Az is valami. Egyébként, hogy játszott a CSKA?Tdavid írta:ezzel a meccsel annyit fog érni a Moszkva hogy majd elmondhassa magáról hogy otthon nem kaptak ki a Realtól.
Am miihii szerintem, csak miattad lőtték a gólt az oroszok.
Az is valami. Egyébként, hogy játszott a CSKA?Tdavid írta:ezzel a meccsel annyit fog érni a Moszkva hogy majd elmondhassa magáról hogy otthon nem kaptak ki a Realtól.
Akarod mondani hogy NEM élünk hiú ábrándokban?Barcaforever írta:Jó látni, h rajtam kívűl más(ok) is hiú ábrándoknak élnek a Real meccseivel kapcsolatban.Mihu írta:Na hát 28 percig tartott a Real-nak a BL nyolcaddöntő. Tovább is jutottak...![]()
Szinte biztos a madridi továbbjutás a mai meccs eredményétől függően.Szinte vagy mi verjük meg őket vagy senki.Jók, nagyon jók, sikerre éhesek és ez látszik a játékukon.Ha vmi jó, azt is ismerjük be!
Ilyen az amikor egy csapat elhiszi magáról, hogy nem érinthetetlen a Madrid. Sajna, a La ligában jó, ha van 3-4 ilyen...soadroli írta:Na, az utolsó percben egyenlít a Moszkva. Jó volt látniDe attól még otthon simán tovább megy a Real.
nem csak jok hanem az iden meg szerencsesek is de ezt a Barcat jatekban soha a budos eletbe utol nem eri ez a Real s ezzel nem mondtam semmi hujesegetBarcaforever írta:Jó látni, h rajtam kívűl más(ok) is hiú ábrándoknak élnek a Real meccseivel kapcsolatban.Mihu írta:Na hát 28 percig tartott a Real-nak a BL nyolcaddöntő. Tovább is jutottak...![]()
Szinte biztos a madridi továbbjutás a mai meccs eredményétől függően.Szinte vagy mi verjük meg őket vagy senki.Jók, nagyon jók, sikerre éhesek és ez látszik a játékukon.Ha vmi jó, azt is ismerjük be!
Jó látni, h rajtam kívűl más(ok) is hiú ábrándoknak élnek a Real meccseivel kapcsolatban.Mihu írta:Na hát 28 percig tartott a Real-nak a BL nyolcaddöntő. Tovább is jutottak...
Avicii - LevelsGergolino írta:Mondjátok meg légyszi, h mi a szám címe, amit a PRO4en játszottak a félidő és a meccs végén!
Köszi
Hidd el, mivel számomra szimpatikus az Arsenal, engem is borzasztóan zavar.kanty írta:
Látom, a lényeget ragadtad ki.
Nekem se, csak valamilyen szinten "idegesít", h ilyen szépen leépítették magukat, Wenger kamuzásáról nem is beszélve.
Látom, a lényeget ragadtad ki.LG írta:A logikai összefüggést nem értem. Legalább is az én szimpátiám nem azon múlik, h mennyire sikeres az adott csapat.kanty írta:
Nekem régebben az Arsenal abszolút semleges volt, de amióta ilyen töketlen nyeretlen társaság lett egyszerűen nem bírom őket.
A logikai összefüggést nem értem. Legalább is az én szimpátiám nem azon múlik, h mennyire sikeres az adott csapat.kanty írta:
Nekem régebben az Arsenal abszolút semleges volt, de amióta ilyen töketlen nyeretlen társaság lett egyszerűen nem bírom őket.
lluisllach89 írta:
Jó lesz pár éven belül ez az Arsenal ha majd mindenkinek leszállingózik a heréje a hasüregéből.
Ne vicceljünk már, pontosan tudod,hogy hogy értem.LG írta:Érdekes, mert Messi gyenge teljesítménye válogatottban mindig azzal van indokolva, h a többiek gyengék körülötte, meg rossz edző, rossz taktika stb, stb.... akkor úgy látszik a te logikád szerint ő sem világklasszis.ozsimiki írta:
RvP számomra most is bizonyította,h nem világklasszis, "csak" csupán klasszis, egy világklasszis számomra akkor is tud motor, és meghatározó lenni egy csapatban, ha körülötte mindenki tré. Abban nálam nem merül ki ez a fogalom,hogy a kapu előtti helyzeteket bevagdossa.
El fogadom, ha Van Persiet nem tartod annak, de sztem ezt az érvet nem tudom elfogadni. Én sem tartom annak egyébként, mert úgy gondolom, h az eddigi rengeteg sérülése megakadályozta abban, h világklasszis legyen. Idén viszont elkerülik a sérülések, és világklasszis formában játszik, de több ilyen szezon is kéne tőle ahhoz, h világklasszisnak nevezzem.
Na azért ez is durva, ha igaz. Nem tudom, mi ez a nagy felhajtás Higuaínért, ezek a 40 milliós ajánlatok meg teljesen készek.. Klasszisokkal gyengébb csatárnak tartom, mint Benzemát. Bár Carroll után ki tudja...daffy írta:most is több újság szerint a kalapban van a neve,főleg,hogy higuainért sorban állnak a klubok. a télen egy 40 millás chelsea ajánlatot utasított vissza a real,de állítólag nem adják fel. ott van még a juve,a psg,stb. én rvp helyett mást néznék(vagy nem adnám el higanyt),de az tény,hogy neki is és wenger úrnak is váltania kell,ha még életében el szeretne érni valamit