vége megint nagy csönd legyen!
én vagyok arcos? ember,mi megy a forumon? pep a tökéletes edző,meg motivátor,holott a csapat nincs motiválva. messi az isten,de nem lehet elvenni tőle a tizenegyest,mert megsértődik. a sorfal témát feszegetik,aztán meg alázás lesz a klasszikuson. undorítónak titulálják a bírózást,most meg nincs 2 olyan hsz,amelyben ne lenne megemlítve. a játékosok mindenféle kifogásokat említenek,pálya nagyság,meg fagyott talaj. nem lehet kritizálni a csapatot,mert a múltban nyert 3 évig mindent. a real is a barca ellen,mégsem írja senki kifogásnak. egyszóval kétszínűség,nagyzolás,ellentmondások tömkelege ami itt megy és én vagyok a nagyképű? ez a forum akkor színvonalas,ha fut a szekér. kritikát elfogadni itt kevesen tudnak,de osztani annál inkább. most pl veled az élen.
[/quote]daffy írta:az ott nem az én véleményem volt,hanem az itt olvasottak felidézése. az állítás és a cáfolat is.Cali írta: De arról szerintem nem volt szó, hogy Pep lenne a tökéletes edző és motivátor,
ismét jogos,viszont eddig gusztustalan volt a bírózás. de itt még mindig azt mondom,hogy kár belefolyni ebbe,mert minden csapat azt jegyzi meg és az fáj,ami őt hátráltatja,az ellenkezője nem.Az meg, hogy bírózunk, mert mit csináljunk?
nem tudok,ilyen az ember. de ezzel lehetne kitűnni a tömegből,a többi szurkoló közöl,a többi csapat közülKétszínűek a fórumerek, de mutass még egy olyan szurkolói gárdát, akik ebben a helyzetben nem így viselkednének!
az ott nem az én véleményem volt,hanem az itt olvasottak felidézése. az állítás és a cáfolat is.Cali írta: De arról szerintem nem volt szó, hogy Pep lenne a tökéletes edző és motivátor,
ismét jogos,viszont eddig gusztustalan volt a bírózás. de itt még mindig azt mondom,hogy kár belefolyni ebbe,mert minden csapat azt jegyzi meg és az fáj,ami őt hátráltatja,az ellenkezője nem.Az meg, hogy bírózunk, mert mit csináljunk?
nem tudok,ilyen az ember. de ezzel lehetne kitűnni a tömegből,a többi szurkoló közöl,a többi csapat közülKétszínűek a fórumerek, de mutass még egy olyan szurkolói gárdát, akik ebben a helyzetben nem így viselkednének!
Az a legnagyobb probléma, hogy a szurkolók nincsenek hozzá szokva ahhoz, amit mostanában látnak a pályán...daffy írta:úgy kirúgnak,mint a huzat,ők pedig max nem játszanak.barca2010 írta: Igazad van! Egy kérdés! Ha te valamit nem úgy csinálsz a munkahelyeden, ahogy a főnököd kéri, akkor tőled is levonják a fizudat??? Ja, te mindig tökéletesen csinálsz mindent!
Adon daffyt kivételesen.daffy írta:úgy kirúgnak,mint a huzat,ők pedig max nem játszanak.barca2010 írta: Igazad van! Egy kérdés! Ha te valamit nem úgy csinálsz a munkahelyeden, ahogy a főnököd kéri, akkor tőled is levonják a fizudat??? Ja, te mindig tökéletesen csinálsz mindent!
Én nem lehetek benn sajnos az öltözőben, csak azt tudom mondani, amit látok és amit hallok.Sanama írta:De akkor meg ne mondja senki se,hogy Pep a motiválás mestere, és hogy cserélni,igazolni nem tud,de motiválni, na hát abban császár.Nem emlékszem olyan edzőre, amióta nézem a focit, aki csapatát állandóan a csúcson tartotta (a motivációt folyamatosan fenntartva).
Vélhetően ez nem egy egyszerű feladat. Ezzel ellentétben az nagyon egyszerű feladat, hogy kritizáljuk az edzőt.
De akkor meg ne mondja senki se,hogy Pep a motiválás mestere, és hogy cserélni,igazolni nem tud,de motiválni, na hát abban császár.Nem emlékszem olyan edzőre, amióta nézem a focit, aki csapatát állandóan a csúcson tartotta (a motivációt folyamatosan fenntartva).
Vélhetően ez nem egy egyszerű feladat. Ezzel ellentétben az nagyon egyszerű feladat, hogy kritizáljuk az edzőt.
Nem emlékszem olyan edzőre, amióta nézem a focit, aki csapatát állandóan a csúcson tartotta (a motivációt folyamatosan fenntartva).Sanama írta:Mikaos!
Az a baj, Te/Ti félreértelmezitek azt, amit mi "kritizálunk". Ti a cáfolásban mindig behozzátok,hogy nem lehet mindig mindent megnyerni.
Könyörgöm, nem ez a bajunk, hogy nem nyerünk!
Hanem az,hogy azt nem tisztességesen teszi a csapat sokszor, és ez az edző hibája.
Igen, egyszer ez a baj. De máskor meg az a baj, hogyha B-játékosok vannak a pályán, és nem a legjobbjaink. (Tegnap például ez is csomószor felmerült).Sanama írta: Ha meg már nincs miért játszani,akkor ahogy Drigo mondta, fizu vissza, menjen céget alapítani. Lenne más aki meghalna helyette a pályán.
úgy kirúgnak,mint a huzat,ők pedig max nem játszanak.barca2010 írta: Igazad van! Egy kérdés! Ha te valamit nem úgy csinálsz a munkahelyeden, ahogy a főnököd kéri, akkor tőled is levonják a fizudat??? Ja, te mindig tökéletesen csinálsz mindent!
