Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az elejéhez szólnék hozzá, mert a mostani tradeteket nem ismerem: Bob kapta Rondot és Youngot CP3-ért és Salmonsért cserébe? Ha csak ezt a számháborút nézzük, amire te jó sok időt pazarolsz ( én nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, ismerem a játékosokat és ránézek egy-egy statjukra, majd a megérzésre megyek. Ugyanis az rohadtul nem biztos, hogy feltétlen az eddigi számaikat hozzák tovább..), akkor azért valld be, hogy nem véletlenül hagytad ki a %-okatneobarca írta:MessiFan! Rendben, tudomásul vettem!
Bob! Most minden harag nélkül, de azt írtad, hogy hol korrekt az ajánlatom.
És a korábbi Rondo-Young vs. CP3-Salmons cserénk hol volt korrekt?![]()
Lássuk az én szempontomból a csere eredményét (%-okkal nem volt kedvem bajlódni meg am is hasonló)
FTA: -4.1 FGM: -1.7 FTA: -3.8 FTM: -2.5 3PTA: +0.2 3PTM: +0.3 PTS: -5.4 REB: -0.5 AST: -0.1 ST: +1 BLK: -0.1 TO: +2.1
Akárhogy is nézem, ez 8 neked 4 nekem de én átlag 0.9!-et "javultam" 4 statban, te 2.28at 8 statban...
Na akkor melyik ajánlat volt az inkorrekt???
Ehhez viszonyítva az én ajánlataim lényegesen korrektebbek szoktak lenni...![]()
Nekem nem lételemem Nelson távozása, de te bombázol azért rendíthetetlenül. Ha annak idején a magyarok ennyire kitaróak lettek volna a háborúkban, lehet most mi is egy nagyhatalom vagyunk!![]()
A legutóbbi ajánlatod nem rossz. Mondhatni tetszene is, ha nem kattintanék rá a mostani formákra. Direkt nem az elmólt hét eredményét, hanem a 2hetet vettem figyelembe, hisz Robinson és Nelson is sérült volt.
Reálisnak mondható az eredmény ugyanis mind a 3-3 játékos összesen 18-18 meccset játszott.
Ezek alapján jelenleg így nézünk ki,lássunk mit nyernék:
FGA: -8.3 FGM: -3.1 FTA: +0.2 FTM: -0.4 3PTA: 0 3PTM: +1.3 PTS:-5.5 REB: -4.3 AST: -2.2 ST: +0.4 BL: -0.5 TO: +1.8
Nos te nyernél 7 dologban én 4ben. Te átlagosan 3.47et javulsz 7 statban, én 0.925öt 4 statban.
Mostanában Nelson jobb mint Robinson és Evans is mint Deng. (Deng az elmúlt 3 meccsén finoman szólva is [auto_cenzúra] volt)
Ennél részletesebben és világosabban nem tudom kielemezni a dolgokat. Sztem mindenki kristálytisztán láthatja, hogy mi a bajom a te hadjáratoddal...
Összegezve akkor szerinted ez egy korrekt ajánlat? Még rosszabb mint a Rondos üzletünk. (de nem vagy hülye gyerek, ezt te is tudod)
Azóta lettem egyébként ilyen megfontolt...
Nézd! Szerintem hanyagoljuk ezeket az alkudozásokat. Csak te is ideges leszel, meg én is. Nem szeretném ha az amúgy normális kapcsolatunk egy ilyen miatt menne tönkre!![]()
Ha nem akarod Gayt bedobni az üzletbe, vagy Denget elengedni de nem Evansért cserébe akkor, majd mással elcserélem Nelsont és vele háborúzhatsz tovább...![]()
![]()
PEACE+
Kezd tetszeni az ajánlat,de ne küldj 2 PG-t.neobarca írta:Gyerekek! Kiárúsítás van! Vihető mindenki! Szétküldtem pár ajánlatot. Várom én is a játékosaimra, illetve ki kikre tert igényt...
Nekem valamelyik assistgéped kellene, küldj valami használhatót.neobarca írta:Gyerekek! Kiárúsítás van! Vihető mindenki! Szétküldtem pár ajánlatot. Várom én is a játékosaimra, illetve ki kikre tert igényt...
Elég egyértelmű lesz ez a hét is...Cél elérni 5 kategóriát!balinteer írta:A sors iróniája,hogy pont egymás ellen játszunk? Szerinted ki nyer?:D
Ha mostanában térne vissza nem tettem volna kibalinteer írta:Bob! Varejao mikor tér vissza? Hendersont behúztam,ugyanis állítólag 1-2 hét és visszatér,ezt valaki meg tudná erősíteni?:D
Deng összetettebb játékos (több pattanója és assistja is van), s szépen emelkedtek a számai!Granger nekem azért kellene mert jobb triplás mint Deng!Ordog írta:Árulja már el nekem Deng tulajdonosa, hogy hogyan gondolta ezt a Deng <--> Granger cserét...
Télleg érdekelne a véleménye arról, h ez nekem v. bárkinek miért is érné meg:DD
Már leírtam:balinteer írta:Kit kellene adnom és kit kapnék?Amúgy eddig sem volt harag,de ezzel a sérüléssel a hero kategóriába léptél át nálam.
Bob_Marley írta:Game megint woodozott
Dunleavy és Gooden a két játékosod egyszerre csapott rá Varejao csuklójáraviztosat nem lehet tudni szerintem 2-3 hét off
![]()
Nem láttam, de Rubio amúgy sem játszik. Mellesleg Evans jobb nála. Sztem ez előző ajánlatom korrekt volt. Nekem nem létszükségletem Griffin...balinteer írta:Ment egy ajánlat,szerintem ez egész jó.