Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szóval brokkoli...hmm. az a gáz,hogy a hús az drága. ez még nem is annyira probléma,ha tudnám,hogy mennyivel számoljak. kb 400g csirke/nap az reálisnak tűnik. az már önmagában 500ft és az csak 1 nap. ha esetleg még tudsz írni kajákat,hogy mit fogyasztottál,azt megköszönném. ja és az asszony főzi,így nem gáz,ha nem olyan egyszerűEazzy írta: Nekem most 700 fortintra jött ki az első hét, de nem mérvadó, mert elején otthonról hoztam rizst meg húst. Szerintem kb 1000-ből kihozom ígyis. Én a délutáni adagokhoz nagyon pöpp rizst (kb egy kanálnyi), meg brokkolit szoktam tolni. Vagyis ezen a héten. De hát ezt lehet kombózni bármilyen hasonló tulajdonságú zőccséggel. Kicsit megpárolod, ha neked úgy jobban csúszik.
Nekem most 700 fortintra jött ki az első hét, de nem mérvadó, mert elején otthonról hoztam rizst meg húst. Szerintem kb 1000-ből kihozom ígyis. Én a délutáni adagokhoz nagyon pöpp rizst (kb egy kanálnyi), meg brokkolit szoktam tolni. Vagyis ezen a héten. De hát ezt lehet kombózni bármilyen hasonló tulajdonságú zőccséggel. Kicsit megpárolod, ha neked úgy jobban csúszik.daffy írta:ha már a diéta szóba került. aki diétázik vagy diétázott,annak kb mennyiből jött ki a napi étkezése és az miből állt? külön érdekelne a késő délutáni szénhidrátmentes(ebb) kaja. én megpusztulok,ha a hús mellé nem ehetek valami szemetet,így érdekelne,hogy milyen salátát vagy milyen köretet fogyasztotok,illetve nyilván az ár is
Én diéta miatt most csak 50-et eszek, de sima lenne a 100 is. Nem olyan sok az.MQuC írta:Igen a tej...![]()
Köszi a választ. És ha mondjuk natur joghurttal keverem össze?
-SZERK.: Tuti hogy meg kell ebből egyszerre enni 100g-t ? :S:S
proteinpor + zab -> turmixgép...iható, és gyors.sziasztok!
Zabpehelyhet mivel reggelizitek? És mivel egészítitek ki. Pl. én tojást eszem majd valszeg mellé, csakhogy magát zabot mivel lehet variálni?
en is igy csinalom,csak nem feltétlen 1 izomcsoporton belül, és 2gyakorlat utan pihiEazzy írta:Erről tudsz kicsit bővebben írni, hogy milyen, vagy linkelni hozzá? Thx.daffy írta:a szuperszettes edzést? nekem nagyon tetszik és nagyon bejön. néha úgy csinálom,hogy egy testrészt így edzek le(tudom,hogy ez nem szuperszett): (lábbal szemléltetem): guggolás,pihenés nélkül át a combhajlítóra,pihenés nélkül át a lábnyújtóra. pihenés. utána előröl. iszonyat mód megterhelő,de nagyon tetszikpersze ez más fajta edzés
sima köredzés pihenő nélkül. nekem a lényeg annyi,hogy megterhelőbb legyen az edzés,mint egy átlag testépítő edzés(nem 1-1 izomcsoportra értve,hanem teljes testre),így jobban kondicionál,a pulzusom nem nagyon csökken aerob értékek alá és még az izomzatnak sem rossz. ez nem épít olyan izmokat,mint a testépítők esetében,de nem is ez a szándékom. inkább crossfit edzésre hajaz,mintsem normál gyúrósra,de természetesen terembe átültetve. így se nem ez,se nem az. hosszú távon még nem tudtam kipróbálni,de hát miért ne működne.Eazzy írta: Erről tudsz kicsit bővebben írni, hogy milyen, vagy linkelni hozzá? Thx.
nekem spec. arnold fizikuma sokkal jobban bejött,mint az újaké. az valahogy természetesebbnek hatott. colemanék pedig inkább egy nagy rakás masszára emlékeztetnek. egy kupac izom,emberi kontúrok nélkülmegnézheted amúgy, ha cutlert vagy phil heath képét scharzie mellé teszed, mennyit fejlődött az egész, több és jobb a koksz, és persze az új kiegészítők is
Erről tudsz kicsit bővebben írni, hogy milyen, vagy linkelni hozzá? Thx.daffy írta:a szuperszettes edzést? nekem nagyon tetszik és nagyon bejön. néha úgy csinálom,hogy egy testrészt így edzek le(tudom,hogy ez nem szuperszett): (lábbal szemléltetem): guggolás,pihenés nélkül át a combhajlítóra,pihenés nélkül át a lábnyújtóra. pihenés. utána előröl. iszonyat mód megterhelő,de nagyon tetszikpersze ez más fajta edzés
azért megcáfolni nem sikerült az állításomshutterisland írta: ha tele lennék szteroiddal, mint ő, vagy lee priest (de sorolhatnék bárkit) én is meglennék![]()
meg akkor ennyi erővel mindenre lehetne mondani, mert amilyen turmixot ők ittak (benne van a schwarzeneggeres bb filmben) abban szinte semmi nem volt a mai tápkiegek közül, szóval akkor azok nélkül is megvoltak..
ha tele lennék szteroiddal, mint ő, vagy lee priest (de sorolhatnék bárkit) én is meglennékarnoldék is megvoltak a mai istenkirály cuccok nélkül.
arnoldék is megvoltak a mai istenkirály cuccok nélkül. persze,biztos jobb,de azét na..shutterisland írta:FLÜD
ez jó átmenet lehet a szőlőcukor és vitargo között ?
a szőlőcukor tök olcsó, de sz.r, a vitargo pedig állítólag istenkirályszénhidrát, csak éppen rohadt drága.
megtévesztő, mert van olyan, amit már vagy fél éve megvettem, csak nem használtam még el, stb.shutter,
mennyi féle kiegészítőd van összesen ? Vitaminnal,mindennel együtt?
nem pont ugyan ezt írtad be pár napja?shutterisland írta:regeli recept, próbáljátok ki :
- 2.5 dl víz
- 4 tojás (2-nek csak a fehérje)
- másfél adag proteinpor
- 60-70 gramm zabpehely
- 10 g lenmagolaj vagy olivaolaj
összeturmixoljátok turmixgépen vagy botmixerrel, és teflonos serpenyőben kisütitek őket.
vagy 1-2 részletben, így vastagabb, sütire hajazó dolgot kaptok, vagy több vékony részletben, mint egy palacsinta.
lekvárral szoktam ízesíteni, szerintem patent.
bár időigényes egy kicsit, szóval nem suli előtti 10 perces cucc.
de megéri
mérleg: ébredés után,kaki után,evés ivás előttEazzy írta:Végigolvastam, sokat segített, köszi!daffy írta:ez rohadt egyszerű. megnézed 1-2 hét után,hogy fogytál-e. ha heti 1 kg-nál többet fogytál,akkor kevés a ch,ha kevesebbet,akkor sok.
olvasnivaló
egy átlagos férfi 150g szénhidráttal tud diétázni. diétakor a fehérje 3g/tskg legyen.
ügyelj rá,hogy zsírt akkor is fogyassz,illetve legyen megfelelő vitaminbeviteled is
Ezzel az 1 kg-os fogyással tényleg az a gáz, hogy nehezen mérhető, mert pl mérlegelek úgy, hogy kakiltam, pisiltem, nem ittam egy ideje, majd utána egy hét múlva meg ivás után nemsokkal és ürítések nélkül máris mérhetek akár többet is. Jó persze erre egyszerű a megoldás, ugyanazokat a körülményeket kell biztosítani. Csakhogy azért még így is lehet fél kilós eltérés, ami miatt már nehezebben tudom eldönteni, hogy csökkentsek, vagy növeljek a grammokon.
Na de a lényeg, hogy megpróbálom, most egy hónapot végig tolok így, aztán sokat tapasztalok, és azt fel tudom használni legközelebb amikor szálkásítok.
Végigolvastam, sokat segített, köszi!daffy írta:ez rohadt egyszerű. megnézed 1-2 hét után,hogy fogytál-e. ha heti 1 kg-nál többet fogytál,akkor kevés a ch,ha kevesebbet,akkor sok.
olvasnivaló
egy átlagos férfi 150g szénhidráttal tud diétázni. diétakor a fehérje 3g/tskg legyen.
ügyelj rá,hogy zsírt akkor is fogyassz,illetve legyen megfelelő vitaminbeviteled is