Kikapnak? Ők az elsők!Az tényleg látványos egyébként, viszont ki is kapnak vele.
Ilyen formában 1x, de most nem is erre gondoltam. Hanem hasonló hangvételű beszédekre. Nem pedig arra,hogy "próbálkozzatok srácok", mert azzal ki lehet törölni.1. Szerinted a linkelt beszédet hányszor lehet elmondani anélkül hogy elcsépelt frázissá ne válna?
Tello,Cuenca,Lenne más aki meghalna a pályán?! Kicsoda? B-ből felhozott játékosok, akik olyan éretlenek, mint Sergi Roberto tegnap,
Szép , szép, a Real meg 06/07ben bajnok volt, mégsem lettek tavaly... Múlt az megtörtént, mi befolyásol a jelenen?Végül pedig gondolkozz el azon hogy a motiváltságnak mennyire kell kívülről látszódnia. Messire, ha ránéz az ember egy halvérű srácot lát, de belül olyan elhivatottság dolgozik benne ami 3 Aranylabdához segítette.
Igazad van! Egy kérdés! Ha te valamit nem úgy csinálsz a munkahelyeden, ahogy a főnököd kéri, akkor tőled is levonják a fizudat??? Ja, te mindig tökéletesen csinálsz mindent!Drigo írta:Akkor vissza lehet adni a mezt, lemondani a fizetést, és kezdődhet is az önfeledt nyugdíjas élet. (Anélkül, hogy bárkit is ki akarnék emelni, mint "főgonosz", pont Pepre mondja azt mindenki, hogy nem tud cserélni, nem tud igazolni, csak egy dolog van, amit mindenkinél jobban tud: motiválni. Most akkor mégsem?)barca99 írta:Egyáltalán nem értek egyet. Ezek a srácok háromszor verték végig a mezőnyt (nem legyőzték őket, legalább egy-egy alkalommál már mindenki rommá lett verve), és csodálkozunk, hogy már nincs elég motiváció? Ez nem egy játék, ahol elég felküldeni a legerősebb neveket, mert a mi 90-es támadósorunk üti az Osasuna 75-ös védelmét.
Egy ilyen kerettel, egy ilyen bajnokságot nem megnyerni hatalmas szégyen. Ki lehet kapni egy jobb csapattól, lehet veszíteni emelt fővel, de ami idén megy az siralmas.
És ami az egészben a legfájóbb az az, hogy nekem kell a haverjaim zrikálását eltűrnöm, hogy egy Osasunától kikapunk, meg a többi világválogatott elleni pontvesztés. Miközben nekem ég a pofám. Rendesen.
1. Szerinted a linkelt beszédet hányszor lehet elmondani anélkül hogy elcsépelt frázissá ne válna?Sanama írta:Motiváció.
Gondolom nem ilyen beszélgetést tart a szünetben ( bár nem tudom...)
http://www.youtube.com/watch?v=G1GWBB7qrBA
De azzal sem lehet motiválni őket, hogy idézem:
""Semmi különlegeset nem mondtam a szünetben nekik, csak azt, hogy mindig próbálkozzanak, és ez így is volt."
Ez aztán húúú.
Nem tudom, kik ezek az emberek, nem is érdekelnek, én csak a világ egyik legjobb és legsikeresebb edzőjét látom.daffy írta:akkor miért írja 10ből 9 ember,hogy nincsenek motiválva a kölkök?Mikaos írta:és akkor most már jön az is, hogy: "nem tud motiválni". Na, persze
csak még azt nem értem,hogy más csapat miért tudja megoldani,hogy nem kell ilyen módon pihentetni a kulcsembereket?! mert a madridnál pl nem látok olyat,hogy leül a padra a Xabi,Özil,Kaká(Cesc,Ini,Xavi) 3as egyszerre,úgy,hogy a szűrő pluszba sérült. ez akárki akármit mond luxus. főleg -7 pontnál.barca99 írta:
Na, erről beszélek. Egyáltalán nem vagyunk olyan pozícióban, hogy tudjuk mi "kéne" és mi nem. Cesc elég sokat játszott mostanában, Peppel ellentétben mi nem voltunk edzéseken, és nem láttuk mennyire fáradt. Xavi a sérülés szélén, Iniesta épp visszatért, és csodás csodájára egyikük sem kap egy másodpercet sem ezen kritikán aluli talajon.
Egyébként ha sofalat állunk, majd elverjük a Madridot, az kinek lesz kínos?![]()
akkor miért írja 10ből 9 ember,hogy nincsenek motiválva a kölkök?Mikaos írta:és akkor most már jön az is, hogy: "nem tud motiválni". Na, persze
Lehet, hogy valaki képes lenne jobb teljesítményre ezzel a csapattal is (a megnyerhető X kupából csak 2-t vesztettünk el az egész Pep időszak alattDrigo írta:Akkor vissza lehet adni a mezt, lemondani a fizetést, és kezdődhet is az önfeledt nyugdíjas élet. (Anélkül, hogy bárkit is ki akarnék emelni, mint "főgonosz", pont Pepre mondja azt mindenki, hogy nem tud cserélni, nem tud igazolni, csak egy dolog van, amit mindenkinél jobban tud: motiválni. Most akkor mégsem?)
nézdmár... van még egy ember,akinek ez eszébe jutottDrigo írta: Akkor vissza lehet adni a mezt, lemondani a fizetést, és kezdődhet is az önfeledt nyugdíjas élet.
nektek,mert ahhoz 16 kell közé azt hiszem és hát olyanokat mondani,hogy a barca a jobb,holott 16 van közte,elég vicces lenne.Egyébként ha sofalat állunk, majd elverjük a Madridot, az kinek lesz kínos?