Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hiddink barcas es kesz, nem m1 odaLG írta:Hát, nem tom, mert Hidink olyan edzo, aki szarbol is rud várat építeni, de nem hinném h ott hagyná a PSV-t, bár a zs nagy ur.ehhez e kerethez Hiddink is kevés lenne! sztem
Hát, nem tom, mert Hidink olyan edzo, aki szarbol is rud várat építeni, de nem hinném h ott hagyná a PSV-t, bár a zs nagy ur.ehhez e kerethez Hiddink is kevés lenne! sztem
ez persze benne van!Badi írta:...én azért tartok még egy feltámadástól, ugyanaz van mint tavaly, sokkal jobbak v agynuk, de ez nem mutatkozik meg eléggé a pontokban
naja, és ha csak nem egy másik brazil edző jön, akkor cicinhoról is lemondhatnakOrdog írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bexarok:)) Luxa (a megváltó) miatt a margithoz visznek egy csomó brazilt, erre most kirúgják... :DDDDD
Nahh az tuti, hogy idén se nyernek semmit, na nem mintha luxával nyertek volna, de így... ellenben velünk
FORCA BARCA!!!! FORCA PEREZ!!!!![]()
Nem, de Őt a legegyszerűbb hibáztatniCharlie írta:Vajon télleg az edző a hibás?!![]()
C.
Úgy néz ki hogy a Castilla edzője.Morminho írta:Már nagyon érett ez, de akkor ki lesz az új edző?real_funghi írta:Nem tudom, hogy most fogtok-e örülni, vagy nem, de ma este menesztik Luxemburgo-t.
Már nagyon érett ez, de akkor ki lesz az új edző?real_funghi írta:Nem tudom, hogy most fogtok-e örülni, vagy nem, de ma este menesztik Luxemburgo-t.
Romlando a kezével tette tovább, és úgy indult meg...azután lett a gól...Charlie írta:Nem láttam a real meccset,de ahogy olvasom valamelyik kézzel vette át és úgy lőtt gólt?!
Az meg hogy nem volt olyan helyzetben a keze...Hozzáért a kezéhez,1 kicsit is?? Igen?Mert akkor lekéne fújni,szabálytalan.
C.
Sztem Xavi nem nyomott akkorát a latba, hogy most a hiánya miatt ne hozzunk olyan meccseket, amiket vele hoznánk. Ha Dinho, Eto'o v. Messi sérült volna le akkor télleg így látnám a dolgokat, de szvsz Xavit Inieste tudja pótolni.kelemen555 írta:Remélem nyerni fognak, de Xavi elvesztése miatt már nem álmodhatunk fölényes Barca győzelemről!(sajnos vannak nehéz ellenfelek is)