Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

így igaz, legyünk annyival jobbak a Realosoknál, hogy mi nem kezdünk bele abba, amiért sokukat megutáltuk. egyértelmű h sok a tévedés, de egy az hogy a bírók is hibázhatnak (és én hiszem h a nagy része egyszerű emberi tévesztés), a másik meg h nem csak ezen múlik a dolog, tökéletes csapatot nem lehetne semmivel visszafogniLionel85 írta:Hülyeség! A 10 pontos hátrányért csakis mi vagyunk a felelősek! Az elmúlt években is voltak tévedések a Barça kárára (és biztosan a Realéra is), akkor mégis annyira jól játszottunk, főleg idegenben, hogy nem kellett amiatt aggódni, hogy nem lesz meg év végén a bajnoki cím. Akkor megalkuvást nem tűrően vezettünk és haladtunk a tabellán. Most, hogy a csapat teljesen enervált idegenben és nagyrészt ennek köszönhetően szedte össze a 10 pontos hátrányt, már mindenki elkezd hibákat keresni, de nem elsősorban a csapatnál. És ez a nagy hiba. Mivel nem ez a mentalitás jellemez minket. Ez pont, hogy a madridi mentalitás. Ha nem megy a foci, rögtön előveszik a bírókat. Ezt teljességgel elutasítom!!! Ott vannak Pep nyilatkozatai például. Nem a bírókban keresi a hibát, hanem a saját csapatában. És így is van jól. Mivel nem a bírók ellen játsszuk a bajnokságot, hanem a többi 19 csapat ellen.zsoltfree írta:http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/ ... a_realnak/
Tolnak minket a bírók tényleg. Ezt valahogy mindig éreztem, e azt hittem hogy elfogult vagyok, de lehet hogy mégsem?
Lionel85 írta:Hülyeség! A 10 pontos hátrányért csakis mi vagyunk a felelősek! Az elmúlt években is voltak tévedések a Barça kárára (és biztosan a Realéra is), akkor mégis annyira jól játszottunk, főleg idegenben, hogy nem kellett amiatt aggódni, hogy nem lesz meg év végén a bajnoki cím. Akkor megalkuvást nem tűrően vezettünk és haladtunk a tabellán. Most, hogy a csapat teljesen enervált idegenben és nagyrészt ennek köszönhetően szedte össze a 10 pontos hátrányt, már mindenki elkezd hibákat keresni, de nem elsősorban a csapatnál. És ez a nagy hiba. Mivel nem ez a mentalitás jellemez minket. Ez pont, hogy a madridi mentalitás. Ha nem megy a foci, rögtön előveszik a bírókat. Ezt teljességgel elutasítom!!! Ott vannak Pep nyilatkozatai például. Nem a bírókban keresi a hibát, hanem a saját csapatában. És így is van jól. Mivel nem a bírók ellen játsszuk a bajnokságot, hanem a többi 19 csapat ellen.zsoltfree írta:http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/ ... a_realnak/
Tolnak minket a bírók tényleg. Ezt valahogy mindig éreztem, e azt hittem hogy elfogult vagyok, de lehet hogy mégsem?
Végre egy értelmes vélemény!!!!Lionel85 írta:Hülyeség! A 10 pontos hátrányért csakis mi vagyunk a felelősek! Az elmúlt években is voltak tévedések a Barça kárára (és biztosan a Realéra is), akkor mégis annyira jól játszottunk, főleg idegenben, hogy nem kellett amiatt aggódni, hogy nem lesz meg év végén a bajnoki cím. Akkor megalkuvást nem tűrően vezettünk és haladtunk a tabellán. Most, hogy a csapat teljesen enervált idegenben és nagyrészt ennek köszönhetően szedte össze a 10 pontos hátrányt, már mindenki elkezd hibákat keresni, de nem elsősorban a csapatnál. És ez a nagy hiba. Mivel nem ez a mentalitás jellemez minket. Ez pont, hogy a madridi mentalitás. Ha nem megy a foci, rögtön előveszik a bírókat. Ezt teljességgel elutasítom!!! Ott vannak Pep nyilatkozatai például. Nem a bírókban keresi a hibát, hanem a saját csapatában. És így is van jól. Mivel nem a bírók ellen játsszuk a bajnokságot, hanem a többi 19 csapat ellen.zsoltfree írta:http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/ ... a_realnak/
Hülyeség! A 10 pontos hátrányért csakis mi vagyunk a felelősek! Az elmúlt években is voltak tévedések a Barça kárára (és biztosan a Realéra is), akkor mégis annyira jól játszottunk, főleg idegenben, hogy nem kellett amiatt aggódni, hogy nem lesz meg év végén a bajnoki cím. Akkor megalkuvást nem tűrően vezettünk és haladtunk a tabellán. Most, hogy a csapat teljesen enervált idegenben és nagyrészt ennek köszönhetően szedte össze a 10 pontos hátrányt, már mindenki elkezd hibákat keresni, de nem elsősorban a csapatnál. És ez a nagy hiba. Mivel nem ez a mentalitás jellemez minket. Ez pont, hogy a madridi mentalitás. Ha nem megy a foci, rögtön előveszik a bírókat. Ezt teljességgel elutasítom!!! Ott vannak Pep nyilatkozatai például. Nem a bírókban keresi a hibát, hanem a saját csapatában. És így is van jól. Mivel nem a bírók ellen játsszuk a bajnokságot, hanem a többi 19 csapat ellen.zsoltfree írta:http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/ ... a_realnak/
Igen nekem is! Külön tetszett, hogy az első gólban benne volt ő is, de ennek ellenére összekapta magát lelkileg előre is jó volt, hátra is határozott tudott lenni. Gyakrabban játszhatna, amikor Alves valami okból kimarad. Adriano jobbhátvédben szerepeltetése helyett szívesen nézném!kovacsmisn írta:Nagyszerű meccs volt, nagyon pörgött a csapat. Montoya játéka különösen tetszett nekem!
csak nehogy valaki távozásába kerüljön ez...Messa írta:Igen, de ezt komolyan nem értem miért csinálja... anno Ibra lenyilatkozta mikor ittvolt, hogy Messi féltékeny rá. Nem tudom mi lehetett, a mostani csapatból aki képes látványosan villogni az Alexis. Messi vele sincs jóban. ez kicsit gyerekes a részéről.Tdavid írta:És gratulálok Messinek is hogy újra elkapta a fonalat és gratulálok a 4 góljához is.
(Viszont az egyáltalán nem tetszik, hogy képes óvodás módjára viselkedni...Alexis elront egy passzt és akkor már nem is passzol neki.Ez nem nyerő.)
Igen, de ezt komolyan nem értem miért csinálja... anno Ibra lenyilatkozta mikor ittvolt, hogy Messi féltékeny rá. Nem tudom mi lehetett, a mostani csapatból aki képes látványosan villogni az Alexis. Messi vele sincs jóban. ez kicsit gyerekes a részéről.Tdavid írta:És gratulálok Messinek is hogy újra elkapta a fonalat és gratulálok a 4 góljához is.
(Viszont az egyáltalán nem tetszik, hogy képes óvodás módjára viselkedni...Alexis elront egy passzt és akkor már nem is passzol neki.Ez nem nyerő.)