USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
ferninho
Madridista

2012.02.13. 00:58:13

Tocy írta:Más: tegnap volt némi vitám egyik haverrel Tim Tebow-ról, és nem nagyon sikerült meggyőznünk egymást. Megkérdezem: nektek mi a véleményetek róla, és a körülötte lévő felhajtásról?
csababarca írta:van körülötte felhajtás?
http://tebowing.com/ :lol:
remélem azért beugrott :D

amúgy egy igazán szimpatikus figura számomra, sajnos a passzjátéka nagyon gyenge, de a Steelers ellen láthattuk, hogy ha nagyon összekapja magát tud ő.
ha nagyon elkezdi fejleszti a passzolását és nagyon rááll, még akár egy komoly irányító is lehet belőle, de sajnos jelenleg erre elég kevés az esély.

ezt most találtam...
Bradying... :lol:
madridista
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.13. 00:30:05

Bob_Marley írta:Erről a meccsről mit lehet mondani???? :lol:
ROOOOONDOOOOOOOOOOO

TD a tökitől, remek játék, agresszív játék, sok betöréssel, jó büntetőzéssel!A végét majdnem elszórakoztuk!KG végig nagy harcban volt a palánk alatt, s akit még kiemelnék Wilcox (be is akartam húzni Varejao helyett csak már elfogyott az FA lehetőségem :? ) hatalmas küzdés tőle, s jó játék!Ahogy JJJ sem volt megilletődve!Allen PP amikor kellett a 4ik-ben fontos szitukat hoztak!
Nagyon jó meccs volt, igazi PO hangulattal, s végig vezetve szerencsére a végét is bírtuk, s most már igazi sztárcsapatot is "ledöftünk" igazi Rose nélkül, de akkor is :mrgreen:
Rondo nagyon nagyot játszott ma, de én úgy látom, hogy a mai meccsen Boozer bal*ságai döntöttek. Volt nem 1, nem 2 olyan megmozdulása, ahol csak néztem, hogy ez most miért? Pláne egy ilyen szintű játékos nem engedhet magának ennyi gyermeteg hibát. Mondjuk ennek ellenére a Boston simán megérdemelte a győzelmet, egyértelműen jobbak voltak és ami még fontos, szebben is játszottak.
Csak PP nem találja formáját mióta hozzám került.:(:D Jah és Varejao-t a helyedben nem tenném ki.:P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.13. 00:09:49

Erről a meccsről mit lehet mondani???? :lol:
ROOOOONDOOOOOOOOOOO

TD a tökitől, remek játék, agresszív játék, sok betöréssel, jó büntetőzéssel!A végét majdnem elszórakoztuk!KG végig nagy harcban volt a palánk alatt, s akit még kiemelnék Wilcox (be is akartam húzni Varejao helyett csak már elfogyott az FA lehetőségem :? ) hatalmas küzdés tőle, s jó játék!Ahogy JJJ sem volt megilletődve!Allen PP amikor kellett a 4ik-ben fontos szitukat hoztak!
Nagyon jó meccs volt, igazi PO hangulattal, s végig vezetve szerencsére a végét is bírtuk, s most már igazi sztárcsapatot is "ledöftünk" igazi Rose nélkül, de akkor is :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.12. 21:34:58

Tocy írta:
Más: tegnap volt némi vitám egyik haverrel Tim Tebow-ról, és nem nagyon sikerült meggyőznünk egymást. Megkérdezem: nektek mi a véleményetek róla, és a körülötte lévő felhajtásról?
van körülötte felhajtás?
szépen vitte a denvert, de egy közepes irányító a liga kezdő irányítóihoz képest nagyon el van maradva,ami a passzjátékot illeti. persze a futójátéka kiemelkedő,főleg irányítóhoz képest, de a mai fociban (régen lehet más volt) nem ez az irányító fő prioritása.
De én nem érzékeltem különösebb felhajtást körülötte. Persze elvileg csere irányító volt a szezon elején, Kyle Orton helyett viszont jött,látott,és bevezette a csapatot a PO-ba, majd ott is azért helytálltak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.12. 21:29:15

Én nem nézem, viszont most Celtics-Bulls :lol:
Nagyon nehéz csata, mondanom sem kell, de annyira gyengék voltunk a Toronto ellen, hogy most remélem kijön a lépés!
LETS GO C'S

Bassnek fáj a térde, így az elkövetkezendő 7-10 napban nem játszik, nagy veszteség sajnos

