A holland nagyon elegáns. Fura a franciákat nike-ba látni.messideco írta:http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... /Valtolaz/
![]()
Ezek kemények. A Nike az EB-re koncentrált, ezért csinált gyenge mezeket a klubcsapatoknak.
Kíváncsi leszek az első számú mezekre, mert ezek nagyon atomok
Ligue 1 - Franciaország
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Holland piszok szép lett szerintem, és francia se rossz bár nekem a mostani is bejön.messideco írta:http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... /Valtolaz/
![]()
Ezek kemények. A Nike az EB-re koncentrált, ezért csinált gyenge mezeket a klubcsapatoknak.
szerk.:
Csabi, ez a gif nagyon beteg.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2012.02.17. 14:09:39-kor.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... /Valtolaz/

Ha Redknapp lesz az angol válogatott szövetségi kapitánya, akkor elképzelhetőnek tartanám azt is, hogy Parker hellyén fog majd Hazard játszani. Ha jól tudom Parkerhez Redknapp ragaszkodott, szóval nem tudom, hogy a távozása hogyan hatna Paker Spurs-ös karrierjére.
-
- aka Game90
Ha tényleg megy a Spurs-be, akkor szerintem Lennon-t simán kiszorítja majd.barca99 írta:A Spursben hol lesz helye? Ez a Bale - Modric - Parker - VdV - Lennon sor elég masszív.
Szívesen elnézném őt a Barca-ban is, kár, hogy már nincs neki hely. Szerintem nyáron megy a Spurs-be/Chelsea-be, aztán néhány év múlva lép a RMadrid-ba.daffy írta:nem tudom,hogy mennyire figyelitek hazard karrierjét. már tavaly is vitték volna,de ő maradni akart,hogy fejlődjön. idén nyáron nem a realba vagy a barcába megy,de még csak nem is a mu-ba,hanem valószínű,hogy a tottenham-be. szintén a karrierjét szem előtt tartva,állandó játéklehetőséget kap,európai kupában indulhat,rengeteg nagy csapat ellen játszhat. későbbi tervei közt szerepel spanyolország(már benyalt a realnak is). így kell tudatosan igazolni és felépíteni egy karriert. ezt kéne tenniük a brazil csudagyerekeknek is.
Összeállt egy nemzetközi együttes, van itt orosz, francia, skót, angol...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
A Spursben hol lesz helye? Ez a Bale - Modric - Parker - VdV - Lennon sor elég masszív. Bár mostanában előfordult, hogy ha Lennon sérült volt, akkor VdV játszott jobb szélen, persze nem ugyanazzal a megtolom-futok-megtolom-futok-beadom taktikával. Olyasmi szerepkörben akár.
Ehelyett (emellé...) megvehette volna a Redknapp Verthongent Kaboul helyére. A védelmet kellene jól megerősíteni.
Ehelyett (emellé...) megvehette volna a Redknapp Verthongent Kaboul helyére. A védelmet kellene jól megerősíteni.
nem tudom,hogy mennyire figyelitek hazard karrierjét. már tavaly is vitték volna,de ő maradni akart,hogy fejlődjön. idén nyáron nem a realba vagy a barcába megy,de még csak nem is a mu-ba,hanem valószínű,hogy a tottenham-be. szintén a karrierjét szem előtt tartva,állandó játéklehetőséget kap,európai kupában indulhat,rengeteg nagy csapat ellen játszhat. későbbi tervei közt szerepel spanyolország(már benyalt a realnak is). így kell tudatosan igazolni és felépíteni egy karriert. ezt kéne tenniük a brazil csudagyerekeknek is.
Én szinte biztos voltam benne, h nem nyernek. Nem mintha Zambiát jobb csapatnak tartanám, sőt! De ez az elefántok megvannak átkozva az ANK-n az utóbbi években.Lionel85 írta:Na ez már meglepi a javából! Tutira vettem volna az elefántok győzelmét, ha lett volna pénz az egyenlegemen, akkor őket raktam volna meg győztesnek.
Touré tizije pedig fúúú, nagyon látszott rajta, hogy 1 tipikus buta védő. Nagyon hasonlított Stam Eb-s tizenegyeséhez.Cali írta:Rég láttam ilyet. De a 11-eknél is a két kapus esete, mikor az egyik belőtte, nem ünnepeltette magát, hanem kezet fogott a másikkal, az is szép jelenet volt!ferninho írta:de azért az elmond mindent Zambia csapatáról, hogy a meccs végén a vezetőedző a karjában viszi oda a többiekhez a sérült játékost...
látszott rajta, hogy alig bírja el, de akkor is ugyanúgy próbált sietni, nehogy lemaradjon a játékosa valamiről...
ilyenekért érdemes nézni a focit...
Zambiának drukkoltam a döntőn, illetve Yaya-nak. Nagyon durván lőtték a büntetőket, izgalmas volt az a 20 perc

