Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a felszereltség miatt irta szerintem. Hanem lélektanilag nem veszed úgy rá magad... Még 1-2honapig csak-csak,de utana lankadni fog a kedved. jajj most inkabb tv,gép,telefon,alvas,stb.gorkilist írta:
nézd,én segítek szívesen. nem szeretnék bunkó lenne,de nem kertelek:gorkilist írta:...
Hát én azt az elvet vallom,hogy otthon nem lehet edzeni. Mindig lesz más dolgod,stb.gorkilist írta:Más is írhat!![]()
Esetleg lehet növelni a súlykészletet rajta?
Kb mennyi lenne normális súlykészlet egy 75-85 kg-s embernek?
Bocs a hülye kérdésekért, de időm nincs konditeremre, és azért nem olcsó mulatság ez, hogy fizetek 350 eurot, hogy aztán kevés legyen a súly!![]()
Szóval, aki tud ezekről vmit az ossza meg velem!
Hát figyelj, én eléggé kezdő vagyok, de maga a gép elég praktikus, arról fogalmam sincs, hogy elehet-e rá még súlyt rakodni, de az az 50 kiló az lópikula.gorkilist írta:Senki nem tud segíteni a kérdésemmel kapcsolatban?![]()
![]()
Ez nagyon jó, de akkor ajánlom hozzá ezt a vidit:gergo9 írta:http://www.youtube.com/watch?v=DEjmdR50wX4
Nah ez után érzem hogy széttépném a vasat ill ellent bárkit vagy bármit![]()
Ilyesmire gondoltam én isDrigo írta:Ha csak az 1%-át valódi edzésbe fektette annak a sok baromságnak, amit itt összehordott, már a Mr. Olimpia résztvevői között kell keresnünk.Sanama írta:LM10 (asszem miatta lett nyitva a topik) irhatna,ogy mi van vele, hogy halad
De olvasva a tanulószoba topicot a testépítés után most a továbbtanulásba fekteti az energiáit...
Ha csak az 1%-át valódi edzésbe fektette annak a sok baromságnak, amit itt összehordott, már a Mr. Olimpia résztvevői között kell keresnünk.Sanama írta:LM10 (asszem miatta lett nyitva a topik) irhatna,ogy mi van vele, hogy halad
menj el,max azt mondják,hogy minden oké. viszont ha van baj és nem mész el,akkor sokkal nagyobb gáz is lehetshutterisland írta: gondolom el kéne menni röntgenre, de volt már valakinek hasonló ? gondolom ficam vagy zúzódás lehet, törés csak nem...
Hát mindenre szerintem nem. Nem mindegyik gyakorlatot tudod úgy elkülöníteni,hogy 3részre bontod. Bár nem vagyok szakértőshutterisland írta:a pultos gyerek (vagy hogy mondjam) szokott rajta boxozni általában, mert rányílik az a helyiség a teremre is amúgy, és akkor bejön néha boxozni
hogy ne legyek off : a "huszonegyezést" szerintetek be lehet vetni több testrészre is ? vagy az csak bicepszre az igazi ?