RONDOOOOOOOOOO :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.12. 21:36:46-kor.
Kép
Kép
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2012.02.12. 21:22:21

Nézi valaki a Toronto-Lakers mérkőzést? Még nincs vége, de -18 pontról jött fel a Toronto.
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.12. 13:50:35

Hát ez a Lin...hihetetlen :D Bár nem hiszem, hogy igazi nagy játékos lenne belőle később, de egyelőre Amerika sztárja :D

Más: tegnap volt némi vitám egyik haverrel Tim Tebow-ról, és nem nagyon sikerült meggyőznünk egymást. Megkérdezem: nektek mi a véleményetek róla, és a körülötte lévő felhajtásról?
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.12. 13:28:46

Már számot is írtak róla:
http://www.youtube.com/watch?v=GKlybeGKeCU
Nem is rossz... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.11. 23:07:42

Igazi siker sztori eddig Linn, az amerikaiak nagyon szeretik ezt, amikor valaki jön a semmiből és megváltja a világot, hisz tudjuk "Amerika a lehetőségek országa". :) Nézve a játékát és a mozgását, azért látszik rajta, h kicsit "más", de eddig amihez nyúl arannyá válik.
A közönség is kitett rendesen magáért:
The yellow mamba
Lin-possible is nothing
A kedvencem az volt, amikor az egyik büntetőnél kezdték: MWP, MWP... :lol: Nem Word Peace kollégára gondoltak. :P

Na, akkor a Lakersről is pár szót: Idén eddig idegenbe nem éppen nyerni járunk, 4-10 a mérlegünk, otthon 11-2. MWP ismét egy feledhetetlen 0 pontos meccset produkált, ehhez jött, h Bandi is csak 3 pontig jutott. Blake már jobb volt, mint a Boston ellen, de azért látszik rajta, h kihagyott több, mint 10 meccset. Padról Barnest lehet megdicsérni, 11 pontig jutott, lehet, h ismét kezdetni kellene, bár hosszútávon ő sem képes 10 pont feletti meccsekre.
Odom nagyon hiányzik.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.02.11. 15:55:22

És megint J-Lin :lol: Harvard, undrafted, aztán utolsó 4 meccsen 28,5 pontot, 4 lepattanót, 8 assistot átlagol 57%-kal mezőnyből, ha nem ő lesz a hét játékosa Keleten... :) És zsinórban 4W Amare és Melo nélkül.

Youtube komment:
L egend
I n
N ew york

Lin's 89 points in his first three starts are the most points by any player since the NBA-ABA merger.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.11. 14:35:00

Ez a kép mindent visz, hogy át van húzva Anthony :mrgreen:

Amúgy tényleg elég könnyű most a NYK sorsolása:Toronto,Kings,Hornets,Nets mind verhető!Dallas,Minny necces, de ez a 2 is meglehet!
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.11. 14:32:17

Kép
Kép

:D 8)

Mindig is tudtam, hogy nyomi Flynn helyet Jeremyt kellett volna megtartani. Bár Houstonban úgysem játszott volna Lowry és Dragic mögött, szóval örülök hogy NY-ba került, ahol nincs nagyon előtte senki más.
Knicks köv 4 meccse könnyűnek ígérkezik, szóval a Linsanity tovább folytatódik. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.11. 14:31:29

Továbbra is perimeter ember lesz a rotációban ha felépülnek és jönnek a hiányzók!5-10 perces játékos, vagy talán 15!
Nem mondtam, soha hogy rossz csupán jelzi a Knicks erősségét, hogy egy harvardi D-Ligás húzza őket :mrgreen:

Jól játszik a gyerek, a Lakers se vette őt komolyan tripláról nem egyet dobott úgy, hogy messze védekeztek rajta, mert nem hitték bedobja, ez persze nem von le semmit az érdemeiből!
Most fut a szekér, kíváncsi vagyok meddig tart ki!Ma Rubio ellen szép párharc!

De az milyen már, hogy idén ő dobta a legtöbb pontot a Knicksben egy meccsen, miközben STAT meg Melo is van! :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.11. 14:22:35

Hallod Bob! Azért mostmár nem mondhatod, hogy [auto_cenzúra] ez a Lin gyerek! Ez volt zsinórban a 4. meccse ahol bizonyított...