Elefántok jobb védőjét dicsérem, Gosso-Gosso vagy ki, jól tolta.
http://www.hatharom.hu/article/a0ee06-r ... aradt?eb=1
Furcsa, de ennek a csapatnak a védelme az erős. Volt egyszer egy Brazília...
Furcsa, de ennek a csapatnak a védelme az erős. Volt egyszer egy Brazília...
- Deus
- Boixos Nois
örülök hogy Zambia nyert, mert ugyanis eddig soha nem nyertek Afrikai Kupát... Most nyertek először.
Elefántcsontpartiaknak viszont van egy, de az igaz, hogy csak 92 -ben szerezték meg. De akkor is, na... Legalább minden államnak jusson egy
Elefántcsontpartiaknak viszont van egy, de az igaz, hogy csak 92 -ben szerezték meg. De akkor is, na... Legalább minden államnak jusson egy

Rég láttam ilyet. De a 11-eknél is a két kapus esete, mikor az egyik belőtte, nem ünnepeltette magát, hanem kezet fogott a másikkal, az is szép jelenet volt!ferninho írta:de azért az elmond mindent Zambia csapatáról, hogy a meccs végén a vezetőedző a karjában viszi oda a többiekhez a sérült játékost...
látszott rajta, hogy alig bírja el, de akkor is ugyanúgy próbált sietni, nehogy lemaradjon a játékosa valamiről...

de azért az elmond mindent Zambia csapatáról, hogy a meccs végén a vezetőedző a karjában viszi oda a többiekhez a sérült játékost...

madridista
- ab1daL
- Director del Fútbol
Egy ex Arsenalos, és egy jelenlegi ágyús hibázott csupán az Elefántoktól.. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Llegenda del Barça
Éljenn!
Szép volt Zambia!
Bár mindig sajnálom, ha tizenegyesekkel buknak el egy döntőt v akárcsak eyg továbbjutást. Ez elég igazságtalanság...
Szép volt Zambia!

Bár mindig sajnálom, ha tizenegyesekkel buknak el egy döntőt v akárcsak eyg továbbjutást. Ez elég igazságtalanság...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah még szerencse,h nem néztem az egész meccset, most lett vége a hosszabbításnak, 0-0.
11esk jönnek pillanatokon belül, jókor kapcsolódtam be
gyatra hát sajna, sok Európai edző tönkre tette a varázsát ennek. (haverom mondta tegnap, egyet is értek vele)
szerk:
tudtam,h eltöketlenkedik az elefántok
gólt sem kaptak az egész tornán, és itt meg kihagynak mindent, 11est rendes játékidőben, valamint 2őt a 11espárbajban, ami megint maratoni volt.
Grt Zambiának, kisebb csoda.
11esk jönnek pillanatokon belül, jókor kapcsolódtam be

gyatra hát sajna, sok Európai edző tönkre tette a varázsát ennek. (haverom mondta tegnap, egyet is értek vele)
szerk:
tudtam,h eltöketlenkedik az elefántok

Grt Zambiának, kisebb csoda.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
Hát igen... meg ugye most nem volt se Nigéria sem Kamerun...LG írta: Sajnos ez az ANK is elég gyatra, hasonlóan a két évvel ezelőttihez. Pedig a négy évvel ezelőtti, és az általad emlitett hat évvel ezelőtti, kifejezetten jó színvonalú, sok gólos, élvezetes tornák voltak.
Elefántcsontpart is 6-4 éve nagyon jó csapat volt, mégse tudta megnyerni az ANK-t. Ez a csapat már messze elmarad attól, és lehet, h ők mégis megnyerik.
Amgy döntőben Elefántoknak Yaya miatt szurkolok, Zambiának meg mert ők az esélytelenebbek/ kiscsapat...
Talán inkább Zambia felé húz a szívem...

Sajnos ez az ANK is elég gyatra, hasonlóan a két évvel ezelőttihez. Pedig a négy évvel ezelőtti, és az általad emlitett hat évvel ezelőtti, kifejezetten jó színvonalú, sok gólos, élvezetes tornák voltak.bence-barca írta:Hoppá!![]()
![]()
![]()
Véleményes büntetőhöz jutott Elefántcsontpart, kívül történt a szabálytalanság, de Drogba csúnyán főle rúgta. Ami még érdekes, 6 éve ugyancsak kihagyott egy büntetőt döntőben. Illetve még ezen a tornán Egyenlítői Guinea ellen is kihagyott egyet...
Amúgy 0-0 még mindig.
Elefántcsontpart is 6-4 éve nagyon jó csapat volt, mégse tudta megnyerni az ANK-t. Ez a csapat már messze elmarad attól, és lehet, h ők mégis megnyerik.

-
- Llegenda del Barça
Hoppá!
Véleményes büntetőhöz jutott Elefántcsontpart, kívül történt a szabálytalanság, de Drogba csúnyán főle rúgta. Ami még érdekes, 6 éve ugyancsak kihagyott egy büntetőt döntőben. Illetve még ezen a tornán Egyenlítői Guinea ellen is kihagyott egyet...
Amúgy 0-0 még mindig.

Amúgy 0-0 még mindig.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
De fogd már fel, hogy aki Németországban születik, az német.Lionel85 írta:A tény itt az, hogy a németek ezek szerint nem, vagy nem eléggé tehetségesek és ezért lenyomják őket a külföldiek.

21. század, globalizáció, majdnem mindenki mehet amerra szeretne, miért nem lehet ez elfogadni? Nézd meg az azeri futsalválogatottat, tele brazillal. Na, az a gáz.
Ahogy pl. Radulovics Bojana v. Janics Natasa sem magyar, de ettől függetlenül nem hiszem, hogy az ő sikereiknek kevésbé kéne örülnünk.Lionel85 írta:Őőő, említettem én bárhol is, hogy ezek a játékosok a saját hazájukban nevelkedtek? Én elismerem, hogy a német szakemberek jól végzik a dolgukat. A tény itt az, hogy a németek ezek szerint nem, vagy nem eléggé tehetségesek és ezért lenyomják őket a külföldiek. Rendben, a német edzők felnevelik őket és felnőtt válogatottak lesznek. De ettől még sosem lesznek teljes értékű németek, ahogy Thiago se lesz igazi spanyol, hanem brazil.LG írta:Másodszor, a lengyel, török és más nemzet tehetségeivel úgy hangzik, mintha ezeket a tehetségeket ők is képezték volna. Holott erről szó sincs. Ezeknek a játékosoknak a nagy része már kiskorától Németországban él, német csapatokban nevelkedtek, német utánpótlás válogatottakban játszottak. Szóval ők a német futball "termékei". Akkor meg miről beszélünk?
Amit a németek csinálnak, pedig pozitív dolognak tartom. Mert sztem igenis jó dolog, h nincs előnyben vki csak azért, mert törzsgyökeres német, hanem igenis szabad versenyhelyzet van. Ennek ugyan mindenhol normálisnak kéne lennie, de sajnos nagyon sokan még elmaradottan gondolkoznak erről a dologról.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Őőő, említettem én bárhol is, hogy ezek a játékosok a saját hazájukban nevelkedtek? Én elismerem, hogy a német szakemberek jól végzik a dolgukat. A tény itt az, hogy a németek ezek szerint nem, vagy nem eléggé tehetségesek és ezért lenyomják őket a külföldiek. Rendben, a német edzők felnevelik őket és felnőtt válogatottak lesznek. De ettől még sosem lesznek teljes értékű németek, ahogy Thiago se lesz igazi spanyol, hanem brazil.LG írta:Másodszor, a lengyel, török és más nemzet tehetségeivel úgy hangzik, mintha ezeket a tehetségeket ők is képezték volna. Holott erről szó sincs. Ezeknek a játékosoknak a nagy része már kiskorától Németországban él, német csapatokban nevelkedtek, német utánpótlás válogatottakban játszottak. Szóval ők a német futball "termékei". Akkor meg miről beszélünk?