Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez félreérthetőPavel írta:Önbizalom növelőnek jó volt, de még mindig homok van a gépezetben.
Mondhatni Kalahári!Pavel írta:Önbizalom növelőnek jó volt, de még mindig homok van a gépezetben.
Van az az idióta klisé, hogy mindegyik csapat annyit játszik amennyit az ellenfele hagyja. Maximum ha ebben hiszel, akkor lehetne értelmezni azt, amit írtál.Bob_Marley írta:Nagyon jó benyomást nyújt a csapat!Nem hagyjuk kibontakozni őket, elől türelmesek vagyunk (a gólnál is látszódott a higgadtság Alexisen), s ami a legfontosabb meg van az idegenben lőtt gól!!
akkor padon miért volt?Deus írta:salas9 írta:Tessék: Xavinak vérömleny keletkezett a talpában ezért nem játszott már az Osasuna ellen sem![]()
Hát ezért. Nem hozták le sehol a hírekben...
Szerencsére Kießling nem kezd, bár csereként biztos beáll Derdyok hiányában.Messa írta:Érdekes, Piqué mondjuk szerintem pont jó lett volna Kießling miatt, de majd meglátjuk.
VálaszoltamMessa írta:Salas, ment pü!
Pont ezen filóztam én is.... Már kínosan gyanús nekem a szitu. Valamit eltitkolnak az tuti. Sérülés v. betegség, illetve nem tudom mi lehetett az oka, DE az ok az mindig van.MichaaBee írta:Xavival nagy gondok vannak.![]()