Így intézte el a Lakerst:

http://www.youtube.com/watch?v=xou8l5GR ... re=related

Hatalmas a kis ferdeszemű!!! :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.11. 14:08:22

Mi meg nem akartunk kosárlabdázni, s kilátástalan játékot produkáltunk Torontoban sajnos!
Rengeteg eladott labda, Rondoról mindent elmond, be kellett hozni a sérült Bradley-t annyira nem ment....Tényleg olyan volt mint aki másnapos lenne!
Doc meg annyira ideges volt már, hogy mi a francot csinálunk,miután időt kért, s hoznánk a labdát eladjuk, majd kapunk egy tiszta zsákot, hogy megint időt kért, s több fuck hangzott el a száján mint egész évben idáig kb!

Vasárnap jön a keleti első Bulls!

Jeremy Lin:
http://www.youtube.com/watch?v=F72NsAq5Ag0

Amerika, Ázsia megvan örülve :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.11. 12:38:59

Ájj, a Clippers, vagyis hát inkább Paul kicsinált minket a végén...a fene. Idén az első b2b vereségünk. Na sebaj, kemény menet volt ez a Magic-Heat-Hawks-Lakers-Spurs-Clippers. 50%-ot kihoztunk belőle, ez szerintem nem vészes, és még meg is lehetett volna akár a Clippers is, szóval szép szép.
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.10. 22:30:02

Bob_Marley írta:
kanty írta:Semmi értékélés a Boston-Lakers meccsről? :P :lol:
Ha nekem írtad, értékeltem :lol:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7RXNf6OLTU
Rondo should be an All-Star :wink:
Igen, nem vettem észre. :oops:
Rondo: elképesztő, h valaki nem tud rendesen dobni és ilyen szinten játszik.

Más:
Bryantet kérdezték, h még meddig folytatja, azt mondta, amíg 20 pont felett tud átlagolni, 20 alatt nem bohóckodik. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.10. 22:07:21

kanty írta:Semmi értékélés a Boston-Lakers meccsről? :P :lol:
Ha nekem írtad, értékeltem :lol:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7RXNf6OLTU
Rondo should be an All-Star :wink:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.10. 21:44:06

Semmi értékélés a Boston-Lakers meccsről? :P :lol:

Jó kis meccs volt, látszott, h mindkét csapat maximális komolysággal játszik, kicsit PO hangulata volt az egésznek. Végig izgalmas volt, de Gasol a végén blokkolta Allent, így mi nyertünk. :)
Gasol egyértelműen MOM nálam, 25 pont 13 lepattanó, 2 blokk. Most nem lehet azt mondani rá, h soft volt, sokkal inkább Gastrong. 8)
Kobe is jó volt, bár Allen elég szorosan fogta végig, de azért összejött 27 pont.
Hatalmas dolog ez a győzelem, figyelembe véve, h a kezdőből Fischer és MWP összesen dobott egy izmos két pontot. :roll:
padról most Barnes volt jó, 11 pont, de még így is rém gyenge a pad, szerencsére tegnap a Cetics bench se volt élete formájába.
Kellett ez a győzelem, egy Boston elleni siker mindig felrázza kicsit a társaságot. Ma jöhet a Knicks, kíváncsi vagyok az új celeb gyerekre.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.10. 20:14:10

Jeremy Lin
First player since LeBron in 2003 to post 20+ points and 8+ assists in first two NBA starts.
Kép
Jeremy Lin miatt Ázsiában óriási kedvenc lett a Knicks, s a Knicks-Lakers meccset sok helyen élőbe közvetítik a szurkoló nyomás miatt :lol:
Bárhol híreket próbál olvasni az ember ebbe a kölyökbe botlik, BOTRÁNY :D

Gasolért érdeklődik a Rockets is, Bargani-t továbbra sem tudni mikor játszik!Scolát, Martint adnák,d e a Lakersnek irányító kellene, természetesen Lowry meg "tabu" a Rocketsnél!

Érdekes statisztika:
The Heat rank 23rd in three-point shooting defense, allowing 36.6 percent shooting from beyond the arc.

