Bob_Marley írta:Szerintem meg nem lehet elmenni szó nélkül mellette, az viszont igaz, sajnos a köznyelvben ez "elterjedt" kifejezés, talán a spanyolban is!Akkor sem mondhat ilyet, még ha ,meccs heve, vagy bármi más, ahogy az Unicefezés is etikátlan volt, úgy ez szintén (lehet írni, hogy pech hogy kiderült, de ez nem változtat a tényen)!
Én Mourinho munkásságát nagyra tartom, a nyilatkozatai sem borítanak ki, amíg nem ilyeneket mond (mondjuk ez nem nyilatkozat volt)!
Lehet bolhából elefántot csinálni effektust mondani, de pont ezért van a melegek szövetsége, hogy védje a jogaikat a homoszexuálisoknak, teljesen egyértelmű, hogy fellépnek mégiscsak egy közszereplő kamera kereszttűzében "buzizza" a bírót!
Nem védem Mourinhot, mert ne nevezze melegnek a bírókat, de elég furán jön ki, amikor a melegek szövetségének kell (vagy nem kell, de teszik) szót emelni ezért

Szerintem értitek mire gondolok. Nekik a melegeket kellene képviselniük és nem azt, hogy ki használja ezt a szót, így vagy úgy. Ez a fociszövetség dolga, jelen esetben az UEFA-é, mert a bl-ről van szó, vagy esetleg a játékvezetői szakszervezeté, de nem a melegeké. Ez egy káromkodás volt a részéről, szidta a bírót, amit nem lehet, de az ilyeneket nem szó szerint érti az ember... Mint ahogy anno a Busi esetnél is azt mondtam ( persze ott aztán bebizonyosodott, hogy nem mondta Marcelora, hogy majom), hogy ha azt is mondta volna, hogy majom, az sem rasszista kifejezés lett volna, egyszerűen dühből odaszólt neki. Én is vitáztam már kosarazás közben emberekkel ( bár én kevésbé,de a környezetemből sokan) és hány és hány alkalommal mondták egymásnak, hogy te hülye majom stb. Pedig színes bőrű egy sem volt köztünk. Egy indulatszóról lett volna szó ott. Kicsit hasonló a kettő, ne csináljon ilyet Mou, de nem kell a meleg érdekvédőknek sem ugrálni, mert ez messze nem erről szól.