2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem is feltétlenül neked címeztem, csak úgy veszem észre, csak úgy veszem észre, kezd itt egy olyan olyan eléggé általános vélemény kialakulni, h a Madridot tolják a bírok. Én ezt korántsem látom így.ab1daL írta:Félreértés van. Kutya nem beszélt itt a Madridról, meg hogy jogosak e piros lapok, meg a tizik. Nem is érdekelnek igazából. Az idei szezon bírói tévedései ellenünk a legtöbb esetben TÉNYEK, totál helytállóak, nem úgy mint az uefázás, meg unicefezés, amit ha valaki tényleg komolyan gondol, annak küldeném a beutalót a pszichiátriára.
Milyen tények??? Az, h a Real jogos kiállításokat és 11-ket kap, illetve hogy egy kiváló csapat? Az első része valóban tény, a második csak a véleményem. De nem értelek benneteket, hisz nem arról van szó, h a Realt tolják a bírók. Sok 11-st rúgnak, meg van pár kiállítás is, de azért, mert olyan nyomás alatt tudják tartani az ellenfelüket, h azok szabálytalankodnak Rólunk ez mostanában nagyon nem mondható el, motiválatlan gyenge játék, ez jellemzi mostanában a Barcát. Ott volt a decemberi győztes klasszikus, meg a kupapárharc odavágója, amiken valóban nagyon jó teljesitményt nyújtottunk. De ezek mellett nem sok meccs volt a szezonban, mikor igazán jól játszottunk volna. A BL-ben megvertük a Leverkursent, de az sem volt vmi meggyőző teljesítmény. Abba bizok csak, h majd a nagy csapatok ellen felpörgünk, az még egyelőre megy.ab1daL írta:Csak különbség, hogy akkor sok esetben nem volt igazuk, most viszont az alább említett dolgok, TÉNYEK, 100%ban igazak. Nem mint, az Unicef, meg Uefa...
Ezt több okból sem lehet komolyan venni. Először is a Mundo mint tudjuk elfogult. Lehet, ha a Marca csinál egy ilyen felmérést egészen más adatok jönnek ki. Másodszor nem biztos, h a birói ítéleteket mindig meg lehet állapítani, h tévedés volt-e, vagy sem. Nyilván a Mundo igyekszik a véleményes szituációkat a Madrid kárára, és a Barca javára írni. Harmadszor, egyáltalán nem lehet megállapítani biztosra, h az adott ítéleten ment el egy meccs. Hogy is lehetne???Tudom, kicsit lejárt lemez lesz, de:
az El Mundo Deportivo-n egy érdekes cikk jelent meg a mai napon.
A bírói működést vizsgálták közelebbről.
Mindent összevetve a Barca 6 pontot vesztett a kulcsfontosságú helytelen bírói ítéletek miatt, míg a Real 7 pontot nyert ugyanígy.
Ezek meglehet, hogy túlzások, de azt aláírhatjuk, hogy a két csapat meccsein egyértelmű különbség figyelhető meg a bíráskodásban. A Real-nak nehéz helyzetben mindent befújnak, akár 2-3 tizit is simán (nem mondom, hogy jogtalanul), ezek pontokat érnek. A Barca-nak kemény helyzetben "nem jár" ilyen jellegű segítség. Sőt, láthattuk az Osasuna ellen is, hogy mi volt.
Ez igenis számítanak, sajnos. Jobb lenne, ha mondjuk csak 3 vagy 4 pont lenne a Real előnye a bajnokság jelenlegi szakaszában. Ha csak a Barca-s bíráskodásokat veszem, az is 6 pont mínusz lenne a különbség. És még nem beszéltem a Madridról egy szót sem.
Remélem, valahol visszafordul ez a folyamat is a szezon második felében.
...meg a fele,amit nem látsz,mert nem fáj.ab1daL írta:Csak különbség, hogy akkor sok esetben nem volt igazuk, most viszont az alább említett dolgok, TÉNYEK, 100%ban igazak. Nem mint, az Unicef, meg Uefa...
mindenki tudja hogy nagyrészt a csapat sara,hogy ott állunk,ahol.daffy írta: und nem fikáztátok érte az ellentábort?
esetleg ez elég indok arra,hogy ti is elkezdjétek(bár attól már messze vagyunk)?
und nem fikáztátok érte az ellentábort?Chino írta: Csak tudod, amikor fordítva volt jött az unicef, platini, allah stb.
Megnéztem, ez zsinórban a második meccsük... Annyira szerintem ez nem vészes...Barcaman1993 írta:Már nem is tudom hányadik bajnokijuk ez zsinórban, amikor a Bernabeuban 1-gyel kevesebb emberrel fejezi be ellenük az ellenfél a játékot.
Csak tudod, amikor fordítva volt jött az unicef, platini, allah stb.Nazario írta:Rossz, hogy elég gyakran kiállítanak valakit az ellenféltől, illetve tizit kap az éllovas? 3-4 éven keresztül nem panaszkodtatok ennyire.![]()
Az effektív játéka miatt sokat szabálytalankodnak a Real ellen.
A tiki-tekézés túlzásba vitele megcsappantotta a Barca elleni vétségeket.
Az Osasuna ellen egy szabályos gólt nem adtak meg nekünk, míg az ellenfélnek igen. a Getafe ellen nem kaptuk meg egy tizit és érvénytelenítettek egy szabályos gólt. Az Espanyol ellen szintén nem kaptunk büntető. Nálam ez már bőven 6 pont fölött van. És csak 3 meccset írtam le.Mikaos írta:Tudom, kicsit lejárt lemez lesz, de:
az El Mundo Deportivo-n egy érdekes cikk jelent meg a mai napon.
A bírói működést vizsgálták közelebbről.
Mindent összevetve a Barca 6 pontot vesztett a kulcsfontosságú helytelen bírói ítéletek miatt, míg a Real 7 pontot nyert ugyanígy.
Ezek meglehet, hogy túlzások, de azt aláírhatjuk, hogy a két csapat meccsein egyértelmű különbség figyelhető meg a bíráskodásban. A Real-nak nehéz helyzetben mindent befújnak, akár 2-3 tizit is simán (nem mondom, hogy jogtalanul), ezek pontokat érnek. A Barca-nak kemény helyzetben "nem jár" ilyen jellegű segítség. Sőt, láthattuk az Osasuna ellen is, hogy mi volt.
Ez igenis számítanak, sajnos. Jobb lenne, ha mondjuk csak 3 vagy 4 pont lenne a Real előnye a bajnokság jelenlegi szakaszában. Ha csak a Barca-s bíráskodásokat veszem, az is 6 pont mínusz lenne a különbség. És még nem beszéltem a Madridról egy szót sem.
Remélem, valahol visszafordul ez a folyamat is a szezon második felében.
Jah látom, majd nemsokára jön hozzá egy tizi is,úgy az igazi egy real meccs.ab1daL írta:10 ember ellen nem is lesz nehéz mesterhármast rúgni.
hová lett volna. egy játékost vettünk áprilisban,amikor 6 hétre jósolták a sérülését. ehhez képest kihagyta a nyári felkészülést és az ősz nagy részét is. most sem volt még teljesen rendben,amikor játszogatott. így azért nem könnyű kitűnni. az a baj a médiával,hogy valamivel fel kell kelteni az érdeklődést,különben lehúzhatják a rolót.albicelesteX írta:Az NST-n megjelent egy cikk ami bennem is felmerült már,Hová lett Nuri Sahin???
és rögtön utána ki is állítják az egyikuketsjd írta:Csak abban vagyok biztos, hogy a Racing fogja megszerezni a vezetéstFirefox írta:Szerintetek 5-tel vagy 6-tal fog nyerni a Real este? És mindkét tizenegyesük jogos lesz? Várom a válaszokat
Csak abban vagyok biztos, hogy a Racing fogja megszerezni a vezetéstFirefox írta:Szerintetek 5-tel vagy 6-tal fog nyerni a Real este? És mindkét tizenegyesük jogos lesz? Várom a válaszokat