Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
elvan intézveEnrique írta:Badi írta:Boji jó jöjjön ő![]()
![]()
![]()
Jöhet.
Rapika írta:13.5???Boixos írta:A Bozsinov nagyon nagy zsugás. még csak 13 és fél éves, de ő viszi a leccét, akiket pedig temettek, amikor a chevanton lelépett. ha megvennénk, sztem kb 5 klasszissal többet mutatna, monnyuk a mostani guily helyén, ráadásul, mivel fiatal, jó pár évre megoldaná az ottani szitukat. emellett azt csinálja, amit a sztojcskov mond neki, aki ugye elég nagy spannban van az itteni vezetőséggel. ja és még csak annyit (nem, mintha akkora dolog lenne) utálja a madridot.
szal nem járnánk vele rosszul.![]()
Hol hallottad ezt?
De sajna hiába zúg,ha Saviola nem rugdossa a gólokat!antiimperialista írta:Amúgy a Nyúl visszatérése azért lehetne aktuális, mert állítólag Moro egyre közelebb kerül ahhoz, hogy visszatérjen a hercegségbe. Akkor meg visszakaphatnánk a nagy közönségkedvencet. Ugye emlékeztek még az idei első hazai bajnokira? A meccs elején zúgott: SAVIOLA! SAVIOLA! SAVIOLA! SAVIOLA!
13.5???Boixos írta:A Bozsinov nagyon nagy zsugás. még csak 13 és fél éves, de ő viszi a leccét, akiket pedig temettek, amikor a chevanton lelépett. ha megvennénk, sztem kb 5 klasszissal többet mutatna, monnyuk a mostani guily helyén, ráadásul, mivel fiatal, jó pár évre megoldaná az ottani szitukat. emellett azt csinálja, amit a sztojcskov mond neki, aki ugye elég nagy spannban van az itteni vezetőséggel. ja és még csak annyit (nem, mintha akkora dolog lenne) utálja a madridot.
szal nem járnánk vele rosszul.
Bojinov akkor még 1 kicsit fiatalBoixos írta:A Bozsinov nagyon nagy zsugás. még csak 13 és fél éves, de ő viszi a leccét, akiket pedig temettek, amikor a chevanton lelépett. ha megvennénk, sztem kb 5 klasszissal többet mutatna, monnyuk a mostani guily helyén, ráadásul, mivel fiatal, jó pár évre megoldaná az ottani szitukat. emellett azt csinálja, amit a sztojcskov mond neki, aki ugye elég nagy spannban van az itteni vezetőséggel. ja és még csak annyit (nem, mintha akkora dolog lenne) utálja a madridot.
szal nem járnánk vele rosszul.
Jó pedig az a Bojinovantiimperialista írta:De miért? Ha egyik sem játszhat a BL-ben (asszem Saha sem), akkor már miért nem Saviola???Lujo írta:A legjobb megoldásnak Tomasson, vagy Saha kölcsönvételét tartanám fél évre. A BL szempontjából viszont Batigol érkezése lenne üdvös.
Legalább Boixos egyetért velem, bár én nem vagyok elájulva Bojinovtól...
De miért? Ha egyik sem játszhat a BL-ben (asszem Saha sem), akkor már miért nem Saviola???Lujo írta:A legjobb megoldásnak Tomasson, vagy Saha kölcsönvételét tartanám fél évre. A BL szempontjából viszont Batigol érkezése lenne üdvös.