Shaq mezét visszaakarja vonultatni a Lakers!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.10. 10:43:39

Bob_Marley írta:
Game90 írta:
Ma néztem ezt az LFL-t, szerintem függő leszek :D :
http://www.lflus.com/seattlemist/?id=8
LFL-ben meg ahogy látom még ozsi is imádni fogja a védelmeket!Nem rossz DE a hölgyemény, bár nem egy Terrell Suggs :lol: :mrgreen:
Hát igen, ez más kategória a számomra:D Ellenem is védekezhetne, (de csak egy picit) amikor gólt próbálok szerezni "neki". :D

Nah ez jó nagy ON volt....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.10. 10:37:05

Itt még viccesek voltak a srácok:
http://www.youtube.com/watch?v=_ilez1LakhU :lol:
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.02.10. 10:08:47

mostantól vasárnaponként is lesz nba a sporttévén,ráadásul élőben,normális időpontban. :)
jee.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.10. 02:32:59

Game90 írta:Rondo-t én is simán vittem volna.

Ezt néztem én is, Kobe eddig 0 rádobás, Gasol és Bynom viszont nagyon él.

Na, mire leírtam, Kobe már rá is emelt egyet, be is ment :)

Be indult így a végére sajnos KB24!

LFL-ben meg ahogy látom még ozsi is imádni fogja a védelmeket!Nem rossz DE a hölgyemény, bár nem egy Terrell Suggs :lol: :mrgreen:

szerk: röviden a félidőről :D Jól kezdtünk pietrus 2 triplája meg is lökhette volna a csapatot, de buta hibák elől, legfőképpen nem kijátszott dobóhelyzetek!Bass is rárakja az első negyed vége előtt 15 mp-vel miközben végig nálunk lehetne a labda....PP kicsit szürkébb, Allennek voltak kimaradt openjei, de egyértelműen mismatch rajta Fisher!
JO-t megdícsérem, mert Bynum nagyon jól kezdett, de azóta nagyon nagyot védekezik rajta, ezért a végén mondjuk kár volt, Bynum is ilyenkor dob egy ilyen makkert :lol: Azt hittem örömében kimegy a térde, mert volt egy olyan pillanat mikor odakapott !

KG egykezes alley oop-ját nem látva a többi meccset TOP 10-be követelem :lol:

Megy a darálás, a végén tőlünk az a 2 zsák a közönséget is felpezsdítette, szoros lesz, de bízok a padunkban :lol:

Bynum első negyedben pár perc alatt 6 pont 3ik negyed közepére 9 JO nagyot melózik!!!!

Második félidő szoros, bár 60-53nál megléphettünk volna, aztán inkább a Lakers lépett meg!
KG-nek sajnos nem estek a középtávoliak, Rondo nagy energia bomba, PP viszont eléggé döcögött!
És persze infarktus meccs OT-vel :lol:
A végén Allenhez nem sikerült eljuttatni a bogyót, pedig hasonló volt a figura mint tavaly a Knicks ellen!Na de most az OT-ben :lol:

Sajnos a 2torony Gasol-bynum nagyot játszik eddig, s rengeteg pattanót szednek :?

Igazi PO hangulat volt főleg a 4ik negyedtől kezdve, KG nagyon elfáradt a dobásai mind rosszak voltak 6/23 Allennek is az OT-re már gyengültek a lábai rövidek lettek sajnos a dobások!De még így is 2szer miénk volt az utolsó labda nem sikerült élni vele!Gratula a Lakersnek, ők sem játszottak jól szerintem, brusztos meccs volt, s döntő a 2 torony temérdek pattanója!Gasol-Bynum 31 pati, s 11 támadó....többek között a 4ik végén egy Gasol támadó utánival egyenlítettek, s itt a végén a PP kihagyott után Allen nem tudta visszatenni sajnos illetve Gasol nagyot blokkolt...PP mindkettő utolsót megoldhatta volna talán okosabban is...Mindkettő elég ad hoc volt!De az egész meccsendonhattunk 5 büntetőt ez is hozzájárult a vereséghez, igaza volt Fratellonak így nehéz meccset nyerni, hogy csak jumpshotok vannak!Ez van holnap megyünk Torontoba, szerencsére simább meccsnek ígérkezik, miután ma mindenki kihajtotta magát, lesz idő kicsit pihentetni a kezdőt!Aztán vasárnap Bulls-Celtics!

2007 óta most sem sikerült megverni a Lakerst hazai pályán az alapszakaszban.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.10. 10:36:39-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.10. 02:25:59

Rondo-t én is simán vittem volna.

Ezt néztem én is, Kobe eddig 0 rádobás, Gasol és Bynom viszont nagyon él.

Na, mire leírtam, Kobe már rá is emelt egyet, be is ment :)

Pietrus-t én is be akartam húzni, de inkább Klay Thompson mellett döntöttem, természetesen 2/2 triplával kezdett Pietrus :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése