Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó rész volt tényleg.palesz77 írta:Hát ez az új Spartacus!![]()
![]()
Sanama nézd meg minél hamarabb!!!
Gannicus túlélte! El se hiszem komolyan..Rhaskost sajnálom, már kezdtem megkedvelni pedig az utóbbi 2 részben - eddig nagyon nem bírtam -, erre tessék.. Bár várható volt hogy nem élik túl mindhárman. Az aréna leégetése elég gagyi lett amúgy, de a harcok jók voltak legalább, történt is valami most a sztoriban, nem úgy mint az előző epizódban.. Jó kis rész volt, már várom a folytatást!!
Azt hallottam róla, hogy nagyon jó. Történelmi tudás ahhoz viszont elvileg kicsit több kellsoadroli írta:A Róma c. sorozat van olyan jó mint a Spartacus?
Kíváncsi leszek én is mi lesz Rick-Shane között, az előzetesben verekedni kezdtek.. Amúgy 1,5 hete kezdtem el nézni én is, hát 4 nap kellett, hogy utolérjem a sorozatot.. Nagyon bejön, köszi az ajánlásokat, miattatok kezdtem el nézni..visca el barca írta:walking dead 2x09
végre volt egy kis mozgolodás, most talán beindulhat a cselekmény. valoszinuleg megkattannak és egymásnak esnek majd...
Talán nézd meg a private practice-t a grace klinikából vált ki.visca el barca írta:tud vki nekem a született feleségekhez, grace klinikához hasonlo limonádé sorozatot ajánlani?
hart of dixie. ismerős csajnál pont elkaptam a nyitó epizód második felét, hát nah női sorozat ez is(mintahogy a sz.f és a grace k. is az) de a jobbik fajtából.visca el barca írta:tud vki nekem a született feleségekhez, grace klinikához hasonlo limonádé sorozatot ajánlani?
Következő részek akkor nem lesznek langyosak úgy érzempalesz77 írta:Spartacus fanok - elsősorban Sanama, ő szokott róla írni rajtam kívül -, jó hír!!
Új kép a következő epizódból - minimális spoiler talán, mivel egy szereplő.. Végre megérkezik Gannicus! Viszont tartok tőle, hogy tényleg megöli Oenomaus. Itt legalábbis szerintem egymással harcolnak.. Kár lenne..
Ezt meg most találtam: Hosszabb trailer, egy csomó olyan jelenettel, amik még nem voltak.. Nagyon brutál lesz úgy érzem, van egy tippem, hogy Spartacusék egyenesen az Arénából fogják kiszabadítani Crixusékat.. Talán már a jövő héten. Fú de várom már!!!
DE, többen is nézzük. Amikor olvastam a történetről, akkor azt gondoltam, h egy magas színvonalú sorozat lesz, de ezt nem támasztja alá az első négy rész. Kicsit meseszerű, h egy csajszi a világ legveszedelmesebb bűnözőit ilyen egyszerűen kapja el. Plusz még van benne egy rakás "amerikaiság" is.geridoss írta:Nos, mivel nem érkezett válasz, ezt úgy veszem, senki sem nézi a sorozatot. Ez egy új, 2012-es sorozat, eddig hat részt forgattak/adtak le az amcsik, felirattal lehet nézni, és egyszerűen magával ragad. Témáját tekintve nem tudom kategorizálni. Még nem láttam hasonló sorozatot, de nekem nagyon bejön, érdemes elkezdeni!geridoss írta:Elkezdem nézni az Alcatraz című sorozatot, nézi innen valaki?
Anya megnézett két részt belőle, és azt mondta, nagyon jó, kicsit hasonlít a Harper-szigethez.
Kíváncsian várom
Hat rész nem olyan sok, az első után voltak fenntartásaim, nem igazán értettem az egészet, de utána teljesen összeállt a kép, és nem is tudom abbahagyni.
Az ötödik részt kezdem most. Remélem valakinek azért felkeltette az érdeklődését
Nos, mivel nem érkezett válasz, ezt úgy veszem, senki sem nézi a sorozatot. Ez egy új, 2012-es sorozat, eddig hat részt forgattak/adtak le az amcsik, felirattal lehet nézni, és egyszerűen magával ragad. Témáját tekintve nem tudom kategorizálni. Még nem láttam hasonló sorozatot, de nekem nagyon bejön, érdemes elkezdeni!geridoss írta:Elkezdem nézni az Alcatraz című sorozatot, nézi innen valaki?
Anya megnézett két részt belőle, és azt mondta, nagyon jó, kicsit hasonlít a Harper-szigethez.
Kíváncsian várom
Tökéletesen összefoglaltad a véleményem a részről. Még a Spartacus szál se tetszett most, annyi volt kb, hogyha őket mutatták valaki mindig meghalt a csapatból.. Gannicus meg még mindig sehol..Sanama írta:Spartacus 4.rész
Megint elég langyos volt...
Nem szeretem az ilyen részeket, ami arról szól,hogy ki kivel fekszik össze a politika miatt... Spartacusékkal meg alig történik valami. Doctore és Crixus is serepelt 3percet, a Gannicus szál meg megint nem haladt semmit sem.
Az első pár rész még tényleg nem olyan nagy szám, látszódik még a kisebb költségvetés is, de mindenképp érdemes folytatni.soadroli írta:Én nyáron elkezdtem, meg néztem vagy 5-6 részt, de nem igazán fogott meg. Egyszer még talán kap egy esélytDeus írta:Na majdnem ledaráltam a Supernatural első évadját. Pár epizód van még hátra.
Én nyáron elkezdtem, meg néztem vagy 5-6 részt, de nem igazán fogott meg. Egyszer még talán kap egy esélytDeus írta:Na majdnem ledaráltam a Supernatural első évadját. Pár epizód van még hátra.
Igen, az 5. évadig tényleg egyre csak jobb lesz.PriNcE27 írta:Évadról évadra jobb lesz!Deus írta:Na majdnem ledaráltam a Supernatural első évadját. Pár epizód van még hátra.
Nem olyan rossz sorozat ez, X-Akták fílingje van, egész jó. Volt jó pár epizód ami baromi jók, viszont volt egy-két amely elég gyengusz volt.
Összességében sztem nézhető sorozat. Jön is lefele a második évad.Kedvenc sorozat!
Évadról évadra jobb lesz!Deus írta:Na majdnem ledaráltam a Supernatural első évadját. Pár epizód van még hátra.
Nem olyan rossz sorozat ez, X-Akták fílingje van, egész jó. Volt jó pár epizód ami baromi jók, viszont volt egy-két amely elég gyengusz volt.
Összességében sztem nézhető sorozat. Jön is lefele a második évad.