USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.19. 10:01:46

Na akkor ma Knicks-Dallas
Eléggé nem szeretem a NY-kot (elég diplomatikusan megfogalmazva) de ezt a meccset megnézem :D
Elvileg Smith meg Melo is játszik, játszhat, erről egy kis videó :
http://www.youtube.com/watch?v=pYfKHrZM ... r_embedded#!
:mrgreen:

Bennem óriási kérdés ha visszajön Anthony mi lesz itt ???Mert STATnak jót tesz ez a Lin kölyök, ő felmegy elzárás-leválás tempó zsák játékát játszhatja, s nem az erőlködést!De vajon Melo be tud "állni a sorba"??? Mert most van némi labdamozgatás a Knicksnél, Anthonynál meg általában ez elakad :lol:
Plusz azért benne lehet (profi sportolók, de mégis), hogy egy FP játékos a csapat legjobban fizetett játékosa, s nem ő lesz reflektorfényben hanem egy nem draftolt mindenhonnan kirúgott 760ezer dollárt kereső nemrégiben a padról leeső ember!Ez Melo egójának nem tudom hogy fog ám ízleni!
És kis érdekesség:
PG:Lin (szerintem kezdő lesz ha felépül mindenki akkor is)/Davis/Douglas/Bibby
SG:Fields/Smith/Shumpert/Walker
Kicsit sok a guard :D
De érdekes kis combó ez a Knicks Fields/Lin kontra JR. Smith/Melo hát műveltségi versenyben a két atomfizikus alulmaradna :lol:

Lassan megint lesz Celtics-Knicks addigra remélem nem apad a Lin mánia, majd mi törjük le a kölök szarvát :lol: Látom magam előtt, ahogy egy betörésnél KG finoman feltörölteti vele a padlót, vagy ad neki egy KG féle könyökös elzárást :D WELCOME TO NBA KID :D :mrgreen:

Szóval este nagy meccs, s ne feledjük a bajnok látogat a MSG-be !

http://www.npr.org/news/graphics/2012/0 ... ia-948.gif

szerk: Smith val. mégse játszik, Melo is kérdéses :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.19. 09:54:35

Éééés...Miami leads the NBA! :D Kikapott a Bulls az L8-ban lévő Netstől...ami külön öröm, hogy egy 200assal fogadtam is erre az eredményre :D Spurs meg hosszabbításban intézte ez a Clipperst, Nyugaton Duncanék még mindig komoly tényezők!
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.18. 19:21:53

Zsinórban hármat nyertünk, ezúttal a Sunst intéztük el.
Kobe laza 36 pont, 3. negyedben 18, igaz neki a Suns ellen általában jól szokott menni.
Végre a pad is hozzátett valamit a játékhoz, gondolom feltűnt nekik, h ilyen téren tök utolsó a csapat a ligában. Barnes 17 pontos, amióta kitettem a fantasy csapatomból egyre jobban megy neki.
Aki mostanság jó formában van még az Gasol. Ebben a hónapban 18 pont 14(!) lepattanó.

Meccs előtt volt egy statisztika Nashről, csak kicsivel marad el attól amit az MVP évében átlagolt, nem semmi a pali. Közel a 40-hez még mindig hatalmas szívvel játszik és úgy néz ki, a kor sem igazán fog rajta.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.18. 18:30:14

Messifan! Az NBA-ben nem csajok ellen játszanak, hogy összekarmolják őket :D Ezt nem tudom honnét vetted, de tetszik :) Ha egy-két embernek lenne nagyobb körme, akkor sem a védekezés alaptechnikája a karmolászás, senki sem szokott játék közben karmolászni. 9-10 éve kosarazom, de engem még csak csajok karmoltak meg kb 2-szer, ők sem szándékosan, más senki.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.18. 18:05:23

MessiFan írta:És ez az ember FA volt a fantasy ligánkban! Gondolkodtam hogy behúzzam-e, de nem tudhattam előre hogy így fog játszani. Tényleg nem semmi amit leművel. Knicks irányító problémái megoldódtak az biztos :D
Egyébként ha univerzálisabb lenne a padsoruk akkor vihetnék valamire a PO-ban főleg hogy ott van most Chandler, de nem hinném hogy egy második körnél messzebbre jutnának. Max akkor ha a 2. körben velünk találkoznak :lol:
Én éreztem, hogy ez lesz. NYK-ban szeretik a szenzációt. Az első meccsén hatalmas volt. Tudtam, hogy játszatni fogják a többi is. Ezért gyorsan le is csaptam rá, és szerintem jó helyen is van nálam. :D NYK-s NYK drukkernél.
Jajj már nagyon várom a holnapot. Végre normális időben lesz a meccs. Kíváncsi vagyok rá Meloval, hogy tudnak majd összejátszani. Izgalmas lesz... :lol:
MVP! MVP! MVP! :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.17. 22:02:41

MessiFan írta:A hosszú karvédőket is általában azért veszik fel hogy ne karmolásszák össze-vissza a karjukat a védők. Iverson is azért viselt meg Howard is.
Igen? Érdekes. Tudtommal Iverson totál nem ezért hordta...
Azért kezdte el, mert a könyöke volt megsérülve. Aztán meg simán azért, mert már megszokta. Bár állítólag úgymond "melegen tartja" a dobó kezet.
A többiek meg azért hordják, hogy ilyen placeboként hasson, a későbbi sérülések ellen.
Karmolászáson szétröhögtem magam :D

Na megelőztél Bob :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.17. 21:59:52

MessiFan írta:A hosszú karvédőket is általában azért veszik fel hogy ne karmolásszák össze-vissza a karjukat a védők. Iverson is azért viselt meg Howard is.
Ha meg le van tapasztva akkor valszeg azért hogy ne szakadjon fel a seb.
Amúgy ha Lin-re 40x a szorzó hogy MVP lesz akkor Griffinnek mennyi lehet?:D
Ezt én nem így tudom, hogy azért vesznek fel ilyen kesztyűszerűséget, hogy ne karmolásszanak a védők, bár ez is benne lehet!
Inkább mert melegen tartja a dobókezet, illetve stabilabb helyzetben van!

szerk: szerintem Linnek csak volt valami kisebb sérülése, s valószínűleg vérzett ezért le kellett ragasztani meccs előtt, aztán elállt a "vérzése" s az embereknek a lélegzete meccs közben!És a kis bandázs is lekerült :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.17. 21:49:05

A hosszú karvédőket is általában azért veszik fel hogy ne karmolásszák össze-vissza a karjukat a védők. Iverson is azért viselt meg Howard is.
Ha meg le van tapasztva akkor valszeg azért hogy ne szakadjon fel a seb.
Amúgy ha Lin-re 40x a szorzó hogy MVP lesz akkor Griffinnek mennyi lehet?:D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.17. 21:47:30

Bob_Marley írta:
Sanama írta:jobb karja miért van leragasztva amugy Linnek? Tricepsz felső tájékon.
Én nem tudok róla, hogy le lenne ragasztva neki!Lehet valami karmolás vagy hasonló sérülés maitt adott meccsre leragasztották, ahogy az állán is volt valami tapasz nemrég!
A darálóban kap 1-2 ütést, s megszenvedi a drága :D
http://www.youtube.com/watch?v=Wvx5JMZz ... re=related

Kobe-val mikor pacsizik akkor látni lehet, meg az első pontjánál talán. Aztán nincs ott :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.17. 21:41:41

Sanama írta:jobb karja miért van leragasztva amugy Linnek? Tricepsz felső tájékon.
Én nem tudok róla, hogy le lenne ragasztva neki!Lehet valami karmolás vagy hasonló sérülés maitt adott meccsre leragasztották, ahogy az állán is volt valami tapasz nemrég!
A darálóban kap 1-2 ütést, s megszenvedi a drága :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.17. 21:33:25

jobb karja miért van leragasztva amugy Linnek? Tricepsz felső tájékon.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.17. 21:20:30

Bob_Marley írta:Már lehet unalmas, de tényleg Lin nem semmi!
Csabiék is értekeztek róla:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Szaniszlo ... jeremylin1

Pályafutása első évének nyertese a Nike, amely már első lejátszott NBA-mérkőzése előtt hároméves szerződést kötött vele, most pedig alighanem gyárbővítésbe kezd, hogy ne akadozzon az ellátás.

Az a marketing menedzser, aki látott benne fantáziát mit tudhatott? :lol:
Oké Ázsiai piac meg minden, de most degszre kaszálja magát a Nike :mrgreen:

Három hete még vigyáznia kellett, le ne essen a Knicks kispadjának végéről.
Ma 40-szeres szorzóval lehet fogadni arra, hogy ő lesz az alapszakasz-MVP.

Ezek mind-mind oylan dolgok, amit nem lehet elhinni!

És szabadügynök lesz, ez is érdekes!Csoda egy pali, de az értékét valóban akkor tudjuk meg, ha összeáll a Knicks rotáció!
Vasárnap élőben nagyon kíváncsi leszek az öreg Kidd ellen mire megy, ráadásul már Meloval a soraiban a Knicks!

Az biztos ez a gyerek tényleg filmbe illő, s az hogy nem adta fel, s újra meg újra próbálkozott csapatot találni, majd mikor végre megkapta a lehetőséget élt vele, dicséretes!

szerk: most látom Game is belinkelte már :lol: Nem hiába naprakészebb NY-i dolgokkal kapcsolatban :D
És ez az ember FA volt a fantasy ligánkban! Gondolkodtam hogy behúzzam-e, de nem tudhattam előre hogy így fog játszani. Tényleg nem semmi amit leművel. Knicks irányító problémái megoldódtak az biztos :D
Egyébként ha univerzálisabb lenne a padsoruk akkor vihetnék valamire a PO-ban főleg hogy ott van most Chandler, de nem hinném hogy egy második körnél messzebbre jutnának. Max akkor ha a 2. körben velünk találkoznak :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.17. 21:03:06

Már lehet unalmas, de tényleg Lin nem semmi!
Csabiék is értekeztek róla:

Pályafutása első évének nyertese a Nike, amely már első lejátszott NBA-mérkőzése előtt hároméves szerződést kötött vele, most pedig alighanem gyárbővítésbe kezd, hogy ne akadozzon az ellátás.

Az a marketing menedzser, aki látott benne fantáziát mit tudhatott? :lol:
Oké Ázsiai piac meg minden, de most degszre kaszálja magát a Nike :mrgreen:

Három hete még vigyáznia kellett, le ne essen a Knicks kispadjának végéről.
Ma 40-szeres szorzóval lehet fogadni arra, hogy ő lesz az alapszakasz-MVP.

Ezek mind-mind oylan dolgok, amit nem lehet elhinni!

És szabadügynök lesz, ez is érdekes!Csoda egy pali, de az értékét valóban akkor tudjuk meg, ha összeáll a Knicks rotáció!
Vasárnap élőben nagyon kíváncsi leszek az öreg Kidd ellen mire megy, ráadásul már Meloval a soraiban a Knicks!

Az biztos ez a gyerek tényleg filmbe illő, s az hogy nem adta fel, s újra meg újra próbálkozott csapatot találni, majd mikor végre megkapta a lehetőséget élt vele, dicséretes!

szerk: most látom Game is belinkelte már :lol: Nem hiába naprakészebb NY-i dolgokkal kapcsolatban :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.17. 17:19:13

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.02.17. 17:06:14

Bob_Marley írta: Free agent J.R. Smith will sign with the Knicks, but he will not play until Sunday at the earliest.
Lassan 3-4 labda kell NY-ba... :) De így már kicsit sokan lesznek alsó posztokon: JR, Fields, Shumpert, Lin, Douglas + Baron Davis. Bár így valszeg Douglas csak perceket fog kapni.
Eazzy írta: Most komolyan ezek a nevek zsákolóversenyen? Jó, biztosan rendkívül ügyesek, de istenem, kit érdekel melyik fogja megnyerni? Hol van már az, amikor Jordan, Wilkins, J-Rich, Vincenity, és még sorolhatnám, szintű játékosok küzdöttek?
Shumpert:
http://www.youtube.com/watch?v=keAT6K9VpS4
George:
http://www.youtube.com/watch?v=x3ZtF8GaS3U

Tényleg kisebb nevek mennek már zsákolóversenyre, de mostanában azért nem sok szupersztár van, aki úgy tud zsákolni, mint pl. Carter. Griffin is csak hülyéskedett tavaly, aztán a hype miatt nyert. James is ígérgeti, hogy fog indulni, aztán semmi, de megértem őt, ha nyer, akkor az az alap, ha meg nem, akkor az meg égés neki.

Rising Stars Challenge, én Shaq csapatának szurkolok, végül Lin is bekerült... :roll:

Team Shaq:
Blake Griffin, LA Clippers
Jeremy Lin, NY Knicks
Ricky Rubio, Minnesota Timberwolves
Markieff Morris, Phoenix Suns
Kemba Walker, Charlotte Bobcats
Landry Fields, NY Knicks
Norris Cole, Miami Heat
Brandon Knight, Detroit Pistons
Tristan Thompson, Cleveland Cavaliers
Greg Monroe, Detroit Pistons

Team Barkley:
Kyrie Irving, Cleveland Cavaliers
DeMarcus Cousins, Sacramento Kings
Derrick Williams, Minnesota Timberwolves
Paul George, Indiana Pacers
MarShon Brooks, NJ Nets
John Wall, Washington Wizards
Tiago Splitter, San Antonio Spurs
Evan Turner, Philadelphia 76ers
Gordon Hayward, Utah Jazz
Kawhi Leonard, San Antonio Spurs

Szerk.:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.02.17. 17:39:58-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.17. 12:21:02

Game90 írta:Iman Shumpert, Paul George, Chase Budinger és Derrick Williams megy a zsákolóversenyre,
kanty írta:Fantasztikus videó, kötelező, aki még esetleg nem látta:
http://www.youtube.com/watch?v=3O4GHs24 ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=ZStYzD-9CoY
Hú, nagyon jó volt megnézni ezt a videót!

De nekem ez a kedvenc NBA-s videóm:
Allen Iverson - Bye Bye Philly (Tribute to a Legend)
Nem vagyok egy sírós típus, de amikor először láttam ezt a videót, akkor megkönnyeztem...
Most komolyan ezek a nevek zsákolóversenyen? Jó, biztosan rendkívül ügyesek, de istenem, kit érdekel melyik fogja megnyerni? Hol van már az, amikor Jordan, Wilkins, J-Rich, Vincenity, és még sorolhatnám, szintű játékosok küzdöttek?

Jordanben pedig egyszerűen csodálatos az a mozgáskultúra. Erre mondják, hogy genetika. Ilyet nem tud tanulni senki. Ezt ő egyszerűen tudta. Mindenféle sallangtól mentes, egyszerűen gyönyörű nézni.

Iverson video meg ultimate természetesen. Sajnálom ami vele történik rettenetesen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.17. 04:12:28

Ismét nagy meccset játszunk :D
Rondo az elején nagyon bekezdett pontgyártásban is, ráadásul az "új" fegyverét nagyon használja mostanában, s egyre többször megy post játékba!
Aztán a 2ik negyed teljes összeesés!A pattanó csatában nagyon alulmaradtunk abban a negyedben!3ik ban már volt -16 is, amikor Jesus papa felébredt :lol:
És Allen zsinór beszórt 3at a triplái közül, ráadásul a 2-3as zónánk megint kicsit megzavarta a Bullst, s -1ről indul a 4ik negyed!
KG nagyot játszik, PP az elején jól kezdett, de nem ülnek a dobásai sajnos!Óriási csata van a parketten igazi PO hangulat!
Boozer meg :lol: Majd Game úgyis befogja linkelni :lol:
89-80-ra kikaptunk Deng elintézett minket a 4ik negyedben
23 pont 4 pattanó 10 !!!! assist tőle (múltkor 11, kinek hiányzik Rose :mrgreen: )
Még Mike James-t meg kell említeni 10 napos kontraktussal 8 pont 4 assist, s volt 1-2 zseniális pattintott bepassza a zóna ellen!PP sajnos kevés volt ma, Allen hiába kapta el a fonalat késő volt, KG szép mutatókat hozott, de a 4ik-re nagyon elfáradt, s Rondo próbálkozott becsülettel, ott volt folyamatosan a szemében a tűz, de ez ma kevés volt!És a padról sem jött most extra!

Ki is írták, hogy milyen losing meg winning streakjeink vannak folyamatosan, s ezek váltogatják egymást most megint hullámvölgyben vagyunk 4 vereség az utolsó 5 meccsből! Ráadásul megyünk Detroitba, Dallasba, s Oklahomába a következő 3 meccsen az All-Star pihenő előtt, nagyon nem egyszerű túra.....Kár ezért a mai meccsért, de igazából a 2ik negyedtől kezdve csak fej vesztve rohantunk a Bulls után, s mire utolértük őket, elfáradtunk!Szokásos problémánk a pattanózás meg még erre rá is segített 16 támadót engedtünk, ami iszonyatosan sok!

LETS GO C's

Ui:
Mindenki aki teheti majd nézze meg a meccset magyar kommentárral, mert nagyon jó iramú igazi PO hangulatú meccs volt, s hatalmas sakkjátszma a liga top védelmeinek 2 csapatával!Mi főleg az elején óriási műveltünk védekezésben, aztán meg a Bulls a nagy futásánál nem engedett egyszerűen sehonnan kosarat!

Free agent J.R. Smith will sign with the Knicks, but he will not play until Sunday at the earliest.

ne fáradj:
http://www.youtube.com/watch?v=ZGnGGmAN95I
:mrgreen: és utána Noah beütött egy faultot, s mi dobhattunk 2 büntetőt :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.16. 21:16:04

Iman Shumpert, Paul George, Chase Budinger és Derrick Williams megy a zsákolóversenyre, James Jones, Mario Chalmers, Kevin Love, Ryan Anderson, Anthony Morrow, Joe Johnson pedig a tripladobóra.

Szerintem Shumpert és Morrow/James Jones fog nyerni.
Bob_Marley írta: Ma egyébként Game nézel meccset?
Holnap korán kelek, ezért nem :) Meg igazából nem érdekel egyik meccs sem (nincs is akkora választék), még a Celtics - Bulls sem (Rose valszeg nem lesz).
fcbarca0827 írta:http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/02/16/alleyoop1
Érdemes meghallgatni. 2 hetente podcast Szaniszló Csabával és Bazskával. 8)

A Ron Artestes részen sírtam. :lol:
Ezt köszi, le is töltöttem, majd holnap suliba menet meghallgatom :) Bazskát és Csabit mindig élvezet hallgatni.
kanty írta:Fantasztikus videó, kötelező, aki még esetleg nem látta:
http://www.youtube.com/watch?v=3O4GHs24 ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=ZStYzD-9CoY
Hú, nagyon jó volt megnézni ezt a videót!

De nekem ez a kedvenc NBA-s videóm:
Allen Iverson - Bye Bye Philly (Tribute to a Legend)
Nem vagyok egy sírós típus, de amikor először láttam ezt a videót, akkor megkönnyeztem...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.16. 16:24:48

0/4re emlékeztem, de ezek szerint betalált a végén :D

Garnett csípősérüléssel küzd, lehet ma sem játszik!Bass meg 2 hét out térd miatt!Így Wilcoxtól nagyon kellenek az ilyen meccsek mint tegnap (fantasy szempontból is :lol:)

Inkább Jonest hoztam tegnap helyette, pedig Wilcoxot akartam, de reménykedtem Jones Granger helyén jó lesz, hát nem :lol:

nagyon érdekes cikk:
http://www.celticslife.com/2012/02/jere ... eltic.html
2szer akartuk Lint, de mindig lecsúsztunk róla, az élet már csak ilyen!
Mondjuk a Celticsben tuti nem játszana, illetve játszott volna ennyit, de Bradleynél többet tudna támadásban hozzátenni :D

Ma egyébként Game nézel meccset?
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.02.16. 16:20:04

Bob_Marley írta:Mi meg érdekesen játszunk, tegnap a Pistons ellen is a nemtörődömség stílus volt jelen!
PP gyengén játszott, Allen nem is dobott mezőnykosarat, s így hiába Rondo karriercsúcsa és Wilcox parádés teljesítménye, nem lehet megverni még egy Pistonst sem!
Allen dobott egy mezőnykosarat. Legalábbis a fantasy szerint, 5/1-gyel zárt. Persze ez sokat nem változtat. :D
Látom Garnett megsérült... Lehet tudni, hogy mennyi időre esett ki? (Ő is az én csapatomba van... :D )
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.16. 16:10:12

Mi meg érdekesen játszunk, tegnap a Pistons ellen is a nemtörődömség stílus volt jelen!
PP gyengén játszott, Allen nem is dobott mezőnykosarat, s így hiába Rondo karriercsúcsa és Wilcox parádés teljesítménye, nem lehet megverni még egy Pistonst sem!
Stuckey illetve már megint Ben Gordon elintézett minket...BG a Gardenben állandóan bedobál mindent, iszonyat idegesítő egy pali :lol:

Ma meg Bulls, ismét rangadó, az Indiana Granger kiesésével biztos nehéz helyzetbe kerül, így minél hamarabb be kell őket fogni, s legalább a 6ik helyig fel kell kapaszkodni!
LETS GO C's

a Jibjab-es videók meg mindig ütnek:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Jge5RJH7L8

Pietrus feje hihetetlen jó :lol:

Ezt meg múltkor is akartam, csak elfelejtettem:
http://www.youtube.com/watch?v=JiqkYfOp ... creen&NR=1
Pietrus a háttérben, azért a francia se 100as :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.16. 14:08:51

Ez a Lin fantasztikus egy gyerek. Annyira lazán csinálja amit csinál. Jó a Sac-nem egy topcsapat de ezt érdemes megnézni:
http://www.youtube.com/watch?v=5MjpnRmNavM
Milyennnnnn passzokat ad te jóóóóóó ééééégggg!!! :D

Na is amikor kergetik a védők? tesz egy tiszteletkört aztán ziccek... :D
Beszarok a kiscsákón... A varázslat folytatódik... 8)

neobarca
Director del Fútbol

2012.02.16. 13:22:35

Én csipázom őt, akárki akármit mond... :lol:
Anno amikor jött mindenki James-re figyelt, ő picit árnyékban volt. Viszont fantasztikus dolgokat művelt Denverben. Mégis szinte senki sem beszélt róla. Mindenki James lázban égett.
Annak idején 99-ben amikor kint voltam Barcelonában, a Barca sehol sem volt. Mindenki Madridozott. A Barca csak egy árnyék volt.
Ezért kezdtem el nekik drukkolni. Pici párhuzam van a 2 dolog között... :lol:

Kalap! Nem, nem én vagyok, de szívesen elfogadnám a fizuját... 8) :lol:

kanty
Llegenda del Barça

2012.02.16. 13:18:30

Artest-Brown:

Az egyik 19, a másik egy híján 20. Artesnek abban igaza van, h nem mindig a statisztikát kell bújni és abban is igaza van, h ő "érzésből" játszott. Az egész ott veszíti hitelességét, h Ron idén semmit se csinál, vagy amit tesz is, az inkább árt, mint használ a csapatnak. Persze ő nagyon jól elvan, hirdeti a világbékét és közbe elkosarazgat, csak sajnos ezen a szinten ez édes kevés. Az a szerencséje, h a posztján, kb. hozzá hasonló kaliberű játékosok pattogtatnak.

A podcast nekem is tetszett, remélem rendszeresen fognak jelentkezni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.16. 12:59:01

fcbarca0827 írta:http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/02/16/alleyoop1
Érdemes meghallgatni. 2 hetente podcast Szaniszló Csabával és Bazskával. 8)

A Ron Artestes részen sírtam. :lol:
Nem rossz az Artestes rész, Neobarca, nem te vagy véletlenül Mike Brown ? D A stat bűvöletre gondoltam, amiben egyébként, ha így van, 100%-osan igaza van Artestnek. Persze nem játszik nagyot és annyira nem is szeretem, de őt sosem a statisztikája alapján kellett megítélni.
Válasz küldése