Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem Rubio palánk szélére tett labdájából a 360-as zsák tetszett. A többi nem igazán...Tocy írta:Evans duplalabdása azért tetszettA többi meg szép, tényleg szép, de egyszerűen nem új, sokan megcsinálták már ezt az emberátugrást is, bár tudom, mindig nem lehet vmi extrát kitalálni. Csak hát mjuk egy LeBron-Carter páros más színvonalon űzi ezt is...
Köszi Bob a linket! Ma elleszek vele én is. A zsákversenybe már belepillantottam (Highlights) de nem voltam elájulva...Bob_Marley írta:NBA 2012 All-Star Weekend - Haier Shooting Stars (HD)
NBA 2012 All-Star Weekend - Taco Bell Skills Challenge (HD)
NBA 2012 All-Star Weekend - Foot Locker 3-Point Challenge (HD)
Mire megnézed neobarca, fent lesz a zsákverseny is, aki feltötlötte ezeket felteszi azt is, tuti
Összegezve, Rondo-t sajnálom, hiába volt ő amúgy a leggyorsabb, mikor kellett volna elrontotta!
Igen, köszi azt tudom, de én így egyben szerettem volna. De már szedem is le... Ebéd utáni pihire jó lesz!socio66 írta:nba.com-on a videóknál vissza lehet nézegetni mindent.neobarca írta:Bob! Megköszönnénk, ha bemásolnád az éjszakai eseményeket!![]()
![]()
Mármint az adásra gondoltam mint a Shaq-es...
nba.com-on a videóknál vissza lehet nézegetni mindent.neobarca írta:Bob! Megköszönnénk, ha bemásolnád az éjszakai eseményeket!![]()
![]()
Mármint az adásra gondoltam mint a Shaq-es...
Basszus. Má megint ilyen későn...Bob_Marley írta:Fél 3neobarca írta:Nah szal akkor ez most az elsőéves-másodéves helyett van. Így már világos!
Bob! Az ügyességik hánykor lesznek?![]()
http://www.nba.com/allstar/2012/full-ev ... index.html
Mindig + 6óra
Everyday I'm Dunking
Fél 3neobarca írta:Nah szal akkor ez most az elsőéves-másodéves helyett van. Így már világos!
Bob! Az ügyességik hánykor lesznek?
De minek? Remélem odaviszik még Arenas-t is, az lenne az igaziBob_Marley írta:http://www.csnne.com/blog/celtics-talk/ ... 906289-932
Rasheed Wallace megy a Lakersbe, na ez érdekes lesz több mint 1 év kihagyás után, fájós háttal!
Ezt a linket köszi! A csatornára pedig fel is iratkoztam, több teljes meccs is fent van.Bob_Marley írta:NBA 2012 All-Star Weekend - BBVA Rising Stars Challenge: Team Shaq vs Team Chuck (HD) (Full Game)Ha valaki nem nézte volna (miután hajnali 3kor volt) megteheti a a youtube-on!
Mondjuk a nyilatkozatok nálam mindig másodlagosak, mert mondani bármit lehet, viszont a parketten, vagy focipályán van a lényeg, hogy mi történik, s James idén a parketten is annyira összeszedetten játszi, nagyon magas szinten, s végig csendben, hogy idén ez példaértékű!És nálam kezdi elhomályosítani a "chokerkedését"!Persze a nagy kérdés mi lesz a PO-ban vele, de idén soha nem látott magabiztosság, alázat, profizmus sugárzik róla!Sajnos![]()
Monroe mekkora szemétBob_Marley írta:
Ma vannak az ügyességi versenyek
Shooting Starson a Team Orlandonak szurkolok Nelson miatt
Skills Challenge: Rondo
3 pontos versenyen:Chalmers
Zsákverseny: Budinger(csak mert fehér ember nem ugrik magasra
)
Többiek megválaszoltákneobarca írta:Ennek am mi a célja? Csak a show?Bob_Marley írta:NBA 2012 All-Star Weekend - BBVA Rising Stars Challenge: Team Shaq vs Team Chuck (HD) (Full Game)Ha valaki nem nézte volna (miután hajnali 3kor volt) megteheti a a youtube-on!
Rubio abszolút egy ilyen meccsre való ( persze egy tétmeccsen is baromi jó ), nagyon érzi ezeket a látványos elemeket, óriási kedvencfcbarca0827 írta:Miért egy All-Star meccsnek általában mi a célja? Túl komoly játékot ne várj.neobarca írta: Ennek am mi a célja? Csak a show?
Én most néztem meg (köszi a linket Bob). Jó volt, tetszett. Lin gyerek sokat nem tett hozzá.Rubio passzai és megmozdulásai (mikor az ellenfél lábai között pattintotta tovább a labdát, majd feladta alley-oop-ra...
) élményszámba mentek.
Miért egy All-Star meccsnek általában mi a célja? Túl komoly játékot ne várj.neobarca írta: Ennek am mi a célja? Csak a show?
Ennek am mi a célja? Csak a show?Bob_Marley írta:NBA 2012 All-Star Weekend - BBVA Rising Stars Challenge: Team Shaq vs Team Chuck (HD) (Full Game)Ha valaki nem nézte volna (miután hajnali 3kor volt) megteheti a a youtube-on!
Luckot fogják választani, ez szinte biztos. Sőt Luck azt mondta, hogy szívesen játszana PM mögött is akár, tanulna tőle, nincs gondja ezzel. RGIII pedig valószínüleg a 4. pickkel megy Clevelandbe. Kivéve ha valaki felcserél arra a helyre.Tocy írta:NFL: szerintem RGIII jobb, mint Luck, illetve én őt választanám, ha a Colts helyében